Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer

Recenze (139)

Equilita 

všechny recenze uživatele

Emily v Paríži mi spríjemnila jeden dlhý, skoro 5 hodinový sobotný večer. Extrémne dobre mi padlo, že sa jedná o jednoduchý príbeh o živote, láske, priateľstve, kariére a trošku aj o móde, čo mi veľmi okrajovo pripomenulo starý dobrý Sex v meste. Nevedela som sa odtrhnúť od začiatku až do konca. Parádna oddychovka, plná sympatických neopozeraných hercov. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

I přesto, že je Emily in Paris prostou naivní romantickou komedií bez špetky invence, tak musím uznat, že mě seriál vcelku bavil a dokážu si představit, že pro něžnější povahy by mohl být seriál skvělou volbou na odreagování po pracovním dni. Nečekejte od Emily in Paris další Sex ve městě. Tento seriál rozhodně není série, kterou si s chutí pustíte zas a znova. Jako jednorázová záležitost je Emily in Paris až na pár zádrhelů ucházející romantikou, u jejíž dialogů je lepší nepřemýšlet. 5/10 Více v mé recenzi na Fandíme Seriálům. ()

Reklama

nineweh 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky by to nemohlo být blbější, ani kdybych to psala já. Ale vlastně jsem tomu nakonec propadla - když to člověk bere jako pohádku o tom, kterak naivní Američanka svou upřímností a optimismem okouzlí cynickou Francii a omotá si kolem prstu všechny muže (kteří jsou samozřejmě jakožto Francouzi do jednoho sexy a promiskuitní), přičemž si na dlažbě v jehlách nikdy nevyvrtne kotník, a přijme fakt, že tahle pohádková verze Paříže je navoněná, nablýskaná a vypulírovaná tak, že to Paříž vlastně ani není... tak proč ne. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série - Můžete si říkat, že je to klišé. Můžete si říkat, že je to guilty pleasure. Můžete si říkat, co chcete, ale důležité je, že to funguje a vy se u toho bavíte a chcete sledovat dál. Emily in Paris je milá, barevná a zábavná záležitost. Lily Collins je krásná a je radost sledovat, jak se zamilovává do Paříže a vyrovnává se stereotypy Francie. A vůbec nevadí, že všichni jsou krásní, talentovaní a perfektně oblečení, ba naopak tady vás to baví. Je to příjemná pohádka v krásném prostředí, kterou si člověk čas od času potřebuje dopřát a jsem rád, že přesně takhle to s Emily in Paris dopadlo. 2. série - I když jsem si u sledování druhé řady často stěžoval, že Emily je tentokrát mnohem otravnější, tak mi to nezabránilo v tom, abych ji opět rychle zhltnul a na konci si vlastně říkal, že takových seriálů by mi nevadilo víc. Šarm první řady založení na objevování nového místa se vytratil a nepodařilo se ho nahradit a i to je jeden z důvodů, proč byla Emily otravnější. I když ten hlavní je její trojúhelník s Camille a Gabrielem. Finále dopadlo podle očekávání a vlastně to ani jinak nešlo, pokud se má vrátit třetí řada. 3. série - Docela jsem se těšil na to, až se zase s Emily vypravíme do Paříže a třetí řada nezklamala. Opět to byla příjemná oddychová pohodička, plná krásných lidí, barev a módních doplňků. I když je pravda, že na začátku to tak nevypadalo. První dva díly nějak neměly ten spád (nejspíš díky Američance), ale pak se vrátilo do těch snových francouzských kolejí a vše bylo zachráněno. Závěr samozřejmě otevřený dokořád pro další pokračování a docela se těším, až se těch dalších deset dílů příští Vánoce zase pustím. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se nechal nachytat na seriál od tvůrců Sex ve městě. Po první epizodě mi bylo jasné, že je to trochu jinak. Tady se hraje na jednoduchost , sex se skrývá pod peřiny a casting je béčkový. A i když se pár slušně humorných dialogů objeví, mohlo to být lepší a střet "zaostalé" Francie a "moderní" Ameriky je spíše k pláči. Ale jakž tak jsem se na seriál dodíval. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama