Reklama

Reklama

Narcos - Season 1

(série)
USA, 2015, 8 h 15 min (Minutáž: 44–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Maurice Compte, André Mattos, Roberto Urbina, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez, Paulina Gaitan, Paulina García (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Drogový baron Pablo Escobar je čím dál mocnější a kolumbijská a americká policie se tak musí postavit protivníkovi, který pro udržení svého impéria udělá cokoliv. (Netflix)

Recenze (83)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozriet si serial narcos bol spontánny nápad. Koncilo mi členstvo netflix tak som sa rozhodol že to ukončím týmto seriálom. Pilot bol zaujímavý a strhujúci asi najlepšia časť čo seriál priniesol. Slabšie časti samozrejme nechýbali. A ako býva u mňa zvykok seriály veľmi nemusím ale tento som dal za týždeň. Netuším či sa ešte vrhnem do druhej série. Bude to asi rovnaký napad aký bol na začiatku. Prvá séria končí s otvoreným koncom, tak uvidíme. Ale musím uznať že serialový Escobar je lepší ako jeho film Loving Pablo. 4* ()

Mahowny 

všechny recenze uživatele

True detective, Fargo, The Wire....hned mě z hlavy napadají seriály s podobnou tématikou, které jsou lepší než Narcos. Dva roky jsem poslouchal, že je to nejlepší seriál, a tak jsem měl asi moc velké očekávání. Je to kvalitně zpracované i zahrané, má to ten závan "natočeno podle skutečných událostí," přesto jsem se občas nudil. První dva díly mě nebavil,i a kdyby to nemělo takovou pověst, už bych se dál nedíval. Naštěstí se to pak trochu rozjelo, udělanej z toho ale nejsem... ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkusil Narcos a příběh Pabla je pořád pro mě nezajímavý. Celkově prostředí drog ve filmech a seriálech nemusím. Mohli vybrat lepšího herce na Escobara a ne toho prasopsa. Nicméně je to dobře natočené, skutečné historické záběry byly taky plus. Kdo se zajímá o příběh Pabla, bude určitě spokojený.... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dlouho jsem se tomuhle seriálu vyhýbala z důvodu, že jsem se bála nudy. Drogy, Escobar, Kolumbie, to není vůbec téma pro mě, ale je to jeden z nejlepších seriálu tady, takže jsem mu musela dát šanci a jsem hodně mile překvapená. Je to skvěle natočený, napínavý a božsky zahraný. Docela se divím, že si Wagner Moura neodnesl žádnou z hlavních cen za ztvárnění Escobara. Fakt ten seriál žeru a jsem na něm závislá jak na kokainu. ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pablo měl štěstí, že žil v osmdesátkách. Dneska by ho zavřeli jenom proto, že má v gangu jenom jednoho černocha a ještě mu říká Blackie. Na to, že je to podle skutečných událostí, je to super. Opravdovej život totiž většinou bývá nudnej a nezajímavej. Člověku se skoro nechce věřit, že ten zhulenej pupíkatej stréc je tak zlej. Nebo vlasně byl. Ale na to dojde asi až ve druhé sérii, protože zatím se ze všeho dostal bez ztráty kytičky. Všechny postavy vesměs sympatický, až na hlavního hrdinu - emerickýho agenta a jeho starou. Na některý se budu vyloženě těšit a doufám, že v dalších dílech zase budou plukovník Carilla, slizák Navegante, přiteplení bráchové Ochoové nebo doňa Valerie z televize. Jen škoda, že bratranec Gustavo a pašerák Gacha se nedožili světlejších zítřků. ()

Galerie (232)

Zajímavosti (7)

  • V této epizodě sledují agenti jednoho amerického pilota jménem Barry Seal, který byl jeden z vrchních pašeráků Pabla Escobara. V epizodě ho najdou pod krycím jménem Ellis McPickle. Barry Seal sice skutečně existoval, jeho krycí jméno však bylo Ellis McKenzie. (Hlavonozec)
  • Keď asi v polovici filmu vchádzajú postavy do džungle, je vidieť naľavo chlapa so zbraňou, no nemá v nej zásobník. (maramashi)
  • Novinářka Valerie (Stephanie Sigman) přijíždí do domu Pabla Escobara (Wagner Moura) vozem BMW 5 řady E39. Děj epizody se odehrává nedlouho před uvězněním Pabla do jeho vlastní věznice La Catedral, tj. v letech 1990-1991. První modely řady E39 se ale začaly prodávat na vybraných trzích až v roce 1995. (dickens)

Reklama

Reklama