Reklama

Reklama

VOD (1)

Jay a Silent Bob právě přišli kvůli soudnímu podvodu o svou identitu. Tím, kdo oba podvedl, je filmová společnost, která o nich natočila několik filmů. Jay a Silent Bob to ale nechtějí nechat být jen tak a rozhodnou se zajet přímo do Hollywoodu a vše tam vyřešit. Žene je k tomu i informace, že filmová společnost právě začala natáčet nové filmy, ve kterých sice budou Jay a Silent Bob, ale nebude se jednat o ně. Hlavní scéna nového filmu má být dokončena na každoročním setkání fanoušků Jaye a Silent Boba, které se nazývá Chronic-Con. Jay a Silent Bob jsou přesvědčeni, že natočení závěrečné scény zabrání. Cesta do Kalifornie nevede ale přímo. Jay a Silent Bob nejprve dorazí do Chicaga, kde Jay z televize zjistí, že se jeho bývalá milá Justice stala moderátorkou počasí. Jay se Silent Bobem Justice vyhledají. Justice oznámí Jayovi, že s ním má dceru a že se vdala za přítelkyni. Jay slíbí Justice, že jejich společné dceři Milly neprozradí, že je jejím otcem. Justice tedy Jaye s Milly seznámí. Milly se svou kamarádkou Sopapillou chtějí využít informace, že Jay a Silent Bob míří do Hollywoodu, a vydíráním je donutí, aby je vzali s sebou. Aby dívky Jaye a Silent Boba donutily ke spolupráci, zdrogují je… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (116)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku silné, vtipné, aj keď hlúpe ale čakáme tu niečo viac? Podľa mňa to začína super od samého začiatku. Tupe ksichty fungujú, ale scenár je napísaný naozaj ešte lepšie, tie dialógy sa mi zdali dosť humorné. Škoda len, že ten film nejak negraduje, tá stredová časť zaostáva a záver je taký trápnejší. Keby si to udržalo počiatočnú úroveň tak tu máme komédiu možno aj roka. Takto žiaľ len priemer. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Wow, I did NOT see that coming. Díky mizerném traileru jsem čekal otravné převařování staré látky v přepálené huličské komedii se starými dědky... a dostal jsem procítěný love latter pro všechny kdo mají rádi jeho Jerseyskou sérii co je tak meta jak jen to jde, love latter pro všechny kteří se na ní kdy podíleli, a který přitom je i dost uvědomělým filmem o otcovství, plným až po okraj jak intenzivního sebeironizování, tak i těch pár dobře napsaných dialogů o životních pravdách (v těch emocích pravda občas tlačí na pilu snad trochu moc). Přirozená chemie mezi Smithem, Mewesem a jejich dcerami každopádně taky hodně pomáhá. (a ano, pořád je tam i notný kus přepálené huličské komedie se starými dědky - kteří vypadají hrozně, protože herák a nemoci udělají svoje, ale dokázali tu i to své stáří často velmi dobře tematizovat a nebo shodit) Blbé, trapné nebo nudnější momenty tam jsou... no asi jako i v prvním Jay and Silent Bob, ale pořád je to mnohem lepší film než všechno co dělal po Clerks 2. A po tomhle už Clerks 3 snad ani nejsou potřeba. Tohle jsou Clerks 3. Uzavření cesty. Alespoň pro Smithofily - a pro nikoho jiného ten film není. Kdo nemá jeho sérii nakoukanou, ideálně i pár těch shitových filmů kolem, neví nic o jeho osobě, práci, nemoci, etc, ten se tady VŮBEC nemůže chytat. ()

Reklama

Playman 

všechny recenze uživatele

Extrémně meta a pro někoho určitě extrémně nevtipný a nevkusný. Ale podle mě se nový přírůstek do sdíleného vesmíru Kevina Smithe celkem povedl. Docela trefně si utahuje ze současné mainstreamové blockbusterové tvorby hollywoodu (tím, že dělá totéž a ve filmu se to hodně reflektuje) a nemyslim si, že by pro mě film fungoval jen "kvůli nostalgii". Ale rozhodně je pro jeho pochopení zcela nutný vidět celou tvorbu Kevina Smithe od prvních Clerks po druhé Clerks. Jinak by to bylo asi jako pustit si Avengers: Age of Ultron, aniž byste viděli jakýkoliv jiný film z Marvel Cinematic Universe. Na třetí Clerks se po tomhle docela těšim. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ve své době pro mě Kevin Smith hrozně moc znamenal. Jeho komedie jsem ve věku 25 let neskutečně žral. Bohužel už tohle dávno neplatí. Před Rebootem jsem si schválně pustil původního Jaye a Silent Boba (už to tolik neúčinkuje), aby jsem zjistil jak na tom vlastně dneska jsem. Po uvedení do světa dvojičky z Jersey, tedy přišel na řadu nejnovější počin. A? Je to sračka. Hlavně s blížícím se koncem filmu absolutně došly síly a skončil v absolutním nezájmu. Smithoviny už prostě tolik zaprvé nefungují, jako ve své době a ty nové jsou absolutně hrozné. Jakoby to Kevin dělal celému Hollywoodu schválně, že nebude a nebude točit dobré filmy. Camea tu jsou, všichni hrozně zestárli ale bohužel musím konstatovat, ať naše oblíbené postavy nechá pan režisér raději spát věčným spánkem. Alespoň že nám je pěkně vysvětlen rozdíl mezi remakem a rebootem. Nechme mluvit Jasona Leeho: Remake je jako reboot, akorát studio nezajímá, co si myslí diváci o originálu, čili ponechaj název a všechno ostatní pokurvěj, což zničí rázem oba filmy, jasný? 30% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Asi i díky nulovému (no, spíše zápornému) očekávání – vzhledem k Smithově současné formě a proto, že se mi jednička příliš nelíbila – jsem překvapivě dost spokojen. Chováním tedy hlavní huliči jakoby vypadli z nějakého "cartoonu", ale jejich přitrouble sprostý (meta)humor se otíral o současný Hollywood a sebemrskačsky ironizoval jak vlastnosti rebootu, tak režisérovu (spláchnutou) kariéru, s níž souvisí i nevysoký počet "cameí" – kamarádů, nikoli hvězd. Křeče byly, ale nijak závažné. Hlavně na mě ale zafungovala serióznější zápletka s otcovstvím a objevenou dcerou. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Orleans (Louisiana, USA). (ČSFD)
  • Když Holden McNeil (Ben Affleck) říká po odchodu Jaye a Boba své dceři: „They gone girl,“ odkazuje tím na stejnojmenný snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli – Gone girl (2014). Když dceři poví: „It's just us leaugue,“ opět tím odkazuje na snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli, a to Justice League (2017), kde ztvárníl Batmana. (Habansz)

Související novinky

Reklama

Reklama