Reklama

Reklama

Stargirl

(seriál)
  • USA Stargirl
Ukázka z filmu
USA, (2020–2022), 27 h 38 min (Minutáž: 39–53 min)

Tvůrci:

Geoff Johns

Hudba:

Pinar Toprak

Hrají:

Brec Bassinger, Christopher James Baker, Meg DeLacy, Neil Jackson, Yvette Monreal, Trae Romano, Hunter Sansone, Amy Smart, Jake Austin Walker, Neil Hopkins (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Stargirl, nový seriál z produkce DC Universe od původního tvůrce a autora komiksu Geoffa Johnse, sleduje středoškolačku Courtney Whitmoreovou (Brec Bassingerová). Ta se přestěhuje do Blue Valley ve státě Nebraska poté, co se její matka znovu provdá za Pata Dugana (Luke Wilson), a inspiruje nesourodou partičku mladých hrdinů k tomu, aby zastavili padouchy z minulosti. Superhrdinské drama je hranou adaptací komiksu Stargirl z roku 1999, v němž se představuje první tým superhrdinů zvaný Americký spolek spravedlnosti (JSA). Nepředvídatelný seriál je s láskou inspirován Johnsovou zesnulou sestrou, která zahynula při letecké havárii. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (4)

Season 1 (2020) (S01) 

první řada nakonec dopadla o něco lépe než sem čekal a není to taková ta Nickelodeon srágora,nicméně zároveň to ani není nic co by diváka vyloženě nutilo těšit se na další řadu.Poměrně hezky se na Stargirl kouká,ale velmi často z ní čouhá ona CW sterilita a to i přes to,že na oko nepůsobí ani zdaleka tak lacině jako v některých chvílích Arrow nebo Flash...60% ()

Pilot (2020) (S01E01) 

pilot dopadl lépe než sem čekal,ale vzhledem k tomu co dokáže CW dělat se svými seriály je na nějaké nadšení ještě brzo.Dalších pár dílů teprve ukáže jestli tohle bude mít smysl sledovat...pilot 60% ()

Letní škola (2021) (S02) 

Druhá řada jde podobnou cestou jako jednička a dokonce je o něco málo lepší.Přibylo temnějších momentů což je fajn,ale pořád platí,že je to spíš teen zábava,takže jich není tolik kolik by vzhledem k záporákovi být mohlo.V rámci televizních komiksovek lehce nad průměrem…65% ()

Nejlepší (ne)přátelé (2022) (S03) 

tak Stargirl to má za sebou a i ve třetí sérii si udržela pozici toho lepšího z CW universa, ovšem že by její ukončení musel divák oplakávat se taky říct nedá. Příběhově se recykluje jak už to tak u těchto seriálů bývá a nepřišlo mi, že by se stargirl jako celek někam extra posouvala. Na podobný druh primárně teen zábavy pak nechybí poměrně slušně udělaná akce protkaná zbytečnou vatou, ale to byl koneckonců problém i předchozích sérií....50% ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

DC přivede nového superhrdinu

DC přivede nového superhrdinu

18.03.2021

Studio Warner Bros a DC Films oznámili, že začínají pracovat na adaptaci komiksu Hourman. Prozatím existují tři verze této postavy, první byl chemik Rex Tyler, který vytvořil drogu zvanou Miraclo,… (více)

Reklama

Reklama