Reklama

Reklama

Goon: Last of the Enforcers

  • USA Goon: Last of the Enforcers (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranař Doug Glatt (Seann William Scott) se stačil oženit, s Evou (Alison Pill) čekají dítě a právě dostal kapitánské céčko. Hned v prvním zápase však dojde k potyčce s Andersem Cainem (Wyatt Russell), záludným synem majitele Halifax Highlanders a po prohrané bitce si Doug odnese těžké zranění, které jej donutí předčasně ukončit kariéru. Jeho hrdost je pošramocena, je donucen začít pracovat v pojišťovně a co je nejhorší, majitel Halifaxu přivede do týmu díky výluce NHL pár nových hráčů v čele se svým synem Andersem, ze kterého udělá nového kapitána týmu. Zhrzený Glatt netouží po ničem jiném, než se vrátit zpět na led, a tak se spojí se svým bývalým sokem Rossem Rheou (Liev Schreiber), který jej znovu začne trénovat v bitkách a vrátí mu zpět jeho sebevědomí. To samozřejmě neunikne pozornosti jeho bývalých zaměstnavatelů i spoluhráčů a jeho návratu do klubu už skoro nic nebrání. Tedy kromě manželky Evy, která z toho není zrovna moc nadšená, a pak je tu samozřejmě ještě Anders Cain… (SOLOM.)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (66)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedničku si moc nepamatuju,ale vím,že se mi svého času celkem líbila.U dvojky už je to slabší a že bych z ní byl úplně nadšenej se říct nedá.Nejvíc potěšil podobně jako v jedniččce Liev Schrieber,naopak hlavní "záporák" byl vyloženě pako.Je fajn,že tady stejně jako v jedničce nevypadá hokej úplně blbě,ale moc dalších kladů už tady není...50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím souhlasit s tím, že je zde vidět oproti jedničce podstatně menší kvalita samotného příběhu, ale i celkového pojetí filmu. Sice je tu k vidění pořád spousta slušných pěstních soubojů a krev poteče mnohem větším proudem, ale ta omáčka okolo mi lehce lezla na nervy. Spoluhráči tu zas až tolik prostoru nedostanou a když už, tak je to většinou hromada až trapných sraček (mám na mysli určité hlášky). Najdou se samozřejmě i humorné situace - Elisha Cuthbert jasně vedla, ale ty bláho já ji v první moment ani nepoznal – rozhodně jsem jí už viděl mnohem atraktivnější. Seann William Scott a Liev Schreiber coby dva odpadlíci si nevedli opět vůbec špatně - Wyatt Russell mi moc sympatický nebyl a jeho hvězdní rodiče jsou mnohem lepší herci, ale tak i on si jakžtakž odvedl svoje. Bohužel ale dvojka sklouzla do absolutního průměru, který stačí vidět jednou. To jedničku si rád pustím někdy znovu. 50% ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

I když to byla slušná prdel, i když to bylo o hokeji, i když tam hrál perfektní Stifler, tak mě to nebavilo, protože děj byl vykonstruovaná blbost, kterou už jsem viděl desetkrát a lépe v jiných sportovních filmech. Kdyby se Baruchel víc věnoval scénáři, mohla to být paráda, takhle jenom průměr. 50% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Goon byl roku 2011 super překvápko a tak, když se po šesti letech objevilo pokračování, těšil jsem se. No a nebyl jsem zklamán ani náhodou. Sice je to o kapku horší než jednička ale, ruku na srdce, to bývá drtivá většina pokračování. Seann William Scott mě umí stále rozesmát, potěšil i návrat Lieva Schreibera a celkově jsem si tuhle hokejovou řežbu krásně užil. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jednička byl parádní nářez a dvojka jde v jejích stopách. Sice mírně škobrtá, ale statečně si drží tempo, takže v součtu, součinu a rozdílu jde stále o parádní Dougovu jízdu, kde má opět proti sobě pořádnýho klacka a po boku zbytečného Baruchela a výborného Schreibera. Škoda, že ubyly vtipné scénky, protože právě od Baruchela bych čekal nějakou speciální nálož. Bohužel krom pár fekálií toho moc nebylo a tak se celý film nese v takovém mírnějším, lehce melancholickém duchu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Kouč Ronnie (Kim Coates) na tréningu predstaví svojho brankára ako Petrova (Petrov má aj na drese), avšak na skrinke v šatni a aj v záverečných titulkoch je uvádzaný ako Petr. (GTS_PUNK)
  • Po titulcích, které obsahují nepovedené záběry, následuje ještě jedna scénka. (MATADOR)
  • Ve filmu má camea i pár skutečných hokejových bitkařů – Brandon Prust, George Parros, Georges Laraque, Mel Angelstad, Tyler Seguin nebo Michael Del Zotto. (Lumberjack)

Reklama

Reklama