Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otupělý policejní veterán Ridgeman (Mel Gibson) a jeho náladový mladší kolega Anthony (Vince Vaughn) jsou suspendováni ze služby poté, co do médií unikne videozáznam jejich svérázných metod. Bez prostředků a velkých šancí se oba zatrpklí vojáci vydají do kriminálního podsvětí, aby učinili spravedlnosti zadost. Mezitím je v jiné části města propuštěn z vězení mladý zločinec Henry Jones a zjišťuje, že jeho matce a postiženému bratrovi hrozí vystěhování. Ve snaze najít způsob, jak jim pomoci, se obrátí na kamaráda z dětství jménem Biscuit, který ho představí nelítostnému kriminálnímu bossovi, jehož ambiciózní plány jej postaví do přímého konfliktu s oběma policejními odpadlíky. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

tak to bola bomba, skoda ten zaver taky nemastny neslany, v realite by cernoch skoncil v base alebo s kulkou v hlave. ale aj tak, hodnotenie 5/5

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Sallyst

Môžem len súhlasiť s hodnotením filmu, strašne uťahaná "konina".

Čo sa týka tých hodnotení na csfd, tak mám svoje vysvetlenie. Začiatok filmu bol veľmi povzbudzujúci a tie trefné narážky na "korektnosť", tie fakt sadli. Tiež som hneď spozornel, že "toto môže byť zaujímavé"... no tam to aj skončilo. Nasledovala komplikovaná kompilácia ťažkopádneho scenára, ešte ťažkopádnejších postáv a ten skoro hodinový hluk idúceho auta s tupými hláškami, to ma skoro odrovnalo ;))) našťastie som to mal už len ako podmaz, pracoval som na niečom inom, takže sa mi z toho nerozletela hlava ;))) 2** sú len za starého Mela, s jedným "ksichtom" odohrať celý film, to nedokáže hocikto ;)) 

Sallyst

Sallyst (hodnocení, recenze)

Musim rict ze dalsi zklamani.. ale jak vidim Vincenta.. uz to tak trochu predpokladam.. ale takhle roztahat takovou nudu.. des...mam pocit ze si rekli: "musime to natocit neamericky... jjj a co teda.... mam napad nechame umrit oba hlavni hrdiny..  a co jeste..mohli by jsme jim dat do ruky scenar kde se moc nemluvi...to bude vypadat dost cizokrajne... jo a hlavne .. hlavne... udelame takovyto jakoby pribehy lidi ...to se ted hodne dela"

 

Nemluve o chybach..neprustrelně prustrelnych FiberCarbon odlehcenych dodavkach s osou teziste nekde u spodniho rafku atd.prislo mi to nalajnovany...jakoby clovek s dalsim obrazem uz vedel co bude... a takovy ty hrabaničky ve střevech a strileni do obliceju... to opravdu hodne ubralo... tech 76% 16.5.2019.. vazne nechapu... a tahle dvojka Gibson Vaughn uz si to u me tezce pohnojila s filmem dle skutecne udalosti Hacksaw ridge.... 82 procent?... taky nepochopim...CSFD s poctem novych uzivatelu ztraci objektivitu... ale vsechno tohle je jen muj nazor...;)

na příspěvěk reagoval Rewol

Uživatel Sallyst smazal svůj příspěvek.

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

Deyw

Ok, něco z toho beru zpět, dodávka je "neprůstřelná" a i zázračně odráží kulky pod úhlem, pak ale nechápu jak se ji povedlo převrátit na bok, protože by musela být těžká jak prase :) Při převrácení je vidět střih, je to úplný bullshit. https://www.youtube.com/watch?v=5VmAj0mUMWU

 

Celá scéna se škvírou je notně dementní  https://www.youtube.com/watch?v=G8baXuRVe5I

 

Těžko se připravíš o výhodu kdy můžeš střílet na 200+ m, když už teda máš pušku s optikou. Jestli funguje neprůstřelný sklo podobně jako bezpečnostní tak se přes něj dostaneš s trochou námahy, navíc když to byl takovej koumák a chtěl neprůstřelný kola tak by asi i vymyslel nouzový východ.

 

Vzhledem k počtu zbraní a lidí v dodávce by životnost Gibsona a Vaughna byla si 2 vteřiny, hned po té co by se objevili na scéně by z nich byla kaše.

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

Kubeska

to je diskutabilni :D vsak oni chteli easy lup, ale cely se to takhle dosralo a kdyz vyliskali tu banku tak uz nebylo co resit a sli po nich ne ? :D

takhle muzes odjebat skoro kazdej druhej film. :D

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

PaulCZE

nebyla ta dodavka nahodou ultra super mega neprustrelna atd ? 
dalekohled na 30m je cajk ne..
to stim odtazenim byla picovina
pul dne prevraceny to nebylo ale zase by nemohli vylezt, kdyz to sklo bylo ultra super mega neprustrelny atd ?
zadnich dveri sem si nevsiml :D
chlapek s automatem si otevre diru, protoze (je ta dodavka ultra super mega neprustrelna atd.) kdyz nahore po ni nekdo slape.

na příspěvěk reagoval PaulCZE

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

PaulCZE

V tom máš pravdu a ještě jedná věc jak napsal uživatel JohnSmith: „Suspendace na šest týdnů vás asi těžko donutí udělat takovou blbost, jakou udělali Gibson s Vaughnem.“ Ten příběh je nesmyslný už od začátku.

na příspěvěk reagoval Deyw

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

3x? To bude na diagnózu :)

 

Proč v tom filmu je takových kokotin? Auto prostřelí snad i ten nejmenší kalibr, tudíž by ti dva pánové byli hned na cucky, puška s dalekohledem a střílí se na 30 metrů.. dodávka plná po zuby ozbrojených padouchů, ale přijde k ní černoušek a odtáhne svého druha :). dodávka půl dne převrácená na bok, ale nenapadlo je třeba, že by vylezli předním oknem, zadní dveře se záhadně sami zavírají.. chlápek s automatem nestřílí skrz dodávku, když nahoře po ní někdo šlape, ale otevře si škvíru :)

na příspěvěk reagoval Kubeska, Deyw

Vestor

Vestor (hodnocení, recenze)

Asi jsem proti tomu filmu zaujatej, s přivřenýma očima a zacpaným nosem bych pochopil cca 65 %. Ale jak tomhle může dát někdo 5 hvězdiček nebo to dokonce vidět třikrát?! To jste opravdu někteří tak vydlabané opice? Tohle není na plný počet ani v nejdivočejším snu, ta stopáž to zabíjí.

na příspěvěk reagoval Dadel, kaskaderMIKE

Uživatel Vestor smazal svůj příspěvek.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

kolko krat ste to uz videli ? ja idem dnes vecer 3x :) fakt pecka film.nechapem ako cele tie roky vince prejebal v komédiách ale dobre ze ho zahler nasiel dufam ze s nim este aspon jeden film natoci

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Však já vím :P Tenhle film nemohu nijak kritizovat, jen jsem z toho nebyl unešen... aspon za toho skvělého Mela! Snad podobných rolí bude mít ještě víc :)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Heled neser jo :D :D Mě se to celkem líbilo, nevadila mi delší stopáž, ale vyloženě jsem se z toho neposadil na zadek. :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hlavně ať na to nekoukají děcka odkojený Marvelem a podobným harampádím a ta červená barva tu snad vydrží.

na příspěvěk reagoval mzss1, Yoshitsune

Vestor

Vestor (hodnocení, recenze)

Spiker01

Dialogovku? Možná ze začátku, ale potom celý prostředek filmu 2 chlápci spí a jezdí v autě a dialogy se omezují na chrápání, mlaskání, srkání a občasné "ehm". V čem je ta atmosféra? To je několik klišoidních rádobynoir scén nalepených naprosto nesouvisle dohromady, proložených hromadou nudy. Z toho filmu můžeš v libovolném místě vystřihnout 10 minut a na celkovém ději se to vlastně nepromítne.

Vestor

Vestor (hodnocení, recenze)

Film je srajda s nechutně přepálenou stopáží. Snaží se být cool ukecaná tarantinovka, ale většina dialogů připomíná spíš školní sraz autistů, některé akční scény by pasovaly spíš do parodie typu Žhavé výstřely. Nemá to hlavu ani patu a režisér je evidentně kapku úchyl.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Spiker01

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

zahler je majster remesla takyto film sa len tak nevidi.dlzka filmu je fakt masakralna ale ten film vôbec nenudi co je neuveritelne kedze je tak pomaly:) uz sa tesim na dalsi film tohto pana filmara

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

A vôbec tým nemyslím, že robí rovnaké filmy ako on. Nie, Zahler má vlastný štýl a je maximálne unikátny, ale pre film a filmových fanúšikov môže v nasledujúcich desaťročiach znamenať niečo podobné ako práve Q.T. 

na příspěvěk reagoval Hekman

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

 Ja si prajem len nech sa dočkáme ešte veľa filmov od tohto muža. Novodobý Tarantino....

Uživatel Forsberg11 smazal svůj příspěvek.

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

FastCar

Je tam pár "nepříjemných" chvil, ale myslím si, že pro víc lidí bude spíš problém statika a dlouhá stopáž. Každopádně jo, řezání vnitřností a ustřelený prsty čekej.

FastCar

FastCar (hodnocení, recenze)

O co myslíš, jestli na ten film můžu vzít normálního člověka a ne otrlého magora, kterého sadomasochistické věci nechávají v klidu.

na příspěvěk reagoval Slasher

FastCar

FastCar (hodnocení, recenze)

A z pohledu bezneho divaka, ne otrleho, jsou tam momenty, kdy clovek musi odvracet oci a citi se neprijemne?

na příspěvěk reagoval mm13

FastCar

FastCar (hodnocení, recenze)

Dotaz .. Jak moc brutalni to je? Muzou se na zo divat i normalni lidi nebo jsou tam nejake nechutnosti?

na příspěvěk reagoval Mr.KarlAdler

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Nevim jak to ten Craig Zahler dělá, ale jeho filmy jsou dlouhý, táhlý, ultrapomalý, a přesto se u nich nedokážu nudit a jsou cinematic experience par excellence. Dragged Across Concrete další z takových, 9/10. Dvojku Mel Gibson a Vince Vaughn bych rád viděl častěji.

gein

gein (hodnocení, recenze)

je to venku Dragged.Across.Concrete.2018.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

nevim proc prekladat nazvy filmu..prijde me to nahovno, meli by to nechat jak to je..to je jak prekladat nazvy kapel :d vetsinou ztoho vznikne sranec...to tenhle film rovnou mohli pojmenovat nasrany policajti..

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Mel Gibson natočí remake Divoké bandy

Mel Gibson natočí remake Divoké bandy

25.09.2018

Mel Gibson (Statečné srdce, Ve jménu krve) si svůj návrat mezi Hollywood užívá a jeho poslední projekty musí dělat radost nejednomu fanouškovi. Kromě natáčení nového filmu z druhé světové války… (více)

Mel Gibson a Colin Farrell se budou mstít

Mel Gibson a Colin Farrell se budou mstít

01.08.2018

Mel Gibson (Odplata, Ve jménu krve) a Colin Farrell (Fantastická zvířata a kde je najít, Miami Vice) si společně v thrilleru režiséra Tommyho Wirkoly (Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, 7 životů)… (více)

Reklama

Reklama