Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jak mi někteří herci přirůstají k srdci, tak Mary Eli mi od srdce zřejmě odrostla. Za dob filmů Scott Pilgrim nebo Auto Zabiják jsem ji žral, ale tady mi příšerně lezla na nervy. Příběh? Vomletá fraška, béčkařina, co se tváří jako akční drsnost, přitom je to drsný jak vohraná kazeta v popelnici. Nevím, mě tohle lezlo na nervy už od loga. Chtěl jsem dát jednu hvězdu za akci, ale už nechci. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Někdo rád vdolky, někdo divoký holky, ale je fakt, že tahle je divoká až moc – headshoty se tady nešetří, stejně tak propíchnutými bulvami a hrtany. Opět je to asi jenom můj problém, ale nějak nedávám ty rachitický holky, který si dávaj k večeři deset ozbrojenejch chlapů, zvlášť když jsou v posledním stádiu jako Litviněnko na jednotce JIP. No nic, další pásová strong female odškrtnuta, Netflix opět na půl plynu. Ale Mary Elizabeth Winstead posílám pusu na čelíčko, je to sympaťačka. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film vyzeral, ako by bol natočený v roku 1945. USA práve zhodili atómové zbrane a ovládli Japonsko. A tak nám tu jedna #metoo ženská rozbíja všetkých chlapov a rozkazuje jednej malej šikmookej a Harrelson normálne že velí samotnej Jakuzi. A Japončíci len so sklopenými ušami čakajú na svoj osud. Veru tak. Ako z roku 1945. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní neonový vizuál, slušně krvavé bitky i přestřelky vs. slabší celkové choreo a až neuvěřitelně v rámci žánru klišé příběh, kdy divák přesně od začátku ví, jak to dopadne a kdo bude záporák. Tvůrci se nebáli hlavní hrdinku pořádně dobít a působí tak po celou zranitelně a lidsky, byť je to trochu v rozporu s množstvím padlých protivníků a ne až tak pokročilými pohybovými schopnostmi Mary Elizabeth Winstead. Ale ten celkový audiovizuál mňam. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Váhal som medzi 2 a 3 hviezdičkami, nakoniec trochu silnejšie 2 hviezdičky. Nie je to John Wick a ako sa spomína v jednom z ďalších komentárov v konkurencii by to obstálo možno prrd desiatimi rokmi. Klitorisi všetkých krajín spojte sa!!! a to som ešte len začal pozerať SAS zrodenie čiernej labute kde ďalšie akčná mladá sebavedomá klitorisáčka pri prepade nejakej dedinky, ktorá mala evokovať Rumunsko či Albánsko zavelí zabie mužov a chlapcov...ženy nech šíria strach. Netflix je neopísateľná žumpa, ale k svojmu dnu má ešte ďaleko. Pri písaní tejto vety som sa dozvedel že spomínanou krajinou je Gruzínsko. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • V úvodných záberoch filmu je naozaj vidieť Osaku. Najprv je to južná časť mesta so svojou dominantou - najvyšším mrakodrapom v Japonsku Abeno Harukas a oblasť Tennoji, v ďalšom zábere je pre zmenu vidieť Osackú zátoku a ruské koleso nachádzajúce sa v blízkosti Osackého akvária. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno