Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Seriál "Bažináč" sleduje dr. Abby Arcaneovou (Crystal Reedová), která v louisianském městečku zkoumá smrtící virus pocházející z bažin. Ty však, jak Abby záhy zjistí, skrývají mystická a hrůzostrašná tajemství. Když se z temného močálu vynoří záhadná nestvůra, Abby stane tváří v tvář nočním můrám nadpřirozeného světa, kde nikdo není v bezpečí. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Jako musím říct, že ve druhé polovině série už se objevoval víc, ale pořád to nebyl žádný zázrak. Ale alespoň už začal být hlavní postava. V těch prvních dílech to fakt chvilkama vypadalo jakoby tam měl jen camea.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

Já jsem nasraný už teď...a to jsem to ještě neviděl,haha. No,od známého mám nachystaných už 9 dílů,tak snad někdy...ano. Předpokládám,že ještě v tomto roce. Před časem mi pouštěl nějaké scény z několika dílů a nevím,zda to byla jen náhoda či ne,ale všude tam byl ST (ne Star trek,:))) ale to musela býti fakt náhoda. Jinak by jsi totiž lhal a lháti se nemá.;-) Jak říkám,jestli už nikdy žádná další série nebude,tak si definitivně do videotéky seženu ten pův.tv s.a bude klid. Tam je ST furt a je to zábava a nenudí to. Bodejť,Během 20min./díl. Ještě že DP valí dál. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, dragon94, Sigebert

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Sigebert

Já nepsal, že je to skvěle ukončené. Já psal, že je to lépe ukončené, než první série Titans, že tady alespoň jde poznat, že se jedná o závěrečnou epizodu série. A hned potom jsem napsal, že je to bída :D.

Mně to nijak nevadí, že seriál nepokračuje, protože je to už od pilotního dílu strašně nezvládnutý projekt plný stupidních postav, které dělají a chovají se přesně tak jak scénář chce, i když to úplně odporuje jejich mentalitě. A to se ještě v seriálu objevují jak se komu zachce. Spousta postav má důležitý děj v jedné dvou epizodách a pak na několik dílů úplně zmizí a objeví se zase, až jsou pro děj potřeba. To způsobuje, že tam chybí jakákoli výstavba dlouhodobějšího děje u většiny postav. Samozřejmě se tohle vypouštění postav na několik dílů děje u spousty seriálů, ale tady ty postavy nemají žádnou dějovou linku, která by je nějak provázela. Navíc se jednotlivé scény navzájem mezi sebou ignorují. 

No a pak tam máme černocha, který je synem poločernošky (ta herečka je skutečně míšenka) a bělocha..

Což je možná ještě větší haluz, než fakt, že se tu každej objeví přesně tam kde má. Viz. Abby, která jde hledat Swamp Thinga přesně na místo, kde snadno v noci najde dvě nábojnice. Nebo Liz, která se objeví před domam toho doktora jen, aby s Abby měl kdo říct dvě věty... Nebo vejde do obchodu Blue Devila přesně v momentě, kdy odchází... -_-

Jediné proč mě mrzí, že to nepokračuje je samotný Swamp Thing, protože ten byl konstantně dobrej celou sérii, ale to bude tím, že se tam moc neukazoval. Bohužel cele zbytek seriálu mu to neuvěřitelně kazil.

Sigebert

Sigebert (hodnocení, recenze)

dragon94

Já prostě nevím. Dokoukal jsem to a je to hrozně zmatkoidní seriál :D A teda, je tam taky cítit, že to přišlo o tři díly, zase tak skvěle ukončené to nebylo, nicméně možná dostatečně, pokud by seriál pokračoval  :/

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Sigebert

Podle mě to spoiler není. Není to žádný gamechanger, jehož objevení by mělo znamenat něco spoileroidního. Navíc je v tom seriálu hned od začátku, takže jeho nástup na scénu není nijak překvapující.

Myslím, že jsem si tu myslím stěžoval i na to, že jediná reakce na to co udělal na té vojenské základně byla, že dvakrát řekli: "What the fuck was that," a pak klidným krokem pokračovali přes základnu plnou spálených mrtvol.. Jakoby nic.

na příspěvěk reagoval Sigebert

Sigebert

Sigebert (hodnocení, recenze)

Ratemus

S předlohou to společného moc nemá. Jsou tam jakési náznaky něčeho, nicméně je to zaměřené spíše na lidi okolo bažináče a on působí opravdu skoro až vedlejší role. Každopádně Jasona Woodrue hraje Kevin Durand, což je ze seriálu i některých filmů můj oblíbený herec. Souhlasím že Avery je z toho seriálu asi nejlepší. Poslední díl jsem ještě neviděl, nicméně snad nebude tak velkej spoiler, když napíši, že se tam objevil třeba i Blue Devil. 

na příspěvěk reagoval dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

No očekávám opět odklon od předlohy a to razantně v podobném měřítku jako je Lucifer což je taky moje srdcovka... čili nečekám že budu nadšený..ale neboj mrknu na to určitě. Teď prostě máme seriály rozkoukane co mají přednost..na druhou stranu jsou to seriály krátké a už končí...(agenti, poslední tři díly good omens) takže co nevidět mrknu na ST

na příspěvěk reagoval Sigebert

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

To asi jo. Docela mě zajímá jak se ti to bude líbit/nelíbit a nakolik semnou budeš souhlasit/nesouhlasit. Což platí i pro PKD nebo kohokoliv jiného, škoda, že tu nediskutuje víc lidí.

na příspěvěk reagoval Ratemus, PKD

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Můj názor na poslední díl.. BEZ spoilerů.

Tak poslední díl končí rozhodně lépe než poslední díl Titans. Tohle má, alespoň nějaký konec a celkově feeling závěrečné epizody. Ale je to celkově bída. Ty postavy jsou natolik prázdné nelogicky se chovající a objevující se tam kde je třeba jen třeba, aby řekli jednu větu... Jediná postava co za něco stála byl Avery, protože ho Will Patton hraje fakt dobře a je to celkem sympatický záporák... Ovšem celé to město jinak moc nedává smysl. Některé dějové linky prostě vyšuměli do ztracena nejvíc asi Abbyin kolega, nebo celkově její práce...

Swamp thing jako takovej nebyl špatnej. Předně řeknu, že předlohu neznám, takže jsem si jeho příběh celkem užil, po stránce kostýmu a efektů je na tom celkem dobře, herecky taky dobře zahrán. Akce s ním... no stála za hovno :D

Buď nebylo nic vidět jen odhazování těl nebo se natahovali větve. Bylo tam tolik lidí a nikdo ho ani nezasáhl, přitom bych třeba rád viděl, jak by si na ruce udělal něco jako štít, aby se kryl. No nic.. to je fakt škoda.

Co je ještě škoda, že jeho příběh sebeuvědomění mě celkem bavil. Jenže za celou sérii měl tak 4 dobré momenty... a v tomhle posledním díle tak 2 minuty.. Ono by to ani tak nevadilo, že je tam tak málo, ale to by musel ten zbytek fungovat. Což bohuel nefunguje.

Nejvíc mě paradoxně sere celkem sympatická, nejlepší kamarádka Abby, Liz. Protože to je postava co je záhadně všude u všeho, ale nemá tam nijak významnou roli a je absolutně bez svého vlastního názoru. Navíc se ty její názory a chování mění jak zrovna scénář potřebuje, ale to je problém všech postav.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Sigebert

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Agenti jsou něco trošku jiného, protože ty spadají přímo do MCU a hráli je ti samí herci... Tedy spadají tam určitě více než třeba Defenders seriály. Což potvrzuje i fakt, že Mahershala Ali bude hrát Bladea, i přesto, že hrál Cottonmoutha.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Na druhou stranu řekni mi, které postavy jsou zároveň ve filmech a zároveň v seriálech?

Sakra donutil jsi mě přemýšlet o tom jak moc bych rád Wilsona Fiska v MCU.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Je to tak, jak kdyby nemohli existovat zároveň dva Supermani, jeden ve filmech a jeden v seriálech. Nedej totiž bože, aby byl seriálovej lepší. To samé měli třeba s Deatshtrokem nebo Deathshotem u Arrowa, ty taky někdy mohli použít, jindy zase ne, pak zase jo... Záleželo jak se měnili plány v DCEU.

na příspěvěk reagoval Ratemus

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

To jsou fakt kokoti. Ještě že se mě to už netýká. Cavill je v pohodě a Hoechlin též. Tam bych to nesrovnával. Ale oni si prostě vždycky něco vymyslí. U něho,když se po1.objevil,jsem si okamžitě řekl,tohle je Superman a Clark Kent. Ale ona má tu smůlu na scénáristy či co,takže u ní jsem si ani po 2,5 sériích nemohl nikdy říci,tohle je Kara. 

na příspěvěk reagoval dragon94

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jj.též jsem byl na jutubku informován. Tak já věděl už předem,že to má býti od cw,ale když se sáhne na mou předlohu,která by jako film snad ani nešla ani jako 10 filmů po 2h a už vůbec si nedokáži představiti ten rozpočet,tak tady z toho samoz.udělají komorní lacinou verzi a to už je urážka sama o sobě. Když jsem viděl ještě ten 1.crossover tu Invazi,tak ze zač.dobrý,pak otřesný díl se Šípákem a na závěr se pár postav které utekly z nějaké cosplay soutěže,na střeše či kde,mlátilo do hlav. Tak jsem si chtěl vydloubnouti obě oči. Jim prostě není nic svaté. Proč si nevyberou nějakou 5 minisérii a neserou se do takových monstršpalků? To už tam fakt nikdo nemá soudnost? DC musí skřípati zubama,pokud na to nemají přímý vliv,o čemž nevím.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo na toho se hodně těším. Pořád mě sere, že nám na comic conu nedali žádný trailer, obzvlášť když premiéra je už na začátku září. Tam bude Superboy, Deathstroke, Krypto, Batman... jako je na co se těšit. Snad tu sérii pojmou víc "týmově." Protože pokud mi něco na první vadilo, tak to bylo to, že vůbec nefungovali jako tým.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Ono jim to ještě hodně kazí WB, protože třeba na třetí sérii jim zakázali Supermana úplně, protože Tyler měl kladnější ohlasy, než Cavill. On totiž každej psal, že takovej by Superman měl být, usměvavý bez problémový atd... Navíc to bylo hned po BvS, kde ten Superman byl takovej hodně melancholickej. Ve čtvrté sérii jim třeba Lexe povolili taky jen na 3 epizody.

na příspěvěk reagoval PKD

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

A to má CW i docela slušné the 100 a výborné Supernatural. I ten Arrow byl první dvě série fakt super. V podstatě, kdyby neměl úspěch, tak se dalších komiksových seriálů možná ani nedočkáme. Ale jinak tě chápu. Podobně to mkám já u CW produkce :D. Kdyžý pak člověk uvidí něco jako Alterned Carbon nebo The Boys, tak si až uvědomí jak moc jsou ty seriály z levnějších stanic na ho***. I když si osobně myslím, že problém u CW komiksovek je počet epizod. Mít série tak max 13 dílů vypadalo by to mnohem lépe. Takhle se tradičně stává, že první 4 epizody po Vánocích jsou téměř nekoukatelné.Hlavně to ani nestíhají točit, proto tam mají tolik postav, aby vyplnili stopáž jinýma postavama, protože s hlavníma nedokážou natočit tolik materiálu na tolik epizod.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

No,když běžela 1.s. tak jsem někdy četl,že se o ní uvažuje,ale pak bylo to předávání do rukou cw a ani slovo. Přiznám se,že nevím,zda bych ho ale chtěl,páč pokud by dopadl jako ona,tak to raději nic. 

na příspěvěk reagoval dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

No CW teď udělá Crisis od Infinite earth a Routh který už hraje Atoma bude hrát zde konkrétně Supermana z Kingdom come...hodně jsem byl natěšen a měl radost a pak to přišlo, jakmile vidím u seriálu CW, okamžitě mě to přešlo a zamáčkl slzu

na příspěvěk reagoval dragon94, PKD

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Kéž by CW Supermanovi dali vlastní seriál. Jsem zvědav jak se jim povedou letošní série, protože jsem říkal, že když to bude stejné, jako to bylo do teď, tak po crossoveru končím. Maximálně pak budu sledovat příští crossovery, protože ty bývají celkem dobře udělané.

na příspěvěk reagoval Ratemus, PKD

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama