Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

Frenkyy_ odpad!

všechny recenze uživatele

Odkdy jsou reality show jen o citech ? Když se jdu dívat na pěveckou soutěž, tak očekávám v pěvecké reality show víc zpěvu něž problémy jiných lidí, každý má nějaké problémy a nikomu to necpeme. V téhle show by měl být hlavně zpěv a max. představení soutěžícího (jméno, věk, město a né jejich smutný příběh, díky kterému s největší pravděpodobnosti postoupí). Starší ročníky (2004/09) byly lepší než tato věc, která se nedá nazývat pěveckou show, ale kdo bude mít lepší a smutnější příběh. Doufám, že letošní The voice bude lepší než Superstar. ODPAD! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To bylo slávy, že zas bude další Superstar a zatímco omladina vlhla, starší kousky jen nevěřícně kroutili hlavou, že je tu zas ta „pičovina“…Neviděl jsem úplně všechny přenosy, ale z toho co jsem měl možnost sledovat, tak to zas až taková katastrofa nebyla. Habera je klasik, ten snad bude dělat porotce i v důchodu, Matěj Ruppert byl jasným oživením – mám ho jako zpěváka a showmana rád, To samé jsem si myslel i o Katce, protože jako zpěvačku jí uznávám, mám rád její písničky – ale tady se někdy chovala jako úplná píč..A Ben? No soudruh Cristovao tam byl jaksi omylem, ale asi už nikoho nemohli sehnat. Nakonec se ale ukázalo, že si vedl celkem obstojně a není takový kretén, za jakého jsem ho považoval. Co však nechápu je to, že se tam zase vesral Mareš. Prý nejlepší český moderátor – to si děláte prdel. No a nová Rytmusova matrace Jasmina Alagič? Vzhledově pohoda, jako moderátorka dost průměrná – spíš podprůměr. Vítězka Tereza Mašková si to zasloužila. Byla z nich nejlepší. Tak zas příště – nová Superstar na sebe jistě nenechá dlouho čekat. Jen už prosím bez Leoše… ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Každá série přinese nějaké milé oživení, ať se to samozvaným intelektuálům líbí nebo ne. Tentokrát to vypadá na Matěje Rupperta, který je zatraceně pohotový a zábavný. Potěší i půvabný element v podání Kataríny Knechtové a pochopitelně stálice Pavola Habery, který se nebojí pravdy. Máme tady tak další porci zesměšňování soutěžících, stejně jako hromadu nezaměnitelných hlasů budoucích náhradníků v muzikálech, kteří touží po svých minutách slávy. Pravidelným divákem se nestanu, ale oproti jiným (na oddychovou televizní zábavu erudovaným chytrákům) troufám poradit jednoduchý návod – tlačítek na televizním ovladači je dost, takže raději držte klapačku. Jsou mnohem škodlivější formáty televizní „zábavy“. A navrch jsme to jen a jen my, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Panoptikum divných zjevů na pokračování. U Fenrirovi mordy! Vy tupý hlavy, co tam lezete, vězte nebo čekujte vítěze Superstar předchozích ročníků! Nikdo se nikde neuchytil. Chvilku byla slyšet Langerová a kde je teď? Po x letech je vidět Cristovao, který ani nevyhrál, jen touhle stupiditou prošel. Vymatlanost, debilita. Na čem kdo jede, kdo tohle žere?? ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně se sice SuperStar nemůže rovnat zahraničním soutěžím, jako The Voice, ale i tak mě poslední ročník této Československé soutěže zatím nad očekávání baví. Samozřejmě souhlasím i s názorem, že v porotě by měla sedět naprostá zpěvácká elita obou zemí, takže porota ve složení např. Karel Gott, Lucie Vondráčková, Palo Habera a Marika Gombitová by se mi též líbila, ale ono to není tak, že si producenti lusknou prstem a porotci přitančí. Pokud z nějakého důvodu nemohou nebo nechtějí v soutěži porotcovat, nikdo s tím nic nenadělá. A navíc, letošní porota se mi ani zdaleka nezdá tak slabá, jako tu mnozí líčí. Habera stále baví, Cristovao je tak trochu nová krev a zkouška naslepo, ale nedá se říct, že by hudbě nerozuměl, navíc dodává do poroty složené z klasických zpěváků tak trochu ortodoxní prvek. Dále je tu Katarína Knechtová, kterou já osobně považuji za výbornou zpěvačku a místo v porotě má dle mého názoru právem. Matěj Ruppert byla tak trochu jako u Bena sázka naslepo, ale zaprvé do poroty vnáší takový bláznivý komediální prvek a zadruhé se také nedá říct, že by svému řemeslu nerozuměl, byť není tolik na očích, co se týče technických záležitostí hudby, v tom je podle mě z poroty jeden z nejvnímavějších. Co se týče moderátorů, Jasmína je celkem příjemné oživení a Mareš je prostě sázka na jistotu, i když jeho vtípky jsou mnohdy ohrané, stále je to o parník náš nejlepší moderátor. Samotné technické provedení, kapela, exteriéry, interiéry, stylisté, celková show, to všechno si drží vysokou úroveň, srovnatelnou se zahraničními soutěžemi. A naposledy jsou tu samotní soutěžící, kteří letos patří k absolutní špičce všech ročníků, takže na mé straně převažuje spokojenost. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama