Reklama

Reklama

Happy!

(seriál)
  • USA Happy!
Trailer
USA, (2017–2019), 12 h 33 min (Minutáž: 39–48 min)

Předloha:

Grant Morrison (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Christopher Meloni, Patton Oswalt, Christopher Fitzgerald, Ritchie Coster, Lili Mirojnick, Patrick Fischler, Joseph D. Reitman, Gus Halper (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Bývalý polda, alkoholik, který se živí jako nájemný vrah, se bojí, že mu přeskočilo, když ho komiksový jednorožec začne nutit, aby zachránil holčičku, kterou unesl Santa. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

Psema 

všechny recenze uživatele

Happy! je zábavnou kriminálkovou polízanicí, jež si zaslouží pochvalu především pro svou nápaditost a snahu ozvláštňovat tradiční kriminálkové propriety, kterými jsme po letech televizních vyšetřování jednoznačně unavení. Nejedná se o žádnou revoluční sérii, jíž byste po pár týdnech nedostali z hlavy. Oněch 8 dílů vás však přivrtá k obrazovce s vytřeštěným výrazem plným očekávání, co dalšího si tvůrčí tým lajsne příště vytasit. A že toho v tomhle detektivním pelmelu plném cynismu, černého humoru, bezprecedentního násilí a cákanců malinovky není málo. 7/10 ()

Artard 

všechny recenze uživatele

WTF :D Je to proste Geniálne šialene hh. Až sa trochu bojím pozrieť si ďalšiu sériu, aby som si to nepokazil. Christopher bol väčšinou herec v pozadí, ale tu sa predviedol a v určitých momentoch som si hovoril, že by sa neskutočne hodil ako postava Strýka Olafa v Rade nešťastných príhod. ()

Reklama

joehot 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších věcí, co jsem v posledni době viděl. Pokud máte rádi neotřelou zábavu hodně mimo kruh normálnosti, je Happy pro vás. Cynický, nekorektní, brutální a hodně eRkový, s ohromným nadhledem a smyslem pro humor - a přitom i dobře odvyprávěný. O tom, že je tahle látka to pravé ořechové, vypovídá i fakt, že si ji náležitě užívají sami tvůrci a herci. A o to větší radost je se na to dívat. Hlavně Meloni je naprosto skvostný. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Uvnitř je to poměrně běžná kriminálka, ale obalené to je neuvěřitelně cool a originální koncepcí, ve které roztomilý legrační koník přemlouvá drsného policajta k tomu, aby společně někomu rozstříleli hlavy. Většinou režie drží plyn docela na podlaze, takže seriál frčí dopředu a střídavě vás šokuje brutalitou, bizárem (mr. Beattle for the win!) nebo nějakým černým fórem. Hlubšího tam nic není, ale jako oddechová svěží kriminálka je to víc než super. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Grandiózní symbióza stylů Granta Morrisona a Briana Taylora. Taylorova hypertrofovaná stylová excesivnost a popkulturní metažánrovost je přesně to, co Morrisonova komiksová jednohubka potřebovala nejen proto, aby ožila nad rámec své rádoby gritty tuctovosti, ale také aby plně rozvedla svůj potenciál. Z původního torza o jednom nápadu se na ploše seriálu stává překvapivě mnohovrstevnatá podívaná, kde se drzá taylorovská rozjívenost potkává s procítěným vyprávěním o síle i zhoubnosti fantazie, traumatech dětství a cynismu i nadějích spojených s Vánocemi. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama