Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom, Soap, Eddy a Bacon jsou obyčejní mladíci z Londýna, kteří přemýšlí, jak bez práce přijít k velkým penězům. Využijí proto toho, že jeden z nich je geniální karetní hráč a tak dají dohromady pracně naspořených 100 000 liber a vyrazí do Harryho tajné herny. Výsledek je ale zdrcující - dluží Harrymu něco přes půl milionu, který musí do týdne vrátit, pokud se nechtějí setkat s Harryho „vymahači“. Co teď? Rozhodnou se proto okrást své sousedy, kteří se chystají uloupit marihuanu jistým pěstitelům. To vypadá slibně! Netuší však, že prodat ji nebude žádná legrace a londýnské podsvětí je malé. Zaplatit dluh tedy asi nebude žádný med. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (871)

dccz 

všechny recenze uživatele

Spolu se "Podfu(c)k" můj nejoblíbenější film. Tohle přesně potřebuju vidět. Díky Guy Ritchie... ()

veere 

všechny recenze uživatele

Ano výborný film, leč trošku nedotažený, každopádně britský černý humor jak má být a navíc takový volný miniúvod k úžasnému Podfu(c)ku. Tarantino se může jít bodnout... ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Neskutečný mazec!!! To je zábava která se neodívá ani po 3x. Skvělý anglický humor, skvělé hlášky a frky. Perfektní zápletka a provázané krátké etudy v jeden celek. Mistrovské dílo. ()

Eve Lyn 

všechny recenze uživatele

I když by mě za tohle prohlášení mohl někdo pranýřovat, nemůžu jinak. Tenhle film mi přijde lepší než Pulp Fiction. UK je UK... ()

anonyym 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus tu bylo až moc akce - někdy i zbytečně, dalo by se to vyřešit i elegantněji. Scénář byl fajn, pobavil, působil hodně přirozeně. Přiznávám, že jsem se hlavně v druhý půlce filmu dost ztrácela - ti chlápci si byli tak hrozně podobní... Dobrý dojem udělal i docela překvapivý a originální konec. Celkem tak 75%. ()

Shim-my 

všechny recenze uživatele

Zajisté chápu pozdvižení, které film vyvolal v době svého vzniku. Dnes mi ale nepřipadá jako nic víc než pomalejší a chudší mladší bráška výborného Podfu(c)ku, který má pár svých dobrých momentů a zajímavých postav. Jako celek ale nic výjimečného. ()

Teen.AGE.r 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelný úlet předvedl tímhle filmem Guy Ritchie. Zápletka sice chvílemi působí docela dost zamotaně, ale nakonec se všechno vyjasní, a to tak fantastickým způsobem, že tenhle scénář musel autor vymyslet jedině totálně "zhulený", protože prostým logickým myšlením snad ani nelze nic takového vykonstruovat. Při prvním sledování mi dělala problém ještě orientace v množství neznámých herců, ale při druhém už to bylo v pohodě a skvěle jsem se bavil. ...85% ()

mimuzik 

všechny recenze uživatele

Velice povedená gangsterka, které snad nic nechybí. Dobří herci, zamotaný děj, pár dobrých hlášek, litry krve, spousta zbraní, dobrá hudba a nakonec skvělá pointa. Co více si přát ? ***** zaslouženě ! ()

Jevablo 

všechny recenze uživatele

Špičkový film, kde se musíte smát tomu, jako podle Ritchieho pracuje londýnský organizovaný zločin. Jedna hláška za druhou ("Ale já se nesměju, Nicolasi!"), postava Sekyry Harryho a jeho dvou "kamarádů", geniální sled scén vrcholící strhujícím závěrem (tempo filmu neuvěřitelně graduje). V každém případě dokoukat do konce! ()

uuuuups 

všechny recenze uživatele

Mohu s čistým svědomím tento film přirovnat k filmu Pulp Fiction.Vytříbená dávka humoru, strhující děj.Fakt nářez.Neuvěřitelně šílená scéna s černým mafiánem, který si v klidu z baru vynese hasičák a pak podpálí hosta jen proto, aby se nikým nerušen mohl dodívat na zápas oblíbeného mužstva, který v ten den vyhrál 4:0.Řecký překupník, který od zlodějíčků odkoupí velmi drahé starožitné zbraně a prodá je jinam a ty se pak dostanou k rukám toho co je vlastně chtěl původně ukrást ovšem za prazvláštních okolností končí na mostě, kde někdo bohužel nezvedne o pár vteřin dříve telefon..........................kolotoč událostí natočený naprosto precizní rukou.Gratuluji! ()

Max40 

všechny recenze uživatele

Sakra jak já miluju britskej humor,hlavně v podání Ritchieho,který ho jsem mimochodem před Lock,stock...neznal.Pro Stathama to byl taky start pro jeho hvězdnou kariéru.Film je svižný a plný inteligentního humoru."uvědomujete si,že můžem být otcem smrti" "říká se synem smrti ty pako". ()

Mr.Hackels 

všechny recenze uživatele

Nějak nesdílím to nadšení, které kolem toho panuje. Pořád jsem přemýšlel, proč to má tak vysoké hodnocení. Za první půlku si ho to rozhodně nezaslouží! Poté se to rozjelo a pár scén bylo opravdu luxusních. Jenže když bych to sečetl vše dohromady tak jsem byl pořád někde na lehkém nadprůměru. Procentuálně vyjádřeno tak na 65-70%. Prostě nic výjimečného. Poslední scéna ovšem hodně pobavila a zvedla to na ty čtyři hvězdy. Jen tak na závěr. Pokud se u nějakého filmu dá mluvit o předvídatelnosti tak tady to fungovalo jednoznačně. Jakmile se rozjela první pořádná střelba, pochopil jsem jak z toho chlapci vybruslí. ()

janeczek 

všechny recenze uživatele

Když jsem v roce 2001 pobýval na anglickém venkově, dělala mi VHS s tímhle snímkem společníka snad 100 večerů. Nemohl jsem se nabažit, vzýval jsem Ritchieho....až po letech jsem zjistil, že jen bohapustě vykradl Casino. Přesto je to pořádná jízda a spousta bohapustý legrace. Prostě jízda!! ()

enzo_cz 

všechny recenze uživatele

Snatch mi přijde o chloupek lepší. Přesto scénář tady je dokonalý. DOKONALÝ, abych to ještě jednou zdůraznil. ()

milford 

všechny recenze uživatele

Británie, humor, podvody, zvraty a to celé zabalené v, nečekaně, Britském hávu. Aneb jak se může i ten nejlepší plán posr*t, a přece jen to nedopadne zas tak špatně, jak to zprvu vypadalo. ()

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama