Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Shit 

všechny recenze uživatele

Žádná bomba to neni, ale dá se u toho slušně pobavit. Arnold se tady tentokrát moc nepředved a je docela topornej, ale občas nějakou tu hlášku utrousí a jsou tam dobrý akce, hlavně na konci, když si tam Arnie vezme dualy EM pušek a začne tam všechny kosit, ale jinak je to spíš nuda, když tam neni akce a musí si vystačit s blbejma dialogama a s otřepanou zápletkou, ale koukat se na to ještě dá, hlavně když tam je Arnie ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Posledna klasicka velkolepa Schwarzeneggerovka v ktorej bol este stale v dobrej forme. Zapletka je zaujimava. Arnie je tu za svojho klasickeho drsniaka a ma dost vtipnych hlasok. Akcne sceny su kvalitne ale uz pôsobia miestami dost moderne. Ubral by som digitalne krokodily, blbnutie pred zelenym platnom na kontajnery alebo vo vzduchu a namiesto toho by som pridal nejaku poriadnu nahanacku a nejaky realny kaskadersky kusok. Perfektne su ale prestrelky a v bitkach sa Arnie tiez slusne predvedie. Uz nie su tolko zalozene na sile ale maju aj slusnu choreografiu. Herecke obsadenie je slusne. James Caan je fantasticky charizmaticky zaporak. Ale chyba mi tu nejaky jeho namakany poskok. Namiesto neho tu je kopa tuctovych poskokov, ktory maju aspon poriadnu fazovu pušku. Scena, ked Arnie chyti do ruk dve tie megapusky, tak je to ten stary dobry Arnie, ktory vyhadzuje do vzduchu vsetko, co trafi. A on ma dobru mušku. Neskutocne zabavny je Robert Pastorelli. Vanessa L. Williams je sympaticka aj ked nie je môj typ. V malych ulohach potesia aj James Coburn a James Cromwell. Hudba sa mi zdala dost nevyrazna. Chybal mi nejaky pamätny hlavny motiv. Celkovo ten film pôsobi ako jednoduche becko s obrovskym rozpoctom. Uz to nie je tak unikatna zabava ako Komando a miestami to je uz zbytocne preplnene trikmi na ukor kaskaderskych kuskov, ale stale z toho citit ten klasicky Arnieho styl. Pre Arnieho fanusikov to je ale povinnost, ktoru si urcite pozru viackrat. 7/10 ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po dlhom čase sa Arnold vrátil ku žánru ktorý ho stvoril. Čakalo sa s napätím a obavami, ale všetko sa to po premiére vytratilo. Očividne Švarci divákom chýbal pretože film sa stal komerčne úspešným. A to právom. Veľkolepá akcia na každom kroku, s originálnimy nápadmy ( scéna v zoologickej záhrade ) a Arnoldova nezničiteľná postava Johna Krugera sú najväčšími kladmi tohto filmu. Aj napriek miestami nepodareným trikom, maximálna akčná zábava. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když jako holčička měla zlé sny o dracích, chránil ji náhrdelník. Teď má Arnolda v nejtvrdší podobě. A ani aligátoři si už na pracovnici firmy vyvíjející supermoderní zbrojní systémy netroufnou. Jen pár prachatých kravaťáků touží po ještě větší moci. Svalnatý obr, který legračně skáče padákem, ji nakonec musí uvést do programu na ochranu svědků. Jenže protivníci mají supermoderní elektromagnetické střely, které se proderou i metrovou betonovou zdí (tady bych akci radši pěkně postaru) a chapadla sahají do vysokých politických kruhů. Tyhle scény jsou sice natočené velmi solidně, ale není nad tvrdé rány pěstí nebo třeba rozbité akvárium s aligátory. Rozpočet byl sice velmi štědrý, některé pasáže ale tým kolem Chucka Russella po trikové stránce nezvládl tolik, aby se u nich divák hořce neušklíbl. Tak či onak před sebou máme hned několik slušivých (a na daný žánr) vcelku originálních nápadů a Arnolda, který se tehdy velmi důstojně vracel ke svému oblíbenému žánru. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Byl to Terminátor, pak Predátor.... a nakonec Eraser. Teda Likvidátor. John (Arnold Schwarzenegger) má takovou netradiční práci a to, že zachraňuje špatný kluky před ještě horšíma. Eraser jsou zlatý devadesátý léta. Arnold opět v roli drsného zachránce chránící oběť, po které pase doslova kdekdo. Začátek velmi připomíná True Lies (1994), tím že John patří pod další tajnou agenturu. Eraser se může pochlubit dobrou akční hudbou od Silvestriho a zároveň nabídne i akční jízdu. Co jiného čekat že? Od kostýmu „Lets party“ až po velké finále v docích je potřeba říct, že scénář ničím nevyniká, ale u tohodle žánru se to dá lehce odpustit. Snad jen že to má zbytečně dlouhou délku. Arnimu to sluší a já se dobře bavil. Inu jak v těch klasických 80tkách. Ale Komando (1985) je zkrátka jen jedno. (69 %) ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Ked prišiel John (Arnold Schwarzenegger) za Johnnym Casteleonem (Robert Pastorelli) do gay klubu a rozprávajú sa pri bare, má v jednom zábere Pastorelli na sebe zlatistú vestu, potom si ju dáva dole, v ďalšom zábere ju má opäť na sebe a potom ju zase nemá... (Insomnia)
  • V 10. minutě vidíme kolegu Johna (Arnold Schwarzenegger) napít se něčeho z hrnku, ovšem ze záběrů je zcela patrné, že hrnek je prázdný. (Emo-haunter)
  • Ruská loď v baltimorském přístavu, na níž jsou nakládány „vlakové pušky“, nese jméno Vítězství s příslušností Novorissijsk. (Robbi)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama