Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

Riziko 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne slabé príbehy s množstvom do očí bijúcich logických nedostatkov, ktoré robia akékoľvek ďalšie sledovanie neznesiteľným. Serióznosti seriálu samozrejme nepridáva takmer v každej časti sa objavujúce: "Okh, mhoje okhuliarhe, bes nikh vhobes niz nevhidhim." V porovnaní so Scooby Doo Show je to slabé ako gruzínsky čaj trikrát prevarený. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Půjdu proti proudu, ale nemůžu jinak. Celá pětice, včetně jednoho z nejslavnějších kreslených psů na světě, je legendární, to bezpochyby. Osobně jako dítě jsem seriál sledoval a má dvouletá dcera se právě díky pejskovi na epizody dokáže dívat. Nicméně z dospělého uvážlivého hlediska je třeba říct, že kvalita na počátku tohoto seriálu nebyla valná. Jednak animace byly ještě v plenkách a nejsou ani příliš barevné ani navzájem originální, a jednak jednotlivé díly postrádají hlubší myšlenku včetně vzájemného rozlišení. Jistě, pokaždé jde o odhalení jiného zločince, ale jinak se díly v podstatě opakují pořád dokola. Po pár epizodách to tak začne být silně nezáživné a nudné. Na škodu je určitě i to, že se všechno stále jen odehrává v noci a s tmavými animacemi. Jediné, co tak lze bezpochyby pochválit je jednoznačně hudba. ()

Reklama

AxusNalim 

všechny recenze uživatele

Tuhle první řadu Scoobyho seriálů jsem viděl poprvé už před x lety na zahraničních programech a kvůli těm vzpomínkám jsem původně dal ****. Teď, po zhlédnutí mnoha horších i nejhorších pozdějších řad, se ke mně Where Are You zase dostalo a dávám znovu 4*. ALE musím překousnout (stejně jako ve všech ostatních v českých tv vysílaných řadách) dabing především Scoobyho (jeho výslovnost slov s "r" a další pazvuky) - rozbíjí to vtipnost některých scén, kdy mu není rozumět. Taky by si mohli nějak ujednotit překlady všech těch "zoinksů a jinkiesů." ...a speciálně v téhle řadě mám chuť zabíjet, když se tam skorodospělí lidi osloví "děti." (Třeba Fred řekne: "Děti, máme tu záhadu.") ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Seriál, který odstartoval život mé nejoblíbenější animované postavy. Celá parta a její řešení záhad mě už jako malého uchvátilo a od té doby jsem začal sledovat téměř vše kde se Scooby a jeho parta objevili. Po xxx letech jsem si dal celý seriál znovu a stále je to pro mě nenáročná zábava na pobavení. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Kultový animák, v ktorom si partia hipíkov fičiacich niekde na tráve (ktorú si musia niekde v tom svojom karaváne poriadne schovávať, pretože som si ju na obrazovke nikdy nevšimol) vôbec nerobí problémy s tým, že ich pes rozpráva a všade okolo nich sa rozťahujú všakovaké príšery. Hm, žeby to nebola tráva, ale LSD??? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (35)

  • V rôznych epizódach si môžete všimnúť viackrát sa opakujúce chyby, ako Scoobyho psia známka bez iniciálovej skratky SD, Velmine okuliare bez modrých sklíčok či Shaggyho vždy inak vyzerajúca brada. (Carol Pifková)
  • Podle tohoto seriálu bylo natočeno pár animovaných celovečerních filmů a dokonce dva hrané. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama