Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

i to je možné, ale v tomhle ohledu, se to vyplatí vidět dvakrát. Ono dost věcí dojde, při druhém shlédnutí. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

minimum digitální efektů, zato hodně praktických efektů, velká dávka umělé krve a pár slušných gore scén. Ikoničtí herci Mark Dacascos, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman a Tiger Chen Hu neboli tygří kluk, sou na boostovaní a Keanu Reeves dostane od nich po čuni. No name záporáci a křoví, padají jak na běžícím páse, ale nejlépe jak jen to jde. Zkráceně : redbull +steroidy =  akční krvavé peklo

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Tereszka33 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

což o to, když chtějí být ženský, ať si sou, ale ty filmy sou fakt.......divný 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

no prej john wick má vtomhle díle největší plot armor za celou sérii a to je věc, kterou nesnesu. u dvojky jsem s tim měl velkej problém...je tam prej ke konci scéna, kterou nemohl vůbec přežít :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ouwen

Mne velku nadej dodava koment od Snipera a Hlada, ktori tvrdia, ze akcia je v trojke ovela pestrejsia a vynaliezavejsia.

Myslim, ze by nam to mohlo konecne sadnut.

Ale kym to my dvaja uvidime, tak to uz nikoho zaujimat nebude. :))

na příspěvěk reagoval Ouwen

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama