Reklama

Reklama

Ledové království: Vánoce s Olafem

  • USA Olaf's Frozen Adventure (více)

Obsahy(1)

V krátkém filmu Ledové království: Vánoce s Olafem od Walt Disney Animation Studios prožívají sněhulák Olaf a sob Sven veselé vánoční dobrodružství. Princezna Anna a královna Elsa připraví v království Arendelle vůbec první oslavu Vánoc. Obyvatelé městečka však z oslavy rychle odejdou, aby si užili vlastních rodinných vánočních tradic. Královským sestrám dojde, že samy žádné rodinné tradice nemají. A tak se Olaf se Svenem vypraví na cestu skrz naskrz Ledovým královstvím, aby pro Annu a Elsu našli ty nejlepší a nejkrásnější vánoční tradice. (Falcon)

(více)

Recenze (61)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je pasáž s jízdou na hořících saních. Jinak klasické skákání a juchání. Písničky nejsou tak kvalitní jako ty ve filmech, ale malé to ke štěstí stačí. Navíc se naučí něco o tradicích. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Na Vianoce fajn. Obzvlášť ak je tam ten Olaf, ktorý vždy dokáže zabaviť. Pekná vianočná jednohúbka. 85% - 4* ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Tento animák je opravdu fajn a dokáže i dojmout v závěru. Celý tento film je o Vánocích a o tom jak je trávit. Funguje to jako důstojné pokračování Ledového království i přes malou délku. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Olaf je stále fantastický a jeho vtipy vždy dobre pobavia. Ostatné animované postavy tomuto milému snehuliakovi zdatne sekundujú, no najväčiše negatívum kraťasu Olaf's Frozen Adventure vidím v nedostatočne pútavom príbehu, ktorý väčšinu času stavia na zbytočne veľkom množstve piesní. Výsledné dojmy sú teda značne zmiešané __ Viac deja, menej skladieb a bolo by to o.k. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Paradoxně jsem si tenhle kraťas docela užil. Olaf je celkem vtipný a ty písničky se dají přetrpět. Celé je to o shánění vánočních tradic, které se tak nějak podle očekávání zvrtne... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pouze pro fanoušky Ledového království. Promítat to měsíc po Vánocích před 105 minut dlouhým filmem mi připadá jak hodně pitomý nápad. I když od toho odhlédnu, zbude mi jen zbytečně natažený příběh nastavený pár nic moc písněmi. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Ten americký hate (4,5/10 momentálně na IMDb) je dán jen tím, že jako předfilm před Coco má dlouhých 21 minut. Jinak je to zábavné, dojemné a Olaf už si nahlas říká o spin off! :-) ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Jen řada nudných klišé, bez nějakého kloudného nápadu. A jediný kloudný vtip na tom je, že se u nás tento vánoční film promítá v kinech až po Vánocích. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ledové království si mě obecně příliš nezískalo (s porovnáním s ostatními animáky) a Vánoce s Olafem už vůbec ne. Teda ne že by to bylo vyloženě špatné, nicméně je to prostě docela fajn jednohubka, která sice neurazí, ale absolutně ničím nepřekvapí. Vzhledem ke krátké stopáži bych však alespoň čekal trochu méně zpívání a více zábavy. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

24.12.2019 Fakt jsem jediná komu se líbí, jak sbírá ty vánoční tradice, který jsou vlastně hrozně divný. Mně se to líbilo opravdu hodně. Dala jsem to dokonce 2x :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vánoční tradice se mají dodržovat a o těch rodinných to platí dvojnásob. Všichni jistě nějaké máme. Takže pomalu ale jistě začínám přemýšlet o těch našich. Jsou to jedny z těch vzácných a mimořádných chvil. Hlavně, že se sejde rodina a všude se rozhostí klid a pohoda. Beru tenhle animák jako takový malý vánoční bonus, ale celkem milý. Nic víc to není. Ještě, že je tam Olaf, díky, kterému to jede. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Příjemný kraťas o tom, jak Olf se Svenem zařizují vánoční tradice. Neurazí, nenadchne, takže prostě pohodová jednohubka, která se dá vychutnat nejen o Vánocích... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Američani měli s tímhle dílkem problém vlastně jenom kvůli tomu, že je čtyřikrát delší než klasické kraťasy promítané před celovečerními animáky. Sněhulák Olaf rozhodně nepatří mezi moje oblíbené vedlejší postavičky, ale zde byl snesitelný, děj hezky odsýpal, písničky nerušily, a kdybych snímek viděla před Vánocemi, hezky by mě na nadcházející svátky naladil. P. S. Elsa měla nádherné šaty. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Dokonalé!!! Dala by som aj šesť hviezdičiek alebo snehových❄. Normálne som sa na chvíľku znovu cítila ako malé dievčatko. Asi si to pozriem každé Vianoce. Prosím si Olaf's Frozen Adventure 2! ()

Reklama

Reklama