Reklama

Reklama

Špinavej John - John Meehan

(série)
  • USA The John Meehan Story
USA, 2018, 6 h 5 min (Minutáž: 42–51 min)

Režie:

Jeffrey Reiner

Kamera:

Todd McMullen

Hrají:

Eric Bana, Connie Britton, Julia Garner, Juno Temple, Joshua Bassett, Toni Torres, Jean Smart, Keiko Agena, David Barrera, Jake Abel, Julie Dretzin, John Karna (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Život podnikatelky Debry Newellové se rozpadá, když podlehne lžím a manipulacím podvodníka Johna Meehana. Podle skutečného kriminálního podcastu. (Netflix)

Recenze (7)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Já tuto sérii viděti a přesto, že mě baviti, tak mě zároveň strašně sráti. Eric Bana kurevským zmrdem opravdu býti ovšem Connie strašně šeptající, unylou a bohatou krávou býti. Jak někdo může se takto chovati když dcery míti (i když rozmazlené býti) to asi výchova matkou všechno zařídí ti. I když ti zeťák ženu zavražditi, tak mu odpustiti, protože on ji velmi milovati. A to jeden velmi nepochopiti jelikož něco prostě nejde zapomenuti. Za mě 75% ()

BruceTichac 

všechny recenze uživatele

Tady si tu svoji roli odporného slizáka Eric Bana naplno užil a přineslo to své plody. No nechtěl bych ho mít doma. Za mě velice milé pětihvězdičkové překvapení. ()

Reklama

stret 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujimava studia toho, kam sa dostane clovek zahnany do kuta. Vsimol som si ze, pravnici pomerne casto od urciteho obdobia maju pocit, ze maju patent na pravdu (Podobnym bludom zvyknu trpiet lekari - cim viac cintorinov zaplnia tym maju vacsi patent na pravdu). Tentokrat to pravnikovi/lekarovi nevyslo, a stacilo len tak netlacit na pilu. Karma zafungovala. ()

pushover 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavilo. Eric Bana si střihnul parádně odpornýho šmejda, Connie Britton výbornou kravku a Juno Temple a Julia Garner zase typický kalifornský rozmazlený blondýny, který jsou ale velmi schopný, když přijde na věc. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama