Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak nápad je sice okopírovaný z Frekvence, ale jinak si film jede po vlastní ose a dělá to dobře. Skákání v časových rovinách působí přehledně a výborně na sebe navazuje, události z minulosti promítající se do aktuální přítomnosti jsou řešené poměrně elegantně a film nepostrádá slušnou dávku brutality. A líbil se mi i konec. Tvůrci se mohli opřít i o výborné herečky, což platí zejména pro hlavní záporačku, která ale prošla ve filmu určitým vývojem a její představitelka zvládla uvěřitelně obě zásadní polohy. Spokojenost. 80% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ďalšia kvalita od Netflixu. Telefón funguje skôr ako mysteriózny triler než horor. Aavšk triler originálny,dobre vymyslený, temný, atmosferický, s kvalitným gore a 1 veľmi zaujímavým a podareným zvratom. Jeden z mála podobne ladených ázijských filmov, ktorý sa mi páčil, keďže obvykle ázijské trilery/horory príliš nemusím. PS: Tá pošahaná maniačka volajúca z druhej strany bola zahratá veľmi kvalitne. 75% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že bude dej, vzhľadom na prvok časovej slučky, ďaleko komplikovanejší. Lenže ono je to podané pomerne jednoduchým spôsobom, pričom samotnú story pochopia aj tí, čo majú v mnohých prípadoch dojem, že im uniká podstata či dejova linka. “Telefón” je taká, nie príliš náročná záležitosť, no stále dostatočne pútavá, tajomná, či mystická zároveň, ktorá si jedonoducho zaslúži pozornosť diváka. Ľahký nadpriemer .. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem si ty včerejší 21tiny oslavit nějakým pořádným filmovým zážitkem a hlavně si už ve zvyku posledních let udělat v počátku komentáře seznam všech kousků, které jsem kdy viděl přesně v den narozenin. Tenhle trend se mi ale dařilo držet tak dlouho, že už by jen onen seznam zabral v komentáři až příliš místa. Když se ale konečně ohlédnu za samotným jihokorejským thrillerem, nebýt úvodní trochu matoucí a mírně logiku postrádající půlhodinky, nebál bych se Telefon zařadit mezi top trojku loňských filmů. [viděno na Netflixu 15.1.2021] ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně povedený korejský thriller,který se sice pomaleji rozjíždí,ale už asi ve třetině nabere solidní obrátky a vydrží mu to až do konce.Určitě by se tomu dalo leccos vyčíst z hlediska logiky,ale tohle je přesně jeden z těch filmů,kde sem vůbec neměl potřebu řešit,zda to dává nebo nedává smysl.Trochu škoda,že v synopsi je hned vyzrazen jeden ze zásadních "zvratů",protože jedna z postav není od začátku psychopat a sériový vrah a dostane se k tomu až postupně (nebo to aspoň tak působí) a věřím,že kdyby s tím divák od začátku nepočítal,mohlo to být mnohem překvapivější...80% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama