Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tomu upřít režijní a hereckou kvalitu, ale ten velice svérázný postup při přepisování skutečnosti mě tak neskutečně vytáčel, že jsem film v půlce vypnul. Většinou logiku časových paradoxů neřeším, protože připadá v úvěhu několik způsobů jak by se odehrály. Takhle ale rozhodně ne. Jestli své znalosti fyziky čerpáte z knihy začínající slovy "Bylo, nebylo...", tak se nejspíš budete slušně bavit. V opačném případě bohužel. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Filmy s časovými slučkami, mám do cela rád. A táto je vysoko intenzívna, nepredvídateľná a aj a to hlavne na konci, už aj trocha prekombinovaná. Do asi polky filmu má film veľmi bavil, len potom sa začal riadne zamotávať v záplave zvratov a point. Je pravda, že aj keď sa tu toho dialo veľmi veľa, tak si film udržal celkom solídnu úroveň logiky i keď mierne zakopnutia tu boli. Najviac som nepochopil načo hlavná hrdinka povedala vražedkyni o noži, keď ju vzápätí chcela sama zabiť a potom len pozerala, ako jej nezmyselne rozhodnutie mení chod udalostí. Je to pútavé, ale keďže minulosť bola stále ďaleko vpredu ako budúcnosť a bolo zrejmé, že i režisér a scenárista v jednej osobe, je viac naklonený k minulosti, tak bolo zrejmé, ako to celé dopadne. Je to medzi 3 a 4*, ale už si ani nepamätám, kedy som naposledy videl slušný mind fuck, tak sa prikloním k 4*. ()

Reklama

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Je to takový trochu víc brutálnější Lake House. A co víc, je to fakt super film. Na to, že trvá skoro 2 hodiny, jsem se vůbec nenudil a uteklo mi to jako voda. Na začátku mi sice chvíli trvalo, než jsem zjistil co se vlastně děje, ale co nevidět jsem se vžil do příběhu a netrpělivě čekal jak to dopadne. Na závěr je to dost napínavé a konec byl taky celkem překvapivý. Někdo by mohl říct, že ten film občas nedává smysl, ale kdo ví jak vlastně časový paradox funguje? Nikdo. Každopádně, doposud jsem moc korejských filmů neviděl, ale v budoucnu jim dám určitě šanci. 7/10. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

„Ha-Loo? Tady Yoo-Soo Chooj, s kým mlufim?“ „Tady Kvajd, ty plagiátorká jebko! Volám z roku 2000, abych ti řekl, že bezskrupulózně vykrádat jeden z největších skvostů milénia, nepřiznat mu kredity a navíc ho ještě napajcovat slizkým ťamanským patosem a už opravdu megakokotskými dementparadoxy, to je přinejmenším na anální znásilnění neopracovanou bambusovou tyčí! A tak jsem Ti zrovna něco nechal v ledničce v misce s kimči, je to hnědé a po těch dvaceti letech už to bude i solidně fermentované. Dobrou chuť.“ „Ne ne ne, neumym šeški a ty folat omil, špatna frekfence, asiii…“ „Já mluvím anglicky, debile, a vím přesně, že volám do lupičství v Soulu! Ale máš pravdu, fuckt špatná Frekvence.“ „Ja končit, palit se mi tu pes a nemit čas, bo psat zrovna orikinalni scenaš k Obfyklym lakosnikum. Chtit nasrat Ferbala, fiš. Joesonghabnida-a-a-a… Cvak“. Naprostá bezostyšnost, ale zase ruku na rýžoviště, kdybych neviděl jeden z mých nejoblíbenějších filmů, asi bych jeden žlutý puchýř přistřelil. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Další korejská jízda na vděčné téma časohrátek, která opět dokazuje, kam se za poslední dekádu jejich kinematrogafie dobře financovaná i ze zahraničí posunula. Neskutečně napínavě napsaný scénář, kde vás nachytávají v každé další scéně. Nepředpovídejte jak to bude, to netrefíte. Možná už přespříliš nastavované ke konci a i pár těch lapsů už by paradoxem zřejmě nefungovalo, přesto jsem byl příjemně zděšen, kam toto téma ještě dokáží posunout. 85% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama