Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

Olík 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich v X rozhovorech, proč nepokračoval úspěšný formát Ano, šéfe!: „Už se cítím unavený – přestává to mít smysl – a bla bla bla a bla bla bla“. Takže se převléknu za Rakosníčka, kolem mne bude tancovat televizní štáb a všichni se budeme tvářit, že nikdo neví, že jsem to já. Chápu, že původní pořad už přestával pozbývat na platnosti a sledovanost klesala. Chápu, že náš nejznámější šéfkuchař léty spadl do závislosti na televizní obrazovce. Ale tohle je hodně špatné ochotnické divadlo a já si raději dám „kluka s kamením nebo řetízek z druhého hrníčku“. ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

No sorry... proč to dělá něco, co to není. Nahraná sračka. I opici dojde, že všechny záběry "před" odmaskováním jsou jen blbej komparz. Nebo by si opravdu nikdo nevšiml kamer pobíhajících všude kolem? Tak ksakru, ať tam dají realné záběry, pokud nějáké z těch "skrytých" kamer mají -_- Polreichu, jak jsem tě měl rád, tímto jsi totálně klesnul -_- --->5% ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

Jednak je Zdeněk Pohlreich zábavný jednak je to velký dar hospodě a jednak mě zajímá psychologie lidí... 1. díl: Velmi vlídný, ve dvojce velmi přitlačil...*** 2. díl: Já se bavil :-)***. 3. díl: Prima restaurace-vražedný ceny a menu. 4. díl: Pohlreich léčí vztahy... ()

PaulCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Koncept o ničem, Mádle, který točí jen samé extrémní srance prostě nemá schopnost dát dohromady cokoliv kloudného. Že se Pohlreich pod vidinou peněz nechává do něčeho takového uvrtat je zoufalost, navíc po posledních sériích Ano Šéfe kde to šlo kompletně do háje. Nakonec ještě Pohlreichovo kolečko médii kde říkal jak je tenhle děs super, jak nikdo z hospody nevěděl, že se to natáčí a jak ho to hrozně bavilo.. jo jasně :) ()

subic 

všechny recenze uživatele

Zdeňka mám rád, ale tady u toho tak trochu skřípu zubama. A za uši mě taky tahají ty dotáčené komentáře. To, co mi vadí asi nejvíc, jsou ty jakože skryté kamery, ještě něž se tam objeví Zdeněk Pohlreich a zastaví provoz. Jak jako skryté, když tam natáčí provoz i v kuchyni, kdo by je tam pustil a proč? Tohle chce ještě nějaké vysvětlení. Na druhou stranu předloha Gordon je už sám o sobě dost vymleté téma, pokud zrovna netočí třeba o kokianu v jeho restauracích. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama