Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

SEVERUS22

všechny recenze uživatele

Pred zhliadnutím tejto pičoviny som mal rád jednu fasa speváčku menom Katka Knechtová.Po zhliadnutí tejto pičoviny by som s chuťou najebal jednej primitívnej,neprirodzene pôsobiacej chudinke menom Katka Knechtová.Ostatných v porote nekomentujem,sú mi ukradnutí.Vidieť však dievča,ktoré roky obdivujem v pozícii trápnej patetickej piče,ktorá otvára hubu úplne od veci a chytá sa za cecky,to je fakt hardcore.Neviem,či po tomto ešte niekedy budem schopný počúvať jej muziku. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už je to tu zase! Opäť sa hľadá superstar. Tento krát ju má objaviť tupohlavá porota v zložení: socialistický pop rocker Paľo Habera, vyhulený šašo Matěj Ruppert, nevýrazná východniarka Kata Knechtová a v rámci multikulti propagandy aj akýsi trapný černoško. Ja im na to serem! Prdím na ich debilnú "SuperStar 2018". Fakt nemám chuť sa pozerať na bandu hlúpučkých somárov, čo si myslia, že z nich budú spevácke hviezdy. Je to opozerané, je to nudné, je to odpad! ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pěvecké televizní soutěže mají dlouholetou tradici. I Karel Gott tak kdysi začínal. Je to šance pro mladé talenty prosadit se v hudebním světě, i když dnes při velkém počtu rádobyzpěváků se to většinou nepodaří ani vítězům. Chci se zastat poroty. Myslím, že má od vedení televize svoje zadání. Musí z několika stovek účastníků konkurzu vybrat dvacítku finalistů. Musí to být z poloviny Slováci a z poloviny Češi, z poloviny dívky a z poloviny kluci, polovina musí dobře zpívat a polovina musí dobře vypadat, aby dokázali k obrazovkám přilákat dostatek hlasujících fanoušků. To je pro porotu nepříjemné rozhodování. Jediné, ne moc zdařilé zpestření jsou osobní příběhy vybraných účastníků. Občas se na kousek podívám, ale letos mne žádný pěvec nezaujal natolik, abych pořad sledovala pravidelně. Chtělo by to nějakou obměnu, protože i já si ráda poslechnu pěknou písničku. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každá série přinese nějaké milé oživení, ať se to samozvaným intelektuálům líbí nebo ne. Tentokrát to vypadá na Matěje Rupperta, který je zatraceně pohotový a zábavný. Potěší i půvabný element v podání Kataríny Knechtové a pochopitelně stálice Pavola Habery, který se nebojí pravdy. Máme tady tak další porci zesměšňování soutěžících, stejně jako hromadu nezaměnitelných hlasů budoucích náhradníků v muzikálech, kteří touží po svých minutách slávy. Pravidelným divákem se nestanu, ale oproti jiným (na oddychovou televizní zábavu erudovaným chytrákům) troufám poradit jednoduchý návod – tlačítek na televizním ovladači je dost, takže raději držte klapačku. Jsou mnohem škodlivější formáty televizní „zábavy“. A navrch jsme to jen a jen my, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Bože!Piča!Zkurvena!Prašivá do pičeeee..!!......asi takto nějak by novou superstar (a obecně podobný formát pořadu) okomentoval dnes již legendární slovensko-maďarský opravář traktorů Lakatoš. Nikdy by mě nenapadlo, že "česká" anomálie, která nese název Ben Cristovao, bude dělat porotce a hodnotit budoucí zpěváky !!! Chlápek, co neumí zpívat a ba co víc, neumí ani mluvit, bude najednou spolupředsedat v porotě například s Haberou, který ho kdysi nemilosrdně vypral do hajzlu !! Jít jako účinkující do této soutěže a nechat se hodnotit naprostým monstrem a neumětelem, může jenom stejný neumětel a nositel IQ zmrzlé makrely - fuj !!....................... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama