Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 2

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (116)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Po šílené dvojce, kdy bylo špatně úplně všechno jsem byl příjemně překvapen. Asi proto, že jsem od toho už nic nečekal. Je tady jedna velká změna oproti předchozímu dílu a to, že Sly nehraje vedlejší housle a zapojuje se do akce (zvlášť když se naštve). Akce je zde dost a je lépe natočená než ve dvojce. Obsazení je v poho, i když Bautisty mohlo být opět víc. Za mě příjemné akční béčko, které nenudí a rychle uteče. 75% :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zázrak se nestal a třetí Escape plan je zase extrémně lacině vypadající béčko v Seagalovském stylu,ale oproti strašidelně debilní dvojce je rozhodně krokem kupředu.Vlastně by tohle jako druhý díl bylo mnohem akceptovatelnější,než ta nedávná parodie na film.Plusem je rozhodně i to,že Stallone (jakkoliv podobné filmy pořád nemá zapotřebí) je tu asi tak 10x déle než ve dvojce,A ani Dave Bautista se tu jen vyloženě nemihne...40% ()

Reklama

KiiWi 

všechny recenze uživatele

Asi bych dal i jednu hvězdu, kdybych tak neměl rád Silvestra, který je prostě v těchto rolích dobrej. Ale to co fungovalo ve skvělé jedničce, upadlo ve dvojce, tak tady spadlo ještě níž. Asi už zbytečnost, která parazituje na slavné tváři. Ostatně jako spousta takových rádoby počinů. Vlastně takovej další "akčňák", u kterého už postupně nedáváte pozor, protože víte, jak to probíhá a dopadne. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Video béčko ako od Lundgrena / Seagala, avšak s tým, že oproti otrasnej, rok starej dvojke tu nastalo výrazné zlepšenie. Stallone tu našťastie už nie je len na pár minút a keď sa dostane do akcie, tak to stojí za to, niektoré zabitia tu má fakt drsné a efektné, až trochu navnadia na nového Ramba. Bautista je tiež v pohode, ale zo sidekickov ma potešil hlavne záporácky majster bojových umení Daniel Bernhardt, ktorý vo svojich malých roličkách (skoro) nikdy nesklame. Ináč sú všetky ostatné postavy na smiech; hlavne Devon Sawa ako hlavný boss. O to viac poteší, ako mu Sylvester naloží vo finále. Celkovo to ušlo, ale 4ku už netreba. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalšie parazitovanie na perfektnej jednotke. Čo už. Keďže to bolo točené zároveň s dvojkou, bolo to nevyhnuteľné. Žiadna sláva samozrejme nenastala ani teraz, ale napriek tomu došlo k znateľnému zlepšeniu, nakoľko to, čo som vytýkal dvojke a teda oyeb so Stallonom, tu sa už nekonal a tu bol skutočnou hlavnou postavou. Zároveň popracovali na fightoch a hlavne killoch, takže sa na to dalo aj lepšie pozerať. Čerešničkou na torte bola prítomnosť jednak Daniela Bernhardta a jednak bombardéra Maxa Zhanga. Škoda len, že ich potenciál nebol využitý naplno. Už sa to ani zďaleka nedržalo premisy ako v prvej a druhej časti, ale vsadilo to všetko na akciu a na hajzlíka v hlavnej zápornej úlohe, ktorý bol blbeček a tak aj nakoniec dopadol a Stallone s ním vytrel podlahu. Dvojka bola za slabšie tri hviezdy, trojka za silnejšie tri hviezdy. Jednotka však samozrejme absolútne neprekonateľná. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno