Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Námořník Ripley a Lula se vášnivě milují. Jenže matka Luly s tím nesouhlasí. Neustále je pronásleduje, až dožene oba milence ke krajnímu řešení... Jejich cesta je tou nejbizarnější road-movie všech dob, plná sexu, násilí a černého humoru. Brilantní kousek od režisérského mistra Davida Lynche! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (2)

Trailer

Recenze (471)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nejujetější romantika co jsem kdy viděl. O lynchovské abnormality sice není nouze, ale přesto mi ve Wild At Heart chybělo něco, co by z divného filmu udělalo nezapomenutelně divný film. Každopádně Cage, Dern a především Defoe předvádějí povšimnutíhodné kreace, které snímku pomáhají dostat se až kamsi těsně pod vrchol vytříbeného diváckého nevkusu (myšleno v dobrém). 7/10 ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

No co dodat, prostě Lynch... na Twin Peaks či Mulholland Drive to sice nemá, ale stále je to perfektní snímek. Zamilovaná dvojice projíždí krajinou a potkává spousty zajímavých postaviček. Klasická road movie, jak je mám rád. Navíc obohacená o Lynchovu režii, kde mi ani jeden jediný záběr nepřišel zbytečný a u žádné scény jsem se nenudil, což se mi teď nějakou dobu nepovedlo...:) Hezké herecké výkony (až na Willema Dafoea, ten byl odporný opravdu monstrózně) a tradiční lynchovské vsuvky jsou samozřejmostí. Děkuji, mistře. 90%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem končím se sledování Lynchových filmů. Ono už ani není moc na co koukat, a to je v mém případě jen dobře. Psycho atmosféra, ďábelský Nicolas Cage a neskutečně dementní příběh a rádoby inteligentní myšlenkový cyklus. David Lynch opět dokazuje, že je naprosto dokonalý magor. Přivrženci ať se na mě nezlobí, názor jako názor..né? ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s kontroverzním režisérem Davidem Lynchem, který rozdělil diváky na dvě poloviny, na ty co ho zbožňují a naopak. Námořník Ripley surově ubije černocha, který ho ohrožoval nožem, je odsouzen a po téměř dvouch letech propuštěn na podmínku. Po propuštění se zamilovaná dvojice rozhodne pro útěk před nepřející Lulinou matkou do New Orleans, čím Ripley poruší podmínku. Během cesty plné bizarních postav po nich půjdou zabijáci najetí Lulinou matkou.... Mezi Nicolasem Cagem a Laurou Dern to slušně jiskří a zahráli perfektně, hlavně Cage se mi moc líbil. Za vyzdvihnutí určitě stojí postava Bobbyho Perua ztvárněného Willemem Dafoem, který zastínil i ústřední dvojici. Zběsilost v srdci se dá vyjádřit slovy jako vášeň, láska, nespoutanost či nenávist........ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Další zvláštní David Lynch, který mi nesedl tak jak bych si sám představoval. Nicolase Cage miluju i v tomto snímku a je jen škoda, že se k němu moc herců nepřidalo. William Dafoe je dábelsky nechutný, ale Laura Dern je zvláštní. Něco tomu filmu chybí. Kus Lynche? Možná, ale rozhodně nějaký silný moment, který by ho učinil nesmrtelným stejně jako jiné Lynchovi filmy. Ani kdybych chtěl nedokážu dát čistých 5*. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (30)

  • Sako z hadí kůže, které na sobě nosí ve filmu postava námořníka patří ve skutečnosti Nicolasovi Cage. Po natáčení ho věnoval Lauře Dern. (don corleone)
  • Kvůli tomuto filmu David Lynch dočasně odvolal z natáčení seriálu Městečko Twin Peaks (jehož byl scénáristou) několik herců, aby je mohl obsadit do vedlejších rolí. Jsou mezi nimi Sherilyn Fenn, Grace Zabriskie, David Patrick Kelly, Sheryl Lee a Jack Nance. (Othello)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

TOP hosté 49. MFF Karlovy Vary

TOP hosté 49. MFF Karlovy Vary

25.06.2014

Možná si ještě pamatujete, jaké kontroverze mezi českými novináři loni vzduzovaly politické názory Olivera Stona. Letošní ročník nejznámějšího českého filmového festivalu by mohl být podobně… (více)

Reklama

Reklama