Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud hledáte důkaz, že dlouhodobé hulení marihuany nenávratně poškozuje mozkové buňky, nehledejte dále. Stačí se podívat na Psychora a jeho zmatečné a zavádějící poznámky. V GoT jsme nemohli vidět lepší bitevní scény než ty v téhle epizodě. The Spoils of War je nejlepší možná fanfiction pro ASOIAF. That being said, spěchá se s dokončením seriálu, dokud je ještě relevantní, a z toho pramení časté (a pro zhulence nelogické) přeskakování prostoru i času, což na druhou stranu chápu a vlastně i oceňuju. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dumb and Dumber zase v akci. :-/ Jeden by si myslel, že když se spojí dohromady Tyrion, Jon Sníh a Daenerys, tak to bude nejsilnější společenství dosud a budou se dít velké věci. Místo toho tyto postavy postávají už druhým dílem vedle sebe na pláži a kecají nesmysly ("já jsem královna... blá blá, za můj neúspěch můžete vy... blá blá"), které by nikdy tento seriál neproslavily, kdyby tohle byla první až třetí série. Setkání Aryy a Sansy taky nic moc, Bran je totální mentál - postava, co tam už dávno nemá co dělat (spolu s Missandei, Šedým červem a Samem). "Vtipná dvojka" Jaime a Bronn, ti tam straší všechny diváky s vkusem už nějaký ten pátek a jsou čím dál otravnější. A tvůrci ani neměli na to, na konci takto jalového dílu, zabít jakoukoli postavu. Když bývalo těch dílů deset v sérii, v každém se toho stalo víc, než teď, kdy už jsme za polovinou a akorát v minulém dílu zemřela jedna z posledních dobrých, zábavných, dobře napsaných a dobře zahraných postav. Dala bych jednu hvězdičku, ale ta druhá je za ten obstojný souboj na konci, který teda k ničemu nevedl a za draka. ()

Reklama

Sidonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé epizodě "Královnina spravedlnost" šel seriál zase dolů. - O čem že to bylo? - O ničem! - Stalo se tam toho tak málo, že jsem měla dojem, že těch 56 minut bylo spíše minut jen pět. - Ještě že se tam válčilo, snad tato vsuvka alespoň chlapce a muže potěší. Mě jste ovšem nepotěšili. Tohle mi fakt nestačí. P.S:: Otázka pro všechny nadšence této epizody: těch 95% mám brát vážně? Zkuste si znovu přehrát celou první sérii z roku 2011, jako jsem to udělala já, a opravdu nenaleznete rozdíl v kvalitě a nevidíte ten propastný rozdíl? Je mi jedno kdo to napsal, jak se nyní seriál drží či nedrží knižní předlohy atd. Ale dříve tam byl důvtip, dramatické napětí, inteligentní konverzace, nepředvídatelnost, logické vyústění děje i vychytané brutálnější momentky... A plno dalších věcí, které tomuhle béčku chybí. Přitom seriál neuvěřitelně svižně odsýpal. Nezlobte se... Já fakt zírám... Neberte to ve zlém, ale opravdu Vás nechápu. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších episod ze všech. Děj se vyvíjí a celá episoda je napěchovaná informacemi a diváka nenechává vydechnout. Závěr je dračí inferno u kterýho jsem se málem posral blahem na srdci. Člověk si řekne, nemůže to být lepší a ono stejně je a neustále překvapuje. Když porovnám začátek seriálu s tím, co se děje teď tak začátek je jen zbylej odpad a tohle co je teď je nablískaný diamant. Nechápu, většina seriálů je nejlepší z kraje a časem uvadá, ale Game of Thrones je přesně ten opak, začíná jak hnusná smrdutá kytka z pole a vzkvétá jako ta největší a nejkrásnější orchidej. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4,5* tak toto už hej, toto bola pecka. Prvá polovica nemastná neslaná strategická odrhovačka (nie zase až tak úplne nudná) sa však rýchlo presunula na frontu kde sa pár Lanisterovských cínových vojačikov pustilo do bitky s celým khalasarom a drakom. To bolo peklo!!! efekty boli fantastické, lepšie ako mnohé iné komerčné hollywoodske trháky. Fakt, čo sa týka tohoto, dole klobúkom. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)
  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)

Reklama

Reklama