Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

carramba66 

všechny recenze uživatele

Dám plnej knedlik jenom proto, že mě sere bezmyšlenkovitost ostatních hodnocení. Prostě kde je Babica, to dostane za nula, kdyby Pohlreich natočil jak si vytírá prdel, tak to bude umění... no lol Jako kuchařská show je to naprosto normální, dva frajeři vaří. Že je u toho Sapík imrvére vožralej a Babica vaří blafy, to je druhá věc. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. Gatoroid", "Varan vs. Kobra", "Pegasus vs. Chimera", "Megažralok vs. Crocosaurus"... versus horror monsters movie! To je všetko nič oproti televíznemu gastronomickému horroru, čo predvádzajú dvaja upotení, usoplení mamľasi (Jiří Babica a Jaroslav Sapík) v relácii o varení na obrazovkách TV Barrandov. "Babica vs. Sapík". Sú to dve poriadne nechutné monštrá. A ako hodnotím ich versus duel? Jasná remíza. Plichta. Double odpad! ()

Reklama

Matamoroz odpad!

všechny recenze uživatele

Co to jako je?? Sapík se totálně shazuje nejen před svými kolegy z branže, ale i před tou částí veřejnosti, která pozná rozdíl mezi mezi bůčkem a kotletou a nezapéká segedín strouhaným sýrem. Nevím kam dal ,,nestor,, hlavu, ale to co předvádí není o moc lepší, než to co ,,vaří,, Babica. Cibulačka s cibulí, která je skoro syrová a na konci do ní naleje víno, aby měla ,,navinulou chuť,,. Že by demence? Ach jo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se co se týče Zdeňka Pohlreicha považuji za skalního, nepatřím mezi ty, kteří přejdou na druhou stranu ulice, když v dálce zahlédnou kuchařského eskamotéra Jiřího Babicu. Dokonce zastávám názor, že formát jeho vaření "když nemáte tymián použijte křepelčí vejce" má pro "home kuchaře" jako já své opodstatnění a dost možná je přínosnější, než zmiňovaný "šéf"Pohlreich (mám jednu z jeho kuchařek a u 90% procent receptů nevím, jestli se potřebné ingredience shání v obchodě, na nejbližší policejní stanici nebo se pro ně musí letět do vesmíru), ale tohle prostě nefunguje. Pan Sapík ač možná "kuchař s velkým K" se na televizní obrazovky hodí asi jako já do maďarské reprezentace vodního póla a pro televizní pořad potřebná koexistence mezi ním a Babicou......takovou antichemii jsem naposledy viděl, když u nás byla na návštěvě tchýně. Já vím, jídlo se stalo celosvětovým fenoménem, který na nás valí ze všech stran, ale když už chci se svojí troškou do mlýna vylézt před lidi, tak to musí mít nějakou štábní kulturu a tady je to prostě špatně. ()

Cundroklepac odpad!

všechny recenze uživatele

když nemáte houno dejte tam citrón a když nemáte citrón nedávejte tam nic .... jeden prochlastanej hlas že by mu mohli alkoholici závidět mister Babička o kterym dokonce i Polreich prohlásil že to neni kuchař tušim a další je vyžranej prostorově výraznější vepřovka kterej vaří jídla připomínající jeho postavu samotnou ... konec toto ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama