Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1 , Yoshitsune

Ja nevim, kuli padům a akčním sekvencím... A taky proto že je to první 3D MI... Po 5 dílech. :D Tak mě zajíma z čím se vytasí... 8) Ale zase, je to jen v malích salech a 2D je velkym v 8vecer... Volba je tedy jasna. I když teda 180kč za 2D kino. Děsivé pomyslet na to... Co nas čeka do budoucna. Kdy bude 3D i za 3kila a budeme u toho stát... 8)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mm13

no hlavně sem tvor mazaný, lstivý, zákeřný a umím si sednout jako člověk, takžeeee co přesně sem udělal, když mně za to takhle pranýřuješ, by´t si to byl TY kdo měl závist. 

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mýval ako majster sebaklamu? Ale prosím ťa... Nazývajú ťa aj medvedíkom čistotným. Tak čo si tak popratať aj v sebe samom?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Necucaj si z prsta vlastné závery, len aby si ospravedlnil svoje zlyhanie. Aspoň toľko by si toho mohol v sebe nazbierať, keď už si toho toľko pokazil...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

FanKalEl

FanKalEl (hodnocení, recenze)

mm13

hmm, tak to potom prajem pekný deň :) ono si to treba fakt pozrieť, totiž zatiaľ tento rok veľa lepších filmov nevyšlo než je tento..

na příspěvěk reagoval mm13

FanKalEl

FanKalEl (hodnocení, recenze)

mm13

Hlavne mu nezáviď. Pravda prečo sa mu do teraz darí je taká že sa nebojí použiť sám seba do akčných scén namiesto kaskadérov, chcel by som vidieť všetkých tých hejterov ako by behali ďalej na nohách sekundu potom keby si rozjebali celý členok alebo išli urobiť HALO skok z lietadla v 55ke kedy už ten organizmus nieje ako za mlada..

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Ako vás tu tak čítam, tak je to presne tá Mission Impossible, ako bola vždy. Najpochvalnejšie sa vyjadrujú tí, čo sú schopní písať hneď po návrate z kina, každou ďalšou minútou dňom, v celkovom hodnotení potom mesiacom to nadšenie opadá. Ale nástup to má zakaždým taký, že si to červené podrží. Svojim spôsobom fenomén. Tom Cruise je najšikovnejší ojebovák v Hollywoode a táto séria je tomu výstavnou skriňou.

na příspěvěk reagoval FanKalEl

 (hodnocení, recenze)

tak to bolo dost sklamanie. vsetko uz videne v inych filmoch xy krat, scenar si robil s divakom co sa mu zachcelo. nelogicke, usmevne. zhrnuto: neschopni agenti, neschopni, policajti, neschopni zaporaci. uz som len cakal, kedy sa tam potkne nejaka zenska v klucovej scene. tak neviem, ci to divaci vyzaduju take filmy, sposobujuce lobotomiu mozgu, alebo scenaristi nedokazu napisat putavy scenar/dej. jedna hviezdicka za Cruisa. pan herec! jednotku dodnes zrejme nic nepredbehlo. dvojka bola este taka ina, stylova. a potom si uz vela dielov a scen nepamatam. vdaka za Johna Wicka. niekedy je ozaj lepsie stat nohami pevne na zemi, aby film potom z ospevovanych vysin nejedrbol nepekne na papulu.

FanKalEl

FanKalEl (hodnocení, recenze)

30 minút sa natáčalo s imax kamerami..čiže ono sa na to 3D oplatí ísť, no najskôr odporúčam 2D, potom 3D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama