Reklama

Reklama

Loki - Season 1

(série)
Trailer 2
USA, 2021, 4 h 47 min (Minutáž: 42–53 min)

Tvůrci:

Michael Waldron

Režie:

Kate Herron

Předloha:

Stan Lee (komiks), Larry Lieber (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Autumn Durald

Hudba:

Natalie Holt

Hrají:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Tara Strong, Derek Russo, Erika Coleman (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ihned poté, co se zmocní Teseraktu, je Loki zatčen Úřadem časových odchylek (TVA). Poté, co spatří svou předpokládanou budoucnost, se Loki pokusí uprchnout, ale je znovu dopaden. TVA ho naverbuje, aby pomohl odchytit zběhlou Lokiho variantu, která působí potíže. Společně s Mobiusem a B-15 pak vyšetřují apokalyptické události, zatímco odhalují tajemství ukrývající se ve zdech TVA. (mikki089)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (111)

slord 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne niečo od Marvel čo nejde podľa zaužívaných šablón. Aj keď sa zdalo, že postava Lokiho je už vyčerpaná, prišiel tento seriál, ktorý ukázal, že tomu tak nie je. Príbeh je veľmi fajn, postavy a chémia medzi nimi je super (najmä Owen Wilson ) a hlavne ten soundtrack som si strašne užíval. Jediné mínus by som dal za akčné sekvencie, ktoré boli v niektorých scénach až moc prestrihané a neuhladené, napriek tomu som sa bavil a toto mínusko odpustím, keďže na tej akcii to vôbec nestálo. Seriál, na ktorý som sa moc netešil ma veľmi zaujal a aj keď sa zdalo, že nebude mať žiadnu váhu, zavážil dosť a otvoril cestu do neprebádaných zákutí. 9/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ve stylu letošních pokusů Marvelu o expanzi svého megalomanského vesmíru i na seriálové pole se svět dočkal vlastní sólo cesty jednoho z nejoblíbenějších záporáků a i když většinu diváků zjevně uspokojil, já se u téhle prapodivné variace na hrátky s časovou osou skoro až nudil. Více času jsem spíše nechápal, o co tu vůbec kráčí, kromě samotného boha lsti jsem se ztrácel v postavách a s každými nabalovanými komplikacemi jsem si přál, ať už je série u konce. U druhé oznámené pravděpodobně ani nebudu. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že drvivá väčšina fanúšikov Marvel bude s výsledkom spokojných. 1. séria "Loki" rozhodne funguje ako predpriprava na to, aby sme mohli lepšie spoznať nové svety a časopriestory a aby sa to celé mohlo začať prepájať. Preto ma výsledok finále veľmi neprekvapil a je mi jasné, čo sa tu tým všetkým otvorilo. No rozhodne musím uznať, že to solídne vyburcovalo môj záujem a som zvedavý kam sa Marvel rozhodne posunúť ďalej. Vidím to tak, že rok 2022 bude opäť plný zaujímavých produktov, pokiaľ nám v ich zhliadnutiu opäť niečo nezabráni. Tak uvidíme. Herecké výkony sú každopádne skvelé, po celých 6 epizód som bol veľmi spokojný a postavy ma reálne bavili. Som zvedavý kam sa to  vyvinie ďalej a či dostaneme viac odpovedí, pretože veľa otázok ešte stále visí vo vzduchu. Myslím si, že ak uvažujete o zhliadnutí, určite do toho choďte. Hodnotenie: A ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

samozřejmě bych mohl být hnidopich a najít na Lokim slabší místa,ale nemám k tomu vůbec žádný důvod,protože tohle je to nejlepší co zatím Disney/Marvel v rámci svého seriálového universa stvořil a ještě tím zvládl naznačit kudy se bude nová fáze ubírat.Osobně mám pro Lokiho slabost od samého začátku a tady je to přesně ten Loki,kterého mám rád.Hiddlestone je skvělý jak v odlehčenějších pasážích,tak v těch vážnějších a když ho doplní ještě Sophia Di Martino a Owen Wilson,spokojenost šplhá k maximu.Velké plus si celá série zaslouží i za režii Kate Herron,která svou roli ustála skvěle a taková Kari Skogland,která stojí za nevýrazným Falconem a Wintersoldierem by se mohla učit.Kapitolou sama pro sebe je pak hudba Natalie Holt,která strčí do kapsy většinu dosavadních marveláckých soundtracků a upřímně doufám,že dostane víc "áčkových" příležitostí...90% ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak natěšený na Lokiho jsem dlouho nebyl, všichni říkali že je to pecka, nejlepší MCU seriál apod. No a nakonec je to jen průměrný seroš, který nesahá WandaVision ani po kotníky. Minimálně z 1. série mám takový názor. Avšak věc, kterou musím pochválit jsou dialogy mezi Lokim a Mrbiem - Owen Wilson byl skvělá volba. Tom Hiddleston mi nepřišel ničím zajímavý ani v Thorech či Avengers, tudíž jeho nemastný, neslaný výkon se přenesl i do seriálu a vychvalovat ho tu asi nebudu, moc mi nesedí, ale ostudu neudělal. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (68)

  • Ve vozíku s důkazy si můžeme všimnout baseballové karty T206 Honuse Wagnera. Wagner byl slavným baseballovým hráčem Pittsburgh Pirates a tato karta je také slavná. Americká tabáková společnost vytiskla mezi lety 1909 až 1911 méně než 200 kusů, protože Wagner trval na tom, aby přestali jeho kartu vyrábět. Jedná se tak o třetí nejcennější kartu na celém světě. (Kubaaa97)
  • Jedná se o první epizodu seriálu, která obsahuje potitulkovou scénu. (Kubaaa97)
  • Evidenční číslo Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) je A-23. Číslo odkazuje na komiks „Avengers Issue #23“. Právě v tomto čísle byla Ravonna poprvé zmíněna. (vobed)

Reklama

Reklama