Reklama

Reklama

Outsiders

(seriál)
  • USA Titans (neoficiální název)
Trailer
USA, (2016–2017), 22 h 47 min (Minutáž: 43–60 min)

Hrají:

Johanna McGinley, David Morse, Ryan Hurst, Kyle Gallner, Gillian Alexy, Christina Jackson, Thomas M. Wright, Mark Jeffrey Miller, Francie Swift (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Rod Farrelů žije v Apalačských horách přes 200 let. S nikým jiným než se členy klanu Farrelů se nestýkají a nic jim není svaté. Ani zákon. Ani slovo boží. Používají veškeré prostředky, aby si své výsadní postavení v temné přírodě udrželi. Konfrontace s běžnými smrtelníky je tedy nevyhnutelná. (geklon)

Recenze uživatele Ammit k tomuto seriálu (2)

Outsiders (2016) 

Jako seriál - celkem průměr, ale jako ukázka konfliktu lidí, kteří žijí v lese a rádoby 'civilizovaných' je to dost dobré. Zejména ten kulturní šok z toho, že se v civilizaci platí za každou blbost a každá blbost stojí prachy. Vidláci čučí, že se platí i za vodu a možnost někde žít (zatímco jim teče čistá voda ze země, jedí, co chtějí a bydlí, kde chtějí, a to zcela zdarma) a na druhé straně uvědomění, že celoživotní placení pojištění dá člověku jen almužnu při nemoci a prostě není co prodat, aby bylo na léky, je dost zajímavý motiv a rozhodně nutí k zamyšlení. Druhá série začne jako telenovela, ale je to jen pár dílů a rozjede se to. Spoiler To, že těžební společnost radši otráví všechno živé, co na tom místě žilo stovky let, než aby nedejbože přišla o zisk, je bohužel častá taktika. Konec spoileru. ()

Season 2 (2017) (S02) 

Tak trochu vaření z vody - ještě pořád se nevysvětlilo, jak je možné, že banda vidláků má neustále dost nábojů a benzínu, a to i přesto, že se se světem nesetkávají (a ze seriálu vyplývá, že nekradou - pokud mají jinou možnost). V podstatě se jí to, co se navařilo minulou sérii. Nó, ale budu to hodnotit z pozice amatéra. Jen k zamyšlení: už poněkolikáté vidím tenhle motiv: někdo (jednotlivec či skupina) příjde a je laskavě přijat jako součást skupiny, jen aby ji mohl rozežrat zevnitř - naráží snad tvůrci na někoho v reálu? ()

Reklama

Reklama