Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kpt. Kalina (Pavel Řezníček) policista, milující manžel a skvělý otec, se stane obětí autonehody. Z pozice ducha sleduje vyšetřování vlastního úmrtí. Dochází při něm k mnoha humorným a nečekaným situacím, protože ho vede více jeho rodina, než členové policejního sboru… Postupně se začínají objevovat drobné indicie, že všechno nemuselo být tak, jak se zdálo. Partnerská důvěra je narušena, stačí pár fotek, slov a Vanda (Soňa Norisová) začne mít podezření, že jí mohl být manžel nevěrný. Dva kluci, maminka Vanda a babička (Eva Holubová) rozjíždějí vyšetřování na vlastní pěst. Vanda se setkává s Kalinovou domnělou milenkou Irinou (Lívia Bielovič), která po ní chce, aby dotáhla to, co jí Vandy manžel kpt. Kalina slíbil a nedokončil. Nastává nečekaná eskapáda událostí s jasným účelem dobrat se pravdy, do které je Kalinovými zasvěcen ještě rodinný přítel nepraktický praktický lékař (Hynek Čermák). Klíčový materiál opouští Kalinův sejf prostřednictvím všetečné tchýně, aby byl se dostal do rukou nic netušícího doktora a zamotal hlavy policistům. Vandě se nakonec za pomocí synů podaří rozluštit zaheslovaný soubor v počítači svého muže, který jí dá nejen odpověď na všechny otázky vzniklé nedůvěry, ale zejména pomůže úspěšně vyřešit poslední případ kpt. Kaliny. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Polednakova uz skoncila s reziou, ale este napisala knihu, ktoru sfilmoval Jan Pachl. Ten mi tiez hovori hovno, teda zase pardon, ja som sa pomylil, a chcel som napisat ze neviem o koho ide. Kazdopadne ako pise Tosim je tam badat Polednakovej reziu. Tymto myslim, ze sa Polednakova s filmom uz asi navzdy rozlucila, napokon k tej 80 -ke ma sakra blizko : 30 % ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Iba o chlp lepšie ako typická Troškovina. Taký vianočný výplach mozgu na báze rodinnej duchárskej krimi komédie, z ktorej ale môže rozbolieť hlava. Hlavne ak to preženiete s cukrovinkami a majonézovým šalátom. Miestami tak trápne, že aj deťom sa zatvárajú oči. Na hranici odpadu. 30/100 ()

Reklama

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatný, celkem slušná oddechovka : 3 - 3,5 *. Natáčelo se mj. v Karlových Varech, Černošicích, v Nemocnici Na Pleši, v kostele sv.Anny ve městě Boží Dar a v Chebu na předvánoč.trzích na nám.Jiřího z Poděbrad. Jako kostelní sbor tam zpíval Karlovarský pěvecký sbor. Titulní píseň Ten,kdo tě miloval zpívají M.Hrůza a Anna K. ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Jakoby ten fakt, že místo Václava Postráneckého měl hrát Oldřich Kaiser mě pěkně namíchl, ale zjistila jsem to až po zhlédnutí filmu, takže jsem se na to koukala tak, jak bych se na to prostě koukala bez tohodle zjištění. 👍🏻 Snímek je totálně divnej, nijak mě neoslovil, ale komedie je to vcelku dobrá, co se týče českého standardu. 🙂 Bylo mi asi patnáct, když jsem se na to koukala a až teď zpětně si uvědomuju, že to prostě odpovídá alepoň náznakem tvorbě Marie Poledňákové. Lukáš Vaculík úžasnej, moc pěkně mu nabarvili ty vlasy, to bylo moc fajn. 🙈Václav Postránecký - po tom zjištění mám chuť ho možná tak odignorovat, ale jeho role mě docela bavila. 😀 Zápletka jakási autonehoda a zbytek sledovaný z pozice ducha té autonehody, tohle vymyslí jenom Česko, ale mně se to líbí!! Takže all in all, tohle je totální kravina, ale kouknout můžete neříkam nic. 🙌🏻 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hezké Karlovy Vary a příjemní herci. Jinak děs běs. 1) Marie Poledňáková pro mě bývala symbolem dobré a kvalitní zábavy. Jak šel čas, zábavy ubývalo, ale stále zůstávala profesionalita. No a té je v tomto filmu taky moc málo._____ 2) Fajn prostředí zimních Karlových Varů a pár sympatických herců si v tomto vymiškovaném snímku vydělalo celkem jednu hvězdičku. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (20)

  • Pavel Řezníček o své nejnáročnější scéne z filmu prohlásil: „Nejsem žádný kaskadér a s výškami mám docela problém, takže když jsem seděl na kazatelně kostela v Božím Daru, tak mi nebylo úplně příjemně po těle. Další takovýto kousek jsem zažíval v domě v Karlových Varech, kdy jsem visel za zábradlí schodiště. I když jsem věděl, že mne jistí kaskadéři, nebylo mi úplně nejlíp při pohledu dolů do té hloubky pode mnou.“ Nezapomenutelný zážitek si z natáčení odvezla také herečka Eva Holubová a bylo to na Božím Daru, kde po dlouhé době viděla sníh. „Bylo to boží. To byl fakt dar,“ okomentovala. [Zdroj: Novinky.cz] (Frontie)

Reklama

Reklama