Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem o ničem. Až na posledních zhruba patnáct minut, kdy si tvůrci naivně mysleli, že doženou to, co předtím zanedbali a dali tomu krvavý a hlavně velmi otevřený konec. A to mi celkem vadilo. Každá předchozí série končila jasně, srozumitelně, ale hlavně ten pocit z odvedené práce byl v případě mojí maličkosti mnohem intenzivnější. Tady to bylo nemastné, neslané a skoro bez zápachu. Čímž neříkám, že tomu ještě nedám šanci, jen jsem musel narychlo sepsat svoje pocity, než zapomenu, o čem to vlastně celé bylo;) ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„PROČ RANČEŘÍME, KDYŽ JE TO TAK TĚŽKÝ?“ … „PROTOŽE TO JE SKVĚLEJ ŽIVOT CHLAPČE“…“  Po perfektní druhý sérii, přichází trochu zklidnění. Jako by jsme si měli odpočnout a připravit se nato, co nás čeká a víc se seznámit s životem na ranči, kterej není jen o válčení, ale má taky svý kouzlo. Trošku mě to teda nudí, ale jsem už slušně (do těch postav) „zaháčkovanej“, takže jim to žeru. Navíc je tady jako oživení Josh Holloway… A závěr je zase brutální!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Thx za titule „K4rm4d0n“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět potvrzeno: nikdo neumí sarkastické metafory ani do živého tnoucí hlášky ze života tak, jako je od svého stolu píše Sheridan. Nová sezóna Yellowstoneu se postavám konečně dostává doslova až na kost, a vyrývá do jejich kůží nové, pořádně zamotané obrazce. Akce jde sice letos na vrub rodinnému dramatu, ale je to drama intenzivní, a ve finále i patřičně krvavé. Zase jsem to musel jet celý v kuse do dvou do rána, jaký doporučení ještě sakra chcete? ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[74%] První série mě velmi zaujala, druhá téměř nadchla. A co tahle třetí? No, první půlka série se dějově moc nikam neposouvala, ale spíš mi tam chyběly zapamatovatelné nečekané scény atd. Od druhé půle se to už vším možným vylepšovalo. Postavy jsou opět super a pevně doufám, že 4 série bude o něco lepší. I tak si ale nemůžu víc stěžovat, dívalo se na to opět docela dobře. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// No konečně to ve mě začíná trochu růst. Cliffhanger z finále je teda odpornej, ale aspoň se postavy konečně někam začaly posouvat, konečně to našlo lehkost, zároveň s tím se ale daří epizodám přidávat emocionální dopad, akce bylo akorát a režijně o dost koherentnější než ve druhé sérii. Jestli si to udrží současný tempo a grády, tak by čtvrtá série mohla ten hype konečně ospravedlnit. ()

Galerie (91)

Reklama

Reklama