Reklama

Reklama

Loki - Season 1

(série)
Trailer 3
USA, 2021, 4 h 47 min (Minutáž: 42–53 min)

Tvůrci:

Michael Waldron

Režie:

Kate Herron

Předloha:

Stan Lee (komiks), Larry Lieber (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Autumn Durald

Hudba:

Natalie Holt

Hrají:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Tara Strong, Derek Russo, Erika Coleman (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ihned poté, co se zmocní Teseraktu, je Loki zatčen Úřadem časových odchylek (TVA). Poté, co spatří svou předpokládanou budoucnost, se Loki pokusí uprchnout, ale je znovu dopaden. TVA ho naverbuje, aby pomohl odchytit zběhlou Lokiho variantu, která působí potíže. Společně s Mobiusem a B-15 pak vyšetřují apokalyptické události, zatímco odhalují tajemství ukrývající se ve zdech TVA. (mikki089)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (111)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě neuvěřitelně promrhaný potenciál. Zatímco první tři díly dávaly nějaký smysl, tak další dva byly spíše parodií na Alenku v říši divů versus Zemi Ozz a poslední díl snad vypotil někdo, kdo si dal před tím pořádnou porci lysohlávek. Škoda tak dobré myšlenky, kterou tvůrci proměnili v naprosto zbytečnou záležitost, kterou ani Tom, hrající jak oživot nedokázal zachránit. Za mne 50% s odřenými rohy. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co je na tomhle seriálu unikátní, je kombinace hned několika věcí, které byli viděny ve filmech, cestuje se tu časem i prostorem, panuje tu paranoia a v podstatě nikomu nelze věřit a celé je to završené kosmickou apokalypsou. A tenhle seriál je jako sám Loki, má to vytříbený styl a každá epizoda (až na druhou, ta mi přišla nejslabší) má něco do sebe, něco se v ní stane, či je napínavá a nebo od obojího trochu, poslední dva díly sem byl opravdu napjatý a očekávat, co se v seriálu stane, už ani nešlo, protože právě ony dvě poslední epizody, byli totální haluz. Tom Hiddleston co by Loki, je prostě skvělý a jeho vývoj, který je jiný narozdíl od toho filmového, je prostě opět špica. Ale tenhle seriál, neni jenom o jednom herci, všichni herci sou tady úžasný a hrají svoje postavy, na jedničku. Akce je taky na velice slušné úrovni, ale co mně opravdu bavilo, byli dialogy a to hlavně mezi ústřední trojicí Loki x Mobius x Sylvie. ()

Reklama

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Generická, plytká, omalovánková blbost pro dětičky, v níž je masový vrah Loki vyobrazen jako roztomilý a soucitný šašek, který se zamiluje do "svého lepšího já". Genderově dodržené, BLM dodržené, LGBT+ trochu pokulhává (kromě Lokiho bisexuality), tam bych ještě viděla prostor pro zlepšení v další, ještě tupější, sérii. Když nemáte příběh a nemáte scénář, (přičemž pořádným příběhem opravdu nemyslím "běháme CGI obdélníky po různých planetách a v různých dobách") tak už to pak nikdo nevytrhne, tím méně očividné přehrávající Tom Hiddleston a nevýrazná Di Martino. Slabé 2*. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak byla WanVision prakticky celou dobu nadprůměrná a zajímavá, Winter Falcon podprůměrný a nezajímavý, tak je Loki žalostně nevyrovaný - plný nesmyslů, hloupých zápletek, hromady keců, dobrých herců, dobrých bitek, špatných bitek, odboček do nikam... prostě děsný zmatek co se pořád žene někam, aniž by to dávalo smysl a nakonec to člověka přestane zajímat. Jediné v čem může konkurovat, je v boji o nejtragičtějšího záporáka. A že v Marvel filmech je ta konkurence velká. :) Za mě jednoznačně vrchol ve 2. dílu a pak to šlo postupně dolů, 5. to ještě trochu zvedl, aby to pak posldní díl totálně po... slal dolů 65% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skončení prvního dílu jsem chtěl dát rovnou 5*. Takový nástup se jen tak nevidí a Loki byl prostě perfektní. K tomu mě překvapil Owen Wilson, pro kterého to byla asi jedna z nejlepších roli kariéry. Pak se to ale nějak zbytečně natahovalo, prekombinovavalo a na konci pátého dílů jsem si říkal, že dám hvězdy 4. Pak ale přišel díl šestý , který totálně pohřbil celou sérii. Dlouhý monolog ochránce času mě totálně uspal. Ve finále je tenhle seriál naprosto zbytečný a naprosto o ničem. Komu nebyl Loki sympatický, ať se na to ani nedívá. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (68)

  • V mezititulkové scéně se objevují další alternativní verze Lokiho (dvě z komiksů a dvě originálně vytvořené) – „Klasický Loki“ (Richard E. Grant) v původním kostýmu z komiksů, „Dětský Loki“ (Jack Veal), Loki připomínájící Thora (Deobia Oparei) a „Aligátor Loki“. (Mikahu)
  • Evidenční číslo Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) je A-23. Číslo odkazuje na komiks „Avengers Issue #23“. Právě v tomto čísle byla Ravonna poprvé zmíněna. (vobed)
  • Píseň na konci je anglický cover písně „Hymne a l'amour“ od francouzské zpěvačky Édith Piaf. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama