Reklama

Reklama

Happy!

(seriál)
  • USA Happy!
Trailer
USA, (2017–2019), 12 h 33 min (Minutáž: 39–48 min)

Předloha:

Grant Morrison (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Christopher Meloni, Patton Oswalt, Christopher Fitzgerald, Ritchie Coster, Lili Mirojnick, Patrick Fischler, Joseph D. Reitman, Gus Halper (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Bývalý polda, alkoholik, který se živí jako nájemný vrah, se bojí, že mu přeskočilo, když ho komiksový jednorožec začne nutit, aby zachránil holčičku, kterou unesl Santa. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

joehot 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších věcí, co jsem v posledni době viděl. Pokud máte rádi neotřelou zábavu hodně mimo kruh normálnosti, je Happy pro vás. Cynický, nekorektní, brutální a hodně eRkový, s ohromným nadhledem a smyslem pro humor - a přitom i dobře odvyprávěný. O tom, že je tahle látka to pravé ořechové, vypovídá i fakt, že si ji náležitě užívají sami tvůrci a herci. A o to větší radost je se na to dívat. Hlavně Meloni je naprosto skvostný. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to jsem si užil...je to brutálně happy. Černý humor obalený gangsterkou smíchanou s rádoby veselou náladou Vánoc a nitroglycerinovou naspeedovanou postavou Nicka (famózní Meloni). Tohle je pro tvrdý hochy, psychopaty, milovníky imaginárních zvířátek či ponožek a dětí (hi,hi). Hlášky se trefují do černého jako kulky z pistole Nicka a na to nabalující se odkazy na různá témata dávají bránici slušně zabrat. Palec nahoru. ()

Reklama

Neuge 

všechny recenze uživatele

Nejlepší úchylárna od dob Misfits, s nimiž Happy! kromě míry vulgárnosti, násilí, naprosto absurdních wtf nápadů a především hromady srandy sdílí i jednoho z režisérů. Hlavní slovo tu však měl frajer Taylor, spoluautor dnes už legendárního Cranku. A právě Taylor se tu - navzdory vyčpělosti jeho v zásadě už odepsané spolupráce s Neveldinem - ukázal v neskutečné formě. Strašně moc tomu fandím, těším se na již potvrzenou druhou řadu a doufám, že se Happy! časem dostane odpovídající pozornosti. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože sorry, ale mě to fakt bavilo.. Bál jsem se, že to bude moc na sílu a za každou cenu cynické a jakože manýristicky přestylizované, podobně jako v loňské seriálové sračce roku "Blood Drive", ale veškeré obavy se ukázaly jako liché. Happy! parádně balancuje na hraně komiksové stylizace, tak aby z ní co nejvíce vytěžil ale zároveň se v ní neutopil. Humor je sice drsnej, ale je v tom i jistý nadhled. Cynismus je spíš taková přiznaná maska, protože vychází z postavy Nicka Saxe který je pod vším tím břitkým negativismem vlastně takovej Mirek Dušín.. trošku jetej Dušín, ale srdíčko tak nějak na správným místě. Osm dílů není ani málo ani moc. Meloni válí. Happy je roztomilý i na zabití zároveň a vlastně je až překvapivě funkční postavou... Nedotknutelná srdcovka z toho asi nebude, ale klidně si to dám někdy (možná i víckrát) znova, protože ve výsledku má tohle sledování největšího ztroskotance ve Velkém Jablku, který ale nakonec dokáže udělat správnou věc, až terapeutický účinek :) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Happy! je zábavnou kriminálkovou polízanicí, jež si zaslouží pochvalu především pro svou nápaditost a snahu ozvláštňovat tradiční kriminálkové propriety, kterými jsme po letech televizních vyšetřování jednoznačně unavení. Nejedná se o žádnou revoluční sérii, jíž byste po pár týdnech nedostali z hlavy. Oněch 8 dílů vás však přivrtá k obrazovce s vytřeštěným výrazem plným očekávání, co dalšího si tvůrčí tým lajsne příště vytasit. A že toho v tomhle detektivním pelmelu plném cynismu, černého humoru, bezprecedentního násilí a cákanců malinovky není málo. 7/10 ()

Galerie (213)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama