Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

Traffic 

všechny recenze uživatele

Na substacku jsem se rozepsal o tom, proč má podle mě smysl uvažovat o Emily in Paris jinak než jen o totálně odpočinkovém úniku od reality. Netflix totiž tenhle zdánlivě hloupoučký seriál využívá k prosazování svých značkových hodnot. Mimo jiné třeba přesvědčuje Francouze, aby tolik snobsky nelpěli na svém sofistikovaném umění a pustili si domů trochu toho laciného amerického mainstreamu (tj. Netflix). Na Emily in Paris proto podle mě nejsou nejhorší všechny ty čítankově hloupé stereotypy, ale fakt, že jde nakonec o poměrně nenápadnou reklamu na internetovou televizi. ()

barteca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadměrná očekávání nebyla, přesto se objevil klenot žánru, který našinci vůbec neumí - romantické komediální drama. Je to vtipné, svižné, chytré, konfrontace francouzského životního stylu s americkým je stejně zábavná jako v knize Merde! Rok v Paříži od Stephena Clarka. Charm zajišťuje Paříž, půvabná Sněhurka Lily a bezvadní francouzští herci - Lucas Bravo má velký potenciál ;) ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blbka v Paříži. Stačí jít 100 m daleko od této stránky a je jasné, že to bude nekoukatelná ptákovina. Pár poznámek o hezkých záběrech z Pařiže mě přinutilo to ochutnat. A sám jsem nechápal, dal jsem to celé. Hlavně ta nosná dějová linka - Instagramové prezentace a odkazy - to jde zcela mimo mě a je to další údiv, že jsem do toho šel. A dokonce mě to v souvislostech ani nijak nevadilo. Jedná se o potrefenou oddechovku, kde se musí člověk určitým věcem zasmát. Vyhovuje krátká délka epizod. A ta Paříž je fakt pěkná. Jako opravdovou devizu jsem viděl záměrně tlačený rozdíl mezi mentalitou Ameriky a Francie. Kdybych měl k někomu přiklonit Česko, tak by to bylo k Americe. Je všeobecně známo, že Francouzi jsou jen sami pro sebe, jsou chladní a uznávají jen svou řeč. Takže i když taky Evropani, máme k nim hodně daleko. A z tohoto pohledu bylo spousta situací k pousmání. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

I kdyz nejsem cilovka, myslim ze je to docela zabavny serial, kdy americanka se seznamuje s francouzskou a evropskou kulturou, a poznava ze ne vse jde tak jak si doted myslela ze funguje svet. O to pozdeji vtipnejsi, kdyz americka kultura dorazi za ni, a jako divaci muzeme sledovat jeji reakce na to jak se s tim vyporada. Co me asi nejvice na tom serialu stve je naprosta absence vernosti ve vztazich jako tak nejak vsech, z toho serialu to vypada tak, ze kazdej by ve Francii chtel zit v otevrenem vztahu, ale boji si to priznat. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi, kteří čekají přelomový seriál, budou remcat, ale lidi, kteří se chtějí jen bavit a odreagovat, budou nadšení. Hezká, zábavná, citlivá a romantická série se sympatickou a krásnou Lily Collins, která výborně vystihuje náturu francouzů a popisuje příběh americké stážistky, která i přes všechny zábrany jde za svým snem. Navíc díky 25minutovým dílům seriál utíká tak rychle, až mi je nakonec líto, že ješte není druhá série. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • Na výstavách sa často objavuje HÔTEL PLAZA ATHÉNÉE, ktorý je známy svojou reputáciou obľúbeného hotela v módnom priemysle. Nachádza sa na ulici Avenue Montaigne, kde Christian Dior otvoril svoj prvý butik. Dior tiež usporiadal v hoteli veľa svojich módnych prehliadok a fotení. (Weezy22)
  • V seriálu se používá elektronika značky Apple. (SONY_)

Reklama

Reklama