Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (43)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už čtvrtý seriál o cestování v čase, co si od začátku roku dávám (a s žádným jsem nešlápl vedle). Extrémně pohodová sci-fi komediální oddechovka s rogenovským humorem, tunou popkulturních odkazů a pár efektními bitkami. Dva drsní postapo vojáci vtipně konfrontovaní se všemi dekádami od 50. let do současnosti v dobrém připomenou francouzské Návštěvníky, jednou se hrdina omylem málem vyspí se svou matkou, jindy se musí vloupat do domu Jamese Camerona a jeden zábavný časový paradox střídá druhý… Hutcherson je fajn, ovšem Derek Wilson jako Wolf je boží :D Jo, tohle mě bavilo hodně a kvůli dobrým cliffhangerům jsem to sjížděl po dvou dílech, takže mi těch 13 epizod uteklo jako nic. Joosh out. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších novinek roku 2017. Pro mě možná dokonce ta nejlepší. Tenhle seriál mi neskutečně sedl. Hlavně v první polovině je kadece vtipů, až neuvěřitelná. Ta druhá polovina je už sice trochu vlažnější, ale i přesto jsem se u každého dílu velmi bavil. Nejlepší postava jednoznačně Wolf, který dle mě prošel i tím nejlepším vývojem a vždy si dokázal zachovat svůj osobitý styl a kouzlo osobnosti. 5* 90% "Skippy‐di‐bop... Good enough." Škoda, že druhá a třetí série již nedosahovala kvalit prvních dvou. Respektive první poloviny druhé a třetí série byly fajn, ale pak už ta kvalita dost klesla. Zejména protože se v nich tolik necestovalo časem. Samotný závěr je pak oproti závěru první série docela o ničem. I přesto si obě další série minimálně 3* zaslouží. Celkové hodnocení 4* 70% ()

Reklama

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A cenu za prekvapenie roka získava ................................................................................................................. nikto iný ako ......................................................... Future Man !! Ale vážne čítal som, že je to v podstate blbosť, na prvý odhad mi to prišlo ako blbosť a ono to aj v podstate svojim spôsobom je blbosť, no je to priam návikové. Dej je jednoduchý, no postupom času sa dosť komplikuje. Veľa krát si poviete, že ako taká blbosť môže fungovať a predstavte si, ona vážne funguje. Herci si to parádne užili, hlavne Josh Hutcherson, ktorý ma milo prekvapil. Navyše je to všetko doplnené o slušné fóry a odkazy na iné veci. Ono to jednoducho treba celé pozrieť a človek pochopí o čo ide. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSI NAŠE JEDINÁ NADĚJE...“ /// Takže tady máme přesně takovou píčovinu, co se dala podle autorů a komentů očekávat. V dobrým – samozřejmě. Ujetá zábava a sci-fi pro pokročilý. S těma dvouma „neandrtálcema“ je vobčas solidní prdel (soráč no, tak lidi z budoucnosti… jenže voni nic neznaj… dyť víte, prostě Terminátor. - Jasně, je to starý…, ale to by ses divil, jak to ještě dneska na některý lidi funguje.) Děj nevodsejpá nějakým akčním směrem. Spíš se tady vykecává – na tom je to dost postavený. Takže ano – vobčas je to zbytečně dlouhý plácání se na jednom fleku. Ovšem i díky dýlce je to taková veselá záležitost. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dělám si to nad avatarem. 2.) Straší mě robokaktus ve svěrači. 3.) Thx za titule Holesinska.M.; TroubledRyba; Malkivian. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. První sérii jsem viděl v 9. třídě když čerstvě vycházela a už tehdy to pro mě byla nehorázná prdel. Všechny narážky, humor, dialogy, celkový příběh,.. prostě vše se mi líbilo. Je to ujetý až až a někdy jsem nechápal jak něco takového mohli vymyslet. 2 a 3.série nejsou tak dobrý jak ta první, ale stále se jedná o nehoráznou jízdu! Určitě doporučuji všem se na to podívat. Vypnete u toho a bavíte se a stopáž kolem 20-30 minut tomu krásně sedí! ()

Galerie (628)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení bylo zahájeno 30. března 2016 v Los Angeles. (BMW12)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama