Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Videa (32)

Trailer 3

Recenze (907)

petero 

všechny recenze uživatele

Z očakávanej päť hviezdičkovej záležitosti je MI6 ťažké sklamanie. Od návratu Christophera McQuarrieho som čakal že sa prekoná ale bohužiaľ dostávame niečo už videné, bez zmeny štýlu v čom je veľké čaro MI a poriadne hlúpe s až trápnym záverom. Rogue Nation bola krásna štýlová, Ghost Protokol - najzábavnejší a MI:III bez nejakej veľkej akčnej scény najnapínavejšia. Najlepšia scéna je zoskok z lietadla, bitka na toalete je tiež fajn našľapaná a poriadne vtipná (viz Jack Reacher kúpeľňový fight) a potešilo že sa dozvieme viac ako to je s osobným životom Hunta. Chýba scéna z ukážky (neodvratná zrážka vrtuľníka s kamiónom) takže z kina som odchádzal že som nedostal to čo som mal dostať. Záchrana sveta pred atómovkov? Nabudúce prosím niečo originálnejšie. A nie v štýle dáme tam dve atómovky a na jedno miesto. Sklamaním je aj návrat Michelle Monaghan i keď sa do deja aktívne snaží zapojiť je celí čas vyvalená. Krásne vyšportovaná Vanessa Kirby by si tiež zaslúžila vlastný ženský súboj (možno teda až v Hobbs and Shaw). ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od čvrtého dílu se stává Mission Impossible jednou z nejlepších akční sérii současnosti ( Bond i Bourne se vůbec nechytají) a šestým dílem série doslova vrcholí. Tom Cruise ve svých 56 letech předvádí neskutečný fyzický výkon ( Ikonický běh, kaskadérské eskapády, kvůli kterým kaskadéři přicházejí o práci, doslova potí pro svou sérii krev a riskuje život! Klobouk dolů a velký obdiv. Příběhově je to klasicky spletité a hezky zvratovité,což se mi na tomhle líbí, byť tentokrát mě žádný zvrat neodrovnal tak, jak minule, ale pořád vysoký standart. Co se týká akce, tak se jede na plný plyn téměř celý film. Zaujme hned v úvodu bitka na toaletách, kterou letos nejspíš nic nepřekoná, či adrenalinová naháněčka s motorkama anebo samotné finále vygradované ad absurdum s nejlepší naháněčkou s vrtulníky, co jsem kdy viděl. Vedle Ethana Hunta zde kraluje opět Rebecca Ferguson, která si určitě zaslouží více akčnějších rolí a také nové překvápko Henry Cavill, který když nehraje v komiksu, tak je vlastně výborným hercem, který zvládá více poloh najednou a v soubojích dokáže udělat pěkné nepříjemnosti. Chvála patří i Rob Hardymu za vynikající kameru, která dodává až autenticky intenzivní zážitek. Jízda jak prase. 95% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise je ukrutný blázen, Henry Cavill ukrutný borec. Šestá Mission: Impossible je více akčňák než špionážka (na rozdíl od předchozího dílu), ale akčňák je to nesmírně poctivý a dokonale strhující. Kromě skvěle natočených bitek, přestřelek, sledovaček a honiček jsou tu ale i některé naprosto neakční, zato obdivuhodně napínavé a působivé scény (paříská policistka především), no a abych nezapomněl, velké plus dávám tvůrcům za částečně matoucí upoutávku, díky které mě film nejednou překvapil. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

To, čo baví, sú predovšetkým postavy a herci, hlášky a akcia, ktorej je tu naozaj plno. Aj keď je príbeh pomerne simplicitní, tak herecké výkony sú všetky do jedného veľmi kvalitné. V prvom rade stojí za zmienku hlavne Henry Cavill, ktorý svojím výkonom príjemne prekvapil. Úloha agenta Augusta Walkera mu jednoducho sadla oveľa lepšie ako rola Supermana. Tu konečne predviedol svoj talent naplno a stal sa rovnocenným partnerom Cruisovi. Ako akčným, tak hereckým. Jeho postava naozaj stojí za zmienku, je to pre mňa filmová postava roka. Možno jedna z najobľúbenejších celkovo. August Walker prešiel počas filmu neskutočnou premenou a nehanbím sa napísať, že by som si prial voľné pokračovanie, niečo ako dostal Hobbs a Shaw z Rýchlo a Zbesilo. Tu by to ale muselo byť dejovo pred Fallout. Inak milovníci adrenalínu a akcie nebudú ani trochu sklamaní. Nutné povedať, že snímka možno zaskočí svojou pomerne dlhou - dva a pol hodinovou stopážou, ale aj cez to má Fallout neuveriteľný spád a neustále nás drží v napätej pozornosti, takže sa ani na chvíľu nenudíme. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nerozumím, do čeho jsem se zapletl? Já nerozumím, do čeho jsem se zapletl? Do čeho jsem se zapletl?" Tak to ti Ethane, řeknu úplně přesně: já to taky nevím. Vím jen to, že tam každý po každém střílí, každý každého podráží, nikdo nikomu nevěří a nějakou roli v tom hraje plutonium. A mě to zase bavilo, i když padouch byl jasný na první pohled, život jedince byl nadřazen životům milionů a Ethan má evidentně se slečnou Náhodou sepsanou smlouvu na dobu neurčitou. Takže může být problém získat detonátor, který padouch svírá v ruce v letícím vrtulníku? Jindy snad, ale tady se přeci nemožné mise plní na počkání. A já jsem si počkal docela zábavně. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (48)

  • Tom Cruise (Ethan Hunt), rovnako ako v predošlých častiach, natáčal všetky kaskadérske kúsky sám. Jeho zlomený členok, počas nakrúcania jedného z nich, pozastavil natáčanie filmu na 8 týždňov. Záber (šlo o skok medzi budovami) je vo filme použitý. (DiBuonaparte)
  • Podle režiséra Christophera McQuarrieho se na scénu honičky ve vrtulnících připravoval Tom Cruise (Ethan Hunt) přes rok. Herec prý v helikoptéře několikrát proletěl jen pár stop od přilehlých skal, jelikož byl kaňon poměrně úzký. Také nebyl nijak jištěn a sebemenší chyba by pro něj tudíž pravděpodobně znamenala smrt. Přes všechna rizika však Cruise bojoval za to, aby tato scéna byla natočena doopravdy, jelikož vytvořit něco podobného před zeleným plátnem ve studiu by podle něj nemělo pro diváka ten správný náboj. (Azurovydrak)
  • Jednotka, ktorá v Paríži preváža Solomona Lanea (Sean Harris), je protiteroristická zásahová jednota francúzskej národnej polície RAID. (ČSFD)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama