Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mám rád hokej, mám rád Stifflera, mám rád rvačky i krev. Není důvod si tedy tenhle film neoblíbit. Velmi originálně zpracovaný film, kterému se 90 minut daří spolehlivě bavit i napnout. Souboje jsou autentické i velmi drsné, Stiffler je zde borec a nikdo nemá vůči němu žádnou šanci. Vyloženě film k pobavení na oddychový večer. Velmi se mi to líbilo. 80% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, ale poměrně vtipná jednohubka se skvěle tupým Seannem. Nevěřil jsem, že herec, který se proslavil svou rolí sebevědomého pařmena Stiflera, může zahrát i takovou roli (bouchače, kterému to, napišme to politicky, myslí o něco pomaleji než jiným) ale spletl jsem se. Každý zmatený pohled jsem mu věřil, stejně jako jsem mu věřil každou ránu. Alison Pill je vcelku roztomilá, Liev jako vždy dokonalý a pár fórků taky stálo za to. Nicméně hodněkrát mi přišlo, že se vtipy moc vysvětlují, takové ty scény typu "říkám ti tak proto, že…” kde nám vlastně vysvětlí, proč jsme se měli u minulé scény smát. Tohle mi na filmech všeobecně vadí. Jinak není plus mínus co vytknout nebo vyzdvihnout - normální oddechovka, u které víte, jak skončí ještě předtím, než se rozjedou úvodní titulky. Že bych to potřeboval vidět podruhé, to ne, ale jednorázovka to bylo hodně slušné. 70 %. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

Akčná športová komédia o nie-veľmi-vrcholovom hokeji zo mňa vymlátila plné hodnotenie svojou jednoduchosťou, úprimnosťou a šťavnatosťou. Nikdy by som nebol uveril, že nejakému "športovému" filmu dám 5*. Ale GOON ma dostal... možno preto, že hokej mám odjakživa rád aj v pasívnej forme, možno preto, že pribratý a konečne dospelý Seann William Scott tu po prvýkrát hral civilne, vážne a bol dokonca "milý" (no asi to je aj veľmi dobre "postaveným" a napísaným charakterom), možno to je krásnou Alison Pill, ktorá je rozkošná, neokukaná a naozaj veľmi pekná, možno to je skvelou výpravou, fúzatým Schreiberom a vystrihaným Baruchelom, ktorého mám čím ďalej, tým radšej - a týmto filmom, ktorý aj spoluprodukoval a bol aj scenáristom, si u mňa znova šplhol, možno je to soundtrackom a pozitívnym vyznením... ale výsledok je ten, že sa nebojím dať tomuto "slušnému a milému" bitkárovi jedničku s hviezdičkou. "One of your sons is stupid, the other one is gay! Stupid! Gay!" Skrátka - veľmi milé prekvapenie. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle je fajn adrenalinová věc. Takovej "Rocky v hokeji". A ono to ani není moc o hokeji, ani moc o vztazích, ono je to hlavně o tom, jak tam bývalej vyhazovač a aktuální hokejista řeže protivníky jak na běžícím páse, vyvolává rvačky, shazuje rukavice, drtí hlavy, vyráží zuby, nechává krvavý skvrny na plexiskle atd. Do toho jedna malá milá love story ... Prostě téma stokrát ohrané, ale pořád super zábavné a tohle nenudící. "Stiffler" nemá vůbec konkurenci, sejme každýho,kdo mu příjde do rány ... a to mám rád.. :-) ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl tento film nějak stručně popsat, řekl bych, že to to blbý, až je to vtipný. Sice je od začátku naprosto jasné, o co jde, kam to celé směřuje a hlavně, jak to skončí, ale to vůbec nevadí, protože tenhle film si nehraje na seriózní vědu, ale nabízí hodně ujetou, ale o to svěžejší komedii, v tom nejlepším slova smyslu. Sean sice musel kvůli roli hodně přibrat( hlavně ve svalech), ale role hokejisty- bitkaře se zhostil velmi obstojně. A že za svou roli asi nedostane Oscara? Čert to vem. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Halifax Highlanders je fiktivní tým, ale je možnost si koupit jejich dres s číslem 70 anebo 69. V Halifaxu nesídlí žádný reálný tým, co by hrál dospělý profesionální hokej. Avšak profesionální hokej se hlavním městě provincie Nového Skotska hraje. Tým Halifax Mooseheads působí v QMJHL, která spadá pod juniorskou CHL a každý rok má minimálně jednoho účastníka (dva jednou za 3 roky + jeden hostitel a mistři OHL a WHL ) turnaje o Memoriál Cup. Podobně to je i s ostatními týmy z filmu jako města Moncton (Wildcats) anebo třeba Saint John (Sea Dogs). (3T)
  • V posledním zápase cca v 75 minutě filmu říká Laflamme (Marc-André Grondin) Dougovi (Seann William Scott) na střídačce, že další gól dá pro něj. Naskočí na led a s držením hokejky na levou stranu proklouzne mezi dvěma obránci, když ale dělá backhendový blafák brankáři a těsně mine branku, drží hokejku napravo. Každý, kdo někdy hrál hokej, ví, že tohle není  možné. (will_hunting)
  • Eugene Levy, který si střihl roli otce postavy Seanna Williama Scotta, je známý především svou rolí z kultovní komediální série Prci, prci, prcičky, kde se se Scottem setkal. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama