Reklama

Reklama

Miluji tě modře

  • Slovensko Miluji tě modře (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sympatický malíř a kunsthistorik, doktor David Bárta, se blíží Kristovým létům. Jeho život by už měl mít „ustálenou" podobu a pevné obrysy. Opak je pravdou. Právě teď prožívá Bárta docela smolné období. Dostane výpověď z Národní galerie, žije stále pod jednou střechou s matkou, posedlou jógou, nemá žádnou přítelkyni a nedaří se mu ani skvělý výtvarný projekt, který realizuje se svým bonvivánským otcem. A najednou je tu zlom! Ve výloze luxusního pražského klenotnictví objeví Bárta dívku Terezu, krásnou aranžérku - tajemnou, cudnou i vášnivou, prostě nevyzpytatelnou. Přitahuje ho nebývalou silou a jeho staromládenecký život je naráz vzhůru nohama. Tereza je dívka jeho snů – ale je tu ještě „ten" třetí – přítel Terezy, artista Igor, rapl a žárlivec, který nedokáže pochopit, že lásku si nelze udržet ostřím nože. Vztah Terezy a Igora pomalu končí, i když se to neobejde bez bouřlivých a citově vypjatých scén. Na Davidovi je, zda dokáže ustát všechny karamboly rozchodu Terezy s Igorem a zda si dokáže získat Terezinu přízeň... Není to lehké, protože Tereza jednoho dne záhadně zmizí... (Bioscop)

(více)

Recenze (130)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Namaž se!" Takové milé, typicky české. Místy zábavné, místy hezké. Jílek je neskutečný sympaťák. Nesvačilová mi přišla občas dost v křeči, až mě trochu mrzí, že ji svým krátkým ale vnitřně (chápeme se) silným výkonem převálcovala Vagnerová. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podíval jen proto, že jsem byl zvědavý, co tak hnulo bubun žlučí. Teď již to vím:-) Vůbec nechápu, proč si čeští tvůrci neustále stěžují na nedostatek financí, když se pak peníze investují do takových sraček. Scénář byl příšerný, herecké výkony a režie s ním držely basu, dialogy se pohybovaly na úzké škále hloupé- dementní a já jsem nevěřil vlastním smyslům. Snad se nebude točit nový film pokaždé, když si budou potřebovat Baileys a Bohemia udělat reklamu a když si bude několik modelín potřebovat provětrat své křemíkem "vylepšené" přednosti. Naprostá příšernost a dno toho, co jsem dnes viděl (a že to byl děsivý den...). ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se vůbec nedal brát vážně. Některý scény mi přišly fakt komický ... Realita opravdu vypadá úplně jinak než je popisováno ve filmu. Na jedno kouknutí dobrý, ale víc už bych na to určitě nekoukala ... 40%. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl napsat, o čem film je, tak vlastně o ničem. Nepamatuji si, zda jsem viděl nudnější romantický příběh s tak plochým dějem jako prkno na krájení. Už na začátku a vlastně v průběhu filmu jsem si říkal, zda přehlídka pornstars, hostesek, modelek je schválně filmem provázena, aby trošku film upoutal mužské publikum a nebo jsou tvůrci perverzní. Celá zápletka, jestli se tomu dá takto říkat, je otravná, plná zbytečných a utahaně nudných scén, při kterých se zasmějete snad ve dvou případech. Herci, neherci se utápějí v dialozích jako z ordinace a kromě hlavního hrdiny to bylo místy k nevydržení. Čím více se blížil závěr, tím se schylovalo k tomu nejhoršímu a chybělo málo k horšímu hodnocení. Také bych si moc přál, aby se tvůrci vyhnuli okatým reklamám, jako například na Mazdu, Bohemia chips a Žižkovskou věž. Je to trapné !!!!!.......3/10 ()

fannah odpad!

všechny recenze uživatele

Obsazení tragédie a scénář předvídatelny na hodinu dopředu. Strašný. A hudba taky průšvih jak hrom. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asi právě tak. Neurazí, nenadchne. Je to taková klasická "pohádka", která není sprostá a obhroublá a postavy v ní nejsou naprosto pitomé. Přesto je to prostě těžce stylizované, aby se u toho nemuselo nebo nesmělo moc myslet a k takové odlehčené atmosféře přispívá i několik humorů, které i zafungují. Takže co většina filmu je poměrně zkousnutelná, tak závěr mi přišel těžce zkratkovitý, jak kdyby ho původní scénář ani neměl a někdo ho musel narychlo domyslet a dát tak smysl názvu filmu. PS: Ten pokus o nalákání pánského doprovodu dámského diváctva přidáním několika nahých "asi modelek" mi také přišel jaksi zbytečně prvoplánový - docela by mě tak zajímalo nějaké srovnání původního Papouškova a finálního použitého scénáře. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má na svědomí ten Jaroslav Papoušek, který je podepsaný pod Homolkáčema? To se mi ani nechce uvěřit. Ale je to pravda. Prostředí, ve kterém se filmový příběh odehrává pro mě bylo velmi atraktivní. To je ale zřejmě všchno. Připadala jsem si jako na houpačce, jako že právě sleduju dva filmy v jednom a nějak se mi to v hlavě celé popletlo a spatlalo se do jednoho kousku. Nemám nic proti použité nahotě ve filmech, pokud není prvoplánovitá a násilně naroubovaná, či-li naprosto ubohá a stupidní. Jako to bylo tady. Miluju modrou barva, ale tady jsem se jí přímo přejedla. Modrá zířila a zbytek byl takový šedivý.Chápu ale ten kladený důtaz na ni. Jen se s tím dalo pracovat malinko jinak.Vysvětlení, proč hlavní postava miluje modře, mi přišlo hezké. Škoda, že je tenhle filmový příběh takový nemastný a neslaný Trestuhodně nevyužito dobrých herců, které se tu vyskytují. Docela by mě zajímalo, jak ve skutečnosti vypadá původní Papouškův scénář a jak moc se filmu podobá. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Vzkaz pro všechny umělce:.Zasílejte svá díla bez řádného obalu, nejlépe přes 3 státy Jedině tak dosáhnete pravého uměleckého díla, jelikož se do něj udělá díra. Je to špatné, hodně špatné. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem mnohem horší patlaninu. Hrozný product placement už je bohužel součástí téměř každého českého filmu a v žánru romantické komedie není třeba podávat oscarové herecké výkony, takže v rámci možností příjemný průměr, který neurážel mou inteligenci. A zasmála jsem se při scéně takové běžné jízdy na červenou: "Kde jste se naučil takhle řídit?" "Já to mám nakoukaný z filmů. Rychle a zběsile a tak." ()

Mickalle 

všechny recenze uživatele

Film je pozitivní koncept a já mám pozitivní věci rád. Takže 1 * za hezky vybarvenou Prahu 2* za hezký soundtrack *3 za lehkost... (nemůžu říct ani ň, proti těm co tomu dají odpad, ale když se chce, ty hezké věci se najdou :) ) ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

......zázrak to nie je, ale pekne farebné , dobré lokality, občasne úsmevné a .....zaľúbenosť.... povedzme. Len neviem načo toľko nahoty do romantického filmu -pohľady pekné-ale samoúčelné akoby naháňali aj inú divácku skupinu ....... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Text distributora je hodně optimisticky akční. Ve skutečnosti se jedná o sled scének, kdy nesmělý nýmand uhání holku, na kterou nemá. Nýmandův otec má charisma, proto holky má. Tím končí realita, protože hon je završen pohádkově. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zatial najlepsim filmom Smidmajera je Probudim se Vcera, toto je zufalstvo, ani sympatak Vaclav Jilek to nezachranil, skor potopil . 20 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Na přebalu dvd je best of komedie - tiburon 2017.Asi slepý a hluchý publikum,jinak nesmyslný hodnocení a udělení ceny na festivalu..Bez špetky živoucího humoru,a jestli tam nějakej snad byl,tak hodně uťáplej,takže pro moji povahu, a vkus naprosto nepoužitelnej.Kromě Denisy,která se mi docela líbí,je i obsazení spíš průměrný.Celkově slabý.40%. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Co se týká scénáře, větší paskvil jsem už dlouho neviděla. Jak již název snímku napovídá, film cílí především na ženy, proto absolutně nechápu, k čemu je tam tolik nahoty, jež dokáže zaujmout spíše mužské publikum. Když k tomu připočtu poněkud zoufalé herecké výkony téměř všech zúčastněných, tak potom mohu pochválit jedině Markétu Irglovou, která se postarala o kvalitní doprovodnou hudbu. (25%) ()

Reklama

Reklama