Reklama

Reklama

Pomsta

Trailer 1

Obsahy(1)

Bohatí milující tatínkové od rodin se jako každý rok sejdou uprostřed pouště, aby posílili své mužství a vybili stres pořádným lovem. Tentokrát si ale jeden z nich přiveze milenku, neuvěřitelně sexy lolitu, o níž se rychle začnou zajímat i ostatní... Věci se vymknou kontrole a oni nechají umírající dívku uprostřed pouště... Té se však podaří sebrat poslední síly a chlapský výlet se změní na nemilosrdný lov... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (280)

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Film by se měl spíš jmenovat jak udělat s pár litry krve a trochou prachu z blondie redneck killer brunette. Pokud na film půjdete jako na komedii, odejdete prakticky bez výhrad spokojeni. Kde jinde najdete lidi, kteří dokážou krvácet celé hodiny množství krve, jenž by naplnilo Želivku. Pomocí plechovky si udělat úhledné tetování a ještě tím zacelit díru o velikosti sekvoje. Nechat si vytrhnout osmičku ostřelovačkou. Udělat lobotomii skrze oční důlek nožem zapůjčeným od Ramba. Místo obvazu používat potravinou fólii. Vytáhnout střep z nohy tak, že si strčím ruku až do pr... asi bych nikdy neskončil, nebýt toho, že i tento film má nějaký konec. Krásných 73% za komedii roku. Jestli to bylo myšleno vážně, strhněte si tak 73% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Artová verze I Spit on Your Grave mixlá se survival dramatem, s tím že tu absolutně nefunguje scénář a napětí. Dlouhé a nudné pasáže, nepodstatné rozebírání některých postav, dost neuvěřitelné chvíle. Hlavní herečka je dobrá, ale po Rings je opět evidentní, že na dobré role má smůlu. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

„Ahoj lásko, máš toho hodně? Jen jsem tě chtěl slyšet,“ vykládá do telefonu manžílek, který si právě užil s mladou blondýnkou s „úžasnou prdelkou“. Jenže idylku v opuštěném luxusním sídle naruší dvojice jeho společníků, z nichž jeden je „moc malý“, ale v kalhotách má přesto těsno. Což způsobí fatální kolotoč, ze kterého blonďaté mládě vyjde dost krutě. Tedy prozatím. Francouzská debutantka Coralie Fargeat tomu totiž chtěla, aby se v lolitce s lízátkem v puse rozproudil jeden z kočičích životů, zázračným způsobem se dostane do bezpečí, i přes ztracené litry nevykrvácí, zacelí si osudnou ránu (větev přeci prošla skrz, jenže naše mstitelka si plechovkou s orlem pomohla jen z jedné strany (!)) a rozhodne se změnit pravidla hry. Sic má podle mužů-lovců jen dlouhé nohy a slepičí mozek, dokáže překvapit přímočarou honbou s jasným koncem. Krev tryská na všechny strany, tvůrci ujíždí na velkých detailech, je to celkem stylové, obrazově vymazlené, ovšem místy zbytečně natahované (15 minut pryč) a samozřejmě nerealistické. Muži jsou tu za lovce s moderní technikou, ženě musí stačit vlastní vůle, případně oheň nebo voda. Nevím, jak moc je to míněno jako reakce na aktuální tematiku sexuálních zločinů (MeToo), viz. zcela nahý muž v závěrečné naháněné s (už) silnou dívkou, každopádně to tam spolu vlastně docela slušně vymalovali. Do červena. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně stylově natočená Pomsta. Hlavní hrdinka přežije nemožné, její vrahové to schytávají tak, že stříká krev a od začátku jsem prostě tušil že tohle se mě do vkusu prostě trefilo. Pokud by to někoho zajímalo, tak Francouzi fakt ještě nevyměkli a umí na to pořád jít pěkně od podlahy. Krví se nešetří, Tarantíno občas probleskne, zpočátku se to nese na Refnově Driveu a tuhle Evropskou záležitost si nechám líbit klidně znovu. 75% ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Abych byl upřímný, nejsem si jistý, co jsem shlédl, resp. co paní řezisérka chtěla natočit. Matoucí je totiž již zprvu vcelku decentní a v rámci mezí smysluplný začátek a poté obrovské množství artových vložek a scén. Kamera se buďto chová vilně s pozorováním nahých křivek jak slečny tak mužů až nekřesťansky dlouhou dobu, poté se líně babrá v téměř dekadentních a na pohled bolestivých momentek/vizáží zranění, aby to celé zakončila přírodní studií chování mravenců při setkání s jablkem, stromem či krví (nemluvím o chudákovi pavoukovi). Dalo by se říct, že tyto alegorie či zacházky plní pomalu více jak polovinu filmu, kde neskutečně kontrastující zbytek filmu je..inu, nelogické akční béčko bez špetky smyslu a s tunou neuvěřitelně absurdních a groteskních chvilek, při kterých obtížně zadržíte smích. Chlapík, kterého postihla nemilá událost s chodidlem, by zasloužil oskara za jeho obličejové kreace a rozhodně si budu pamatovat i na dodatečné (hlavně okrasné) využití plechovky od piva. Nesmyslů je tu jak žížal na chodníku po velmi vydatném dešti, což můj verdikt silně ovlivňuje. Věřím, že hodnocení se tu může velmi rozcházet: Spoustu Pomsta královsky zabaví, další várka jej určitě znechuceně odsoudí. Zůstanu zhruba na pomezí s 2* a doteď kroutím hlavou. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2017 na filmovém festivalu v Torontu v Kanadě. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v Maroku. (ČSFD)

Reklama

Reklama