Reklama

Reklama

Gangs of London

(seriál)
Trailer 1
Velká Británie, (2020–2023), 24 h 31 min (Minutáž: 49–87 min)

Hrají:

Joe Cole, Ṣọpẹ́ Dìrísù, Michelle Fairley, Colm Meaney, Lucian Msamati, Paapa Essiedu, Brian Vernel, Pippa Bennett-Warner, Mark Lewis Jones, Jing Lusi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Město Londýn je zmítáno bouřlivými boji mezinárodních gangů, které mu vládnou, a náhlým vzduchoprázdnem, které vznikne, když je zavražděna hlava nejmocnější londýnské zločinecké rodiny. (SkyShowtime)

Recenze uživatele Trevor k tomuto seriálu (2)

Episode 1 (2020) (S01E01) 

Veľmi pekne ďakujem podstatne mladšiemu užévateľovi tejto databázy Dominikovi za skvelý tip, prvá epizóda ma dostala. Ale že úplne. By the order offucking Peaky Blinders mi body za vyjadrenie vlastného názoru na spoločnosť a filmy ubúdajú a to je dobré znamenie.Z okruhu mojich "priateľov" miznú, krok za krokom, ľudia ktorých vytočí to že názor na jeden konkrétny film či epizódu máme rozdielny...Takéhoto človeka sotva možno nazvať "priateľom", pretože rôzni ľudia, rôzne názory ale takýto je dnešný svet...polarizovaný, deti neprejavujú úctu svojim rodičom, za peniaze mnoho ľudí zaprie svoju matku, ale mňa teší jedna vec. Čím viac takýchto ľudí ubudne z môjho friend listu o to radšej tu budem chodiť. A samotný seriál je ťažké okomentovať, skrátka Briti to vedia a táto epizóda ma vtiahla do deja viac ako čokoľvek predtým... ()

Episode 2 (2020) (S01E02) 

A tak sa po skvelom tipe teraz pýtam kedy budú mať skalní fanúšikovia databázy možnosť udeliť 6 hviezdičiek z piatich...a tentokrát prepáčim aj buzinec v hoteli aj genderový bullshit....jediné na čo si neviem zvyknúť sú tie volanty na opačnej strane. ()

Související novinky

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

O čem by byl třetí Raid?

O čem by byl třetí Raid?

24.04.2020

Velšského režiséra Garetha Evanse budou diváci nejlépe znát díky jeho výraznému zápisu do akčního žánru v podobě snímku Zátah: Vykoupení (The Raid). Nejenže režisér posunul hranice choreografie… (více)

Reklama

Reklama