Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Já chápu, že českej národ je na jídlo. Já chápu, že každá TV musí mít z toho důvodu nějakej pořad o vaření. Já dokonce i chápu, že pro některý lidi jsou tyhle pořady nepostradatelný. Tyhle pořady by měly bejt o tom, že ukážu lidem co si doma uvařit a jak to nejlíp uvařit. Sapík bude určitě dobrej kuchař, to nezpochybňuju, jeho "nervydrásající" duel s tím, co je schopnej udělat z ušního mazu náhražku jíšky jsem viděl dvakrát a mohl jsem si ukroutit hlavu. To co vytvářel pan Sapík odpovídalo jeho postavě - žrádlo plný tuku, který plavalo v oleji musí bejt fakt mňamka. Mě by zajímalo, jestli podle něho z tohoto "tv skvostu", zkusil někdo něco uklohnit a jak mu z toho potom bylo. K tomu druhýmu cirkusákovi se radši nebudu vyjadřovat, určitě by víc zaujal dabingem nějákýho notorika než jeho kulinářskejma schopnostma. Jediný co mu jde na jedničku je dávat maso do trouby, ten si tu troubu úplně hejčká...Za komoušů by před začátkem tohodle pořadu byla velká hvězdička. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že už se mi zdá dnes vlastně naprosto zbytečné zabývat se úvahami nad programových obsahem TV Barrandov, která vlastně našla vlastní zrcadlo v parazitu Cibulkovi, když tohoto komerčního hráče odmítám sledovat a raději ho ignoruji, protože stanice, která zaštítila nekonečnou reklamu, bulvár, vyprázdněnou estrádní zábavu a mozekvypínací třetiligovou filmovou i seriálovou tvorbu, u níž jeden opravdu nedokáže rozklíčovat cílovou diváckou skupinu, mně osobně nemá co nabídnout.. Tu cílovku ani nelze nazvat jinak než lobotomokastráty !! Nicméně cítím potřebu se jako profesně zainteresovaný myslící jedinec vymezit vůči barrandovskému nového pořadu, který nejen resuscituje nejen Jiřího Babicu, ale i ten hruškův ve světě neznámý subžánr výstižně označovaný za food porno, který nejen dále vymývá mozky, a omlouvá Babicu a jemu podobné, ale zároveň výborně odráží mravní a hodnotový úpadek celé společnosti.. Jiří Sapík se prostě zaprodal, byť přes veškerou jeho celoživotně nabranou odbornost ho nemůžu coby žáka komunistické gastronomie rozhodně považovat za stejnou personu jako Pohlreicha, Pauluse, Sahajdáka či Punčocháře veškerému jejich reklamnímu pokrytectví navzdory, a tak mě to ani příliš netrápí, co mu ovšem odpustit nemůžu je iritující fakt, že se za Babicu v rámci propagace společného pořadu postavil.. Nehledě na režijní i dramaturgickou upachtěnost celého pořadu.. Dobrou chuť, přátelé, a dobře vám tak !! ()

Reklama

Egito 

všechny recenze uživatele

U ničeho se tak dobře nepobavím, to je tak otřesný až je to vtipný. A až budete sledovat déle tak si všimněte děsivých věcí typu “dam do toho sůl (vezme to z misky) a ještě to přicukruju (a vezme to s té stejné misky)”🤣  nebo hlášky ze zákoutí typu “poej se na to Jiří todle je krásně vypíčená zeleninga”🤣🤣🤣 ()

MyskaMari 

všechny recenze uživatele

Já se omlouvám, ale fakt si nevím rady. Pořad je to absolutně příšerný, ale ty hlášky: "Ten česnek, to je jako když vánek prochází okolo" "Tak to tam přiznáme" "Můžete použít takový to jak říkáme všichni turbo" "Teď tu bramboru, to je ta chuť, to je ta síla" "Tam tomu říkají šanjuka nebo tak nějak podobně" "Tak jsem měl česnek, tak jsem tam dal česnek" "Tu mám rukulu" "Jirka mě přesvědčil, že cibule není černá, že je fialová, po 50 letech jsem to přiznal" "Křen se strouhá zásadně dokolečka" "Tak to vomotáme jako když honíme vrtulku" "Můžeme přidat kurkunu" "Zakysaná smetánka, podivej se na to, takhle ji jebneme nahoru, když to řeknu lidově" "Je z toho či- čimimuri? No čimičuri" Nakonec jsem se rozhodla dát jednu hvězdu, protože mě neskutečně rozesmívá, jak Sapík nestále říká celeru "cerel". ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

No tak to je velká jízda :D "Jiří, co tam dáváš za sýr? Babica: Prosím Tě, to je gouda. Sapík: Takže taková pizza ze severu....Sapík: Jiří, úplně Tě vidím jak stojíš, házíš to těsto a zpíváš ty jejich italské arie. Nejlepší zábavný pořad v historii televize Barrandov. Dva střelci u plotny...kilogramy másla, hektolitry smetany, oleje, tuny skvělých hlášek a uvolněná atmosféra. Zkrátka...Jiří, pojej se na to! To je vono Jiří ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama