Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarená jednotka, o dosť slabšia dvojka ktorá sa len tak tak dala pozrieť. A Stallone sa pustil do trojky. Escape plane s názvom The extractor sa ale po nevýraznej dvojke dal. Stallone tu je znova pomerne krátko a to je na škodu, niečo chýbalo. Nič veľké nečakajte. To reálne bol v tomto filme aj 50 cent? 3* ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to konečně viděl :-) Tak pojďme k hodnocení.Prvně musím říct,že hodně záleží na tom s jakými očekáváními do toho půjdete.Pokud čekáte něco ve stylu prvního dílu tak budete zklamáni,ale pokud chcete dobré akční béčko tak budete naopak podle mě dost spokojeni.Jelikož je Stallone jeden z mých dvou nejoblíbenějších herců tak jsem si zjistil o tom filmu dost dopředu o co tak půjde a co mam právě čekat,takže nenastalo zklamání. Další bod na který upozorním je to,že pokud někdo chce vidět tento film tak zřejmě viděl právě první díl,ale i druhý, který je hodně kritizovaný,což vcelku chápu,ale tam to právě bylo těmi přehnanými nadějemi ,že to zopakuje první díl.Naopak šlo u druhého kousku o to,že to byl čistě čínský akční film s minimální účastí právě Slye ,který tomu dal spíše jen obličej na plakát a měl malou roli,kterou přijal nejspíše proto,aby mu čínská produkce financovala nového Ramba a nové Postradatelné.Tím pádem k tomu asi přistoupíte opatrně. Takže když to budu hodnotit jako akční béčko tak tento v pořadí třetí díl má dost slušnou akci jak v podání Stallona tak i asijských herců a svůj souboj tam má i dnes oblíbený Bautista. Příběh je o pomstě než o nějakém proklouznutí do věznice,o čemž tato série je,takže by se to klidně mohlo jmenovat jinak,ale to mi nějak nevadí,dějově to je s minulými díly provázané dobře. Po těchto stránkách je to samé plus,ale samozřejmě to má i mínusy,pro mě tedy jedno a to,že je vidět jak měli menší možnosti než by tomu slušelo.Nejvíc mi to vadilo na světle,ano na světle,je to hodně tmavý film.V prostředí věznice se to dá ještě pochopit,protože je to tam osvětleno jen žárovkami,ale i tak to mohlo po této stránce být lepší a to nemluvím o jiných lokacích ,které jsou taky hodně tmavé. Takže když to shrnu tak dobré akční béčko,které má dobré obsazení,dá se říct klasický příběh,ale dobře udělaný,akce je hodně syrová až brutální a film má dobré tempo.Mínusy už jsem zmínil.Pokud jste fandy Stallona tak si myslím,že jako průměrný akční film to poslouží dobře,já to trochu asi nadhodnotím, a navíc když jsem dal dvojce tři hvězdy,kdežto toto je podle mě lepší,ale co no :-) Za mě tedy celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti otrasnej dvojke to ma 2 klady. Zápletka sa snaží nadviazať na udalosti z jednotky a Sly tu má dosť priestoru na to, aby sa dalo povedať, že je hlavný hrdina. Ale väčšinu stopáže aj tak len niekde sedí alebo stojí a kecá dve na tri. Záporák postráda jak charizmu tak aj nejaký poriadny plán. Zápletka je totálne nezáživná. Väčšinu filmu sa len neznesiteľne kecá v hnusne nasvietených lokáciach. Použitý filter je mix hovnovo hnedej a pošťato žltej farby. Už ani ten polorozpadnutý Shawshank nemá žiadnu atmosféru. No a nejakých akčných scén sa okrem krátkeho úvodu dočkáme až vo finále. Okrem Bautistu strieľajúceho z nejakého paprskometu väčšinou len bitky, ktoré ale ničí rozheganá kamera a bleskový strih. Kontaktov medzi aktérmi vidno minimum a choreografia tiež za veľa nestojí. Napriek tomu práve za bitky Bautista vs. o niečo menšia korba a Max Zhang vs. Daniel Bernhardt dávam aspoň 2 body, keďže sú tým najlepším na tomto otrasnom videoshite, ktorý je kvalitou na úrovni videopeciek ako sú Seagalov Maximum Conviction alebo Lundgrenov Larceny. Že ste o tých filmoch nepočuli? Dobre pre vás. Tomuto shitu sa vďaka účasti Slya a napojeniu na solídnu jednotku veľa ludí nanešťastie nevyhne. 2/10. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po minulé hrůze přichází o něco menší hrůza. Stallone už se zřejmě otrkal a bojím se že mu pobyt v těchto céčkových vodách zalíbí. Příběhově je to opět docela bída, opět je jasné že chlebodárci jsou z Číny, ale právě ti mají na svědomí občas solidní rvačku. Zvláštní je že se zcela upouští od nějakého promakaného útěku z vězení. 30% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Stallone nečekaně spadnul do té samé kategorie, jako Cage, Travolta nebo Willis, zatímco ale tři jmenovaní točí více či méně už jen tunu filmů ročně pro peníze, Slye to prý na starý kolena strašně baví. Jednička byla slabý béčko který fungovalo jen díky spojení dvojice Sly/Arnold, dvojka byla naprosto céčková břečka, který točí právě Willis nebo Cage a byl to pro mnohé fanoušky šok, pro mě zase tak ne, Sly má na kontě hodně špatných filmů, takových těch tupých a laciných béček který mám ale jako fanda jeho tvorby z osmdesátých a devadesátých let rád. Jenže v dnešní době na tyhle sračky už neutáhnete ani svoje nejvěrnější fanoušky, kór když od člověka jako je Sly čekají trochu vyšší ligu. Třetí díl je laciný DVD céčko s evidentně mizerným rozpočtem. Celý film se odehrává v naprosto otřesných a odporných lokacích. Všechno vypadá jako opuštěný továrny v Rumunsku a Bulharsku, příběh nemá absolutně smysl zmiňovat a jediný, co stojí za zmínku jsou osobní souboje, který jsou docela fajn a hodně brutální. Ani herecký výkon Slye nestojí za nic, při jeho uprskaným monologu k záporákovi při jeho kuchání jsem dostával záchvaty smíchu. Chvilku to vypadalo, že dostal mrtvici nebo tak něco. Oproti dvojce je to trochu lepší, ale jen proto, že Herzfeld i když v životě natočil jeden dobrý film není takový mrdkař, jako Steven C. Miller. Při Stalloneho kadenci sraček jako Backtrace a tyhle útěky z vězení se začínám opravdu strašně bát posledního Ramba, jelikož to vypadá, že Sly prostě točí, točí a točí a finální výsledek ho nezajímá, hlavně že je při natáčení sranda. Nepředvádět v tom Max Zhang ty brutalní fajty prcnul bych tomu o hvězdu míň. Další padlá legenda. 35%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama