Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (79)

joora1 

všechny recenze uživatele

Seriál zraje jako víno. Po pomalejším rozjezdu, kdy mě příliš neohromil, se vše proměnilo v nadupaný, akcemi nabitý nářez, kde je prostor i pro nápaditý děj a jednotlivé hlavní i vedlejší dějové linky. O akční choreografii se nemusíme ani bavit, je rychlá, brutální a neokouká se. Ať už je to ruční klasika nebo boj s noži a dalšími zbraněmi. Boj Ah Sahma s nunčaky je vrcholem. Líbily se mi i vsunuté díly, které nemají vliv na hlavní dějovou linku, ale paradoxně patří k tomu nejlepšímu. Epizoda s klasickým tématem "last man standing" nebo ta s bojovým turnajem alá Krvavý sport budiž toho důkazem. Jediné co mi občas vadilo, byly někdy příliš laciné kulisy, ale budiž odpuštěno, protože jinak je seriál TOP. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě hodně zvláštní situace.. Na jednu stranu jsem dokoukal sérii seriálu, který je po všech stránkách parádní.. Na druhou stranu jsem sérii zkonzumoval tempem cca 1 díl za 2 týdny, protože mě vlastně moc nezajímalo jak to celé bude pokračovat.. Všechno se sune kupředu tak pomalu a tak moc do všech stran otevřeně, že mě to po celou dobu hodně ohleduplně nudilo.. Navíc.. Po Boardwalk Empire a o kus slabších Peaky Blinders, je tohle další, podle stejného receptu uvařená polívčička.. A už se to -popravděřečeno- poněkud zajídá.. ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial postaveny na trošku nudnom hladaní postáv samych seba, avsak okoreneny vybornymi bojovymi scenami. Hlavny hrdina je sympatak, zaporak excelentný a drsná doba vykreslená primerane spinavo a tažko. Prečo potom zrazam hviezdu? Mam pocit, ze som videl iba úvod pribehu v sérii “0” a to pravé orechové príde až po nej. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 % Ze začátku mi chyběl nějaký háček, který by mě donutil ihned skočit na další díl. To se naštěstí změnilo od poloviny série, kdy jsem si na postavy konečně zvykl a začaly mne zajímat. Souboje jsou skvěle vymyšlené, syrové a dobře natočené, jen jich žel není tolik, kolik by divák očekával. Naštěstí to vynahrazuje ne příběh, ale postavy a chemie mezi nimi. V tomto směru skvěle fungují Kirkwood, Bew a Weston-Jones. Jsem zvědav, jak se jejich postavy dál vyvinou. Z bojových scén krom hlavní postavy musím vyzvihnout Taslima, kterému jednoduše vše věříte. Ne, že by uměl tak dobře hrát, ale věřím, že fakt umí nakopat zadek. :) 2. série - 100 % Takový progres jsem fakt nečekal. Už to není bezduchá dobře natočená mlátička, ale dává to smysl, má to spoustu zvratů a skoro u všech postav jdeme do hloubky. Postavy prochází vývojem, mění se dle situace a reagují, tak jak byste asi čekali - i když občas dokážou překvapit. Je to stále velmi syrové, dobře natočené a plné akce, ale dobrý příběh a zajímavé postavy tomu dávají něco navíc a já na tom jednoduše ujížděl. Předposlední díl mě dokázal vyždímat...nemá to chybu a snad bude další řada! ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Jonathan Tropper po skvělém, ale přeci jen poněkud béčkovém Banshee přišel s dalším chytlavým brutálním akčním seriálem, který hned od první epizody strhne pestrými a výraznými charaktery (seržant O'Hara, irský bitkař Leary), skvělou krvavou akcí a v tomto případě i nezanedbatelným společenským přesahem, jenž z Bojovníka dělá mnohem ambicióznější a hodnotnější dílo, než by se mohlo na první pohled zdát. Bojové umění v podání Andrewa Kojiho a Joea Taslima je (nepřekvapivě) velká radost sledovat. Snad se časem dočkáme ještě aspoň jedné série. Takhle dobrá televizní zábava si zaslouží pořádný a důstojný závěr... S01: 80 %; S02: 80 %; S03: 80 % ()

Galerie (399)

Zajímavosti (18)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama