Reklama

Reklama

Liga spravedlivých vs Mladí Titáni

  • USA Justice League Vs. Teen Titans
Trailer

Liga spravedlivých je napadena Legií zkázy při slavnostním otevření nové centrály. Do Wizarda vstoupí jakási temná síla a Lize spravedlivých dá velkou práci, než ho přemohou. Podivného démona vyženou z jeho těla až poté, co se do boje zapojí i malý Robin. Batman i ostatní však pro jeho akci nenachází pochopení, a tak je Robin odvezen do internátu, kde jsou v učení mladí lidé s nadpřirozenými schopnostmi. Robin je uražený a netouží se bavit s ostatními chlapci. Když se s nimi začne prát, s přesilou mu pomůže čarodějka Raven. Robin a Raven se pomalu sbližují. Zatím Batman a Cyborg zjišťují, co je to za podivnou sílu, která se jim postavila do cesty. Je to mimozemský démon Trigon, který se chystá ovládnou Zemi. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

jh666 

všechny recenze uživatele

Je načase se smířit, že DC animáky už asi nebudou to, co bývali. Pokud se s tímhle člověk smíří, pak si dovede tenhle film i užít. Trochu zavádějící je název, jelikož hlavními postavami filmu jsou Teen Titans a Liga hraje druhé housle. Překvapivě mi to ani nevadí, i když Green Lantern mi tu chybí. Damian už přestává být tak nesnesitelný a je fajn ho vidět i po boku někoho jiného než Batmana. U nových postav je trochu problém, že pokud je člověk nezná z komiksu, tak se o nich prakticky nic nedoví. Jejich původ je většinou odbyt jednou větou. Výjimkou je Raven, které se film věnuje více, což je pochopitelní vzhledem k zápletce. Animace je pak beze změny od posledních filmů. 70 % ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nečetl jsem žádný komiks s Mladými Titány a proto tohle pro mě byl celkem nový pojem.No můžu říct,že to šlo,ale poslední dobou jsem viděl i lepší DC animáky.Není to jen tím,že jsou tam nové postavy ,ale ten příběh celkově mi nepřišel nějak moc dobrý,pár postav tam je dobře vykresleno,ale neměl jsem z toho v konečným souhrnu takový dobrý pocit,něco tomu chybělo a nebo naopak přebývalo-nový Robin,kterého jsem teď viděl asi ve třetím filmu mi nějak nesedí.No Každopádně jsou i lepší filmy,ale i tak celkově 75% a čtyři hvězdy. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Arogantní Batmanův syn Damian potřebuje naučit týmové spolupráci, takže ho pošlou do školy / domova pro pubertální superhrdiny. Bál jsem se toho (+ "The New 52" univerzum moc nemusím), ale dětské postavy nakonec vůbec neotravovaly a dobře se doplňovaly. Zejména Raven, kolem jejíhož tajemného (pekelného!) původu se obtočila celá zápletka - zajímavá, i když už autoři fakt asi nevědí, s čím novým (obskurnějším a překombinovanějším) přijít. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Další generická komiksová nuda v barvách animovaného DC, kde hraje prim nudná akce, která je vzácně nezajímavá a není tu ani žádné zábavné krájení oponentů, vrchní padouch je nudný, stejně jako interakce mezi postavami, která u Justice league absentuje zcela a v teen titans se omezuje na dětské "jůů, teď jsme kamarádi." Ovšem pozitivum tam je, ne že ne - postava Damiana konečně nevyvolává potřebu zavraždění v lisu na ovoce, ale jen nutkavou touhu toho malého parchanťeta profackovat. A taky je tu Wonder woman dávající pěstí zelenýmu slonovi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na to, o jaký žánr se v tomhle případě jedná, je to opravdu něco, co je snesitelné a více než skousnutelné. Má to mírně temnější konotace, což se mi líbí, protože se to k superhrdinům hodí, hlavně proto, že mnohdy jsou prostě vyměklí. Jinak ale ani tenhle snímek nepřináší nic objevného. Další zářez. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně inspirován komiksem "New Teen Titans: Terror of Trigon". (Caszidy)
  • Na comic conu v San Diegu bylo oznámeno pokračování/spin-off nazvané Teen Titans: The Judas Contract. (Caszidy)

Reklama

Reklama