Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolikátý ročník už tahle tragédie jede?? Co tam, u Satanových gulí, dělá Solaříková, která rádoby adeptům řekne, že v žádným případě nepostupují, ale když ji přehlasují, tak hned oznamuje, že se na dotyčnýho bude nadále těšit? Co za piče tam přijdou, že všichni ostatní jsou nuly a bez jedniček jako jsou oni sami jsou nic? Proč tohle má pofidérní podporu ve sledovanosti?? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dost slabá sezóna – asi ne úplně nejhorší řada, ale…Zajímavým oživením byla porota – hlavně v podání Čekovského. Haberu to už viditelně nebaví (ale love je love). Mareš a Pagáčová – tak ti tu byli vyloženě jen k nasrání diváků a zvýšení sledovanosti (ON mnohými oblíbený moderátor, ona zase herečka) – srát na to, že zpěvu vůbec nerozumí – no a pro Moniku to byli snadno vydělané prachy v těhotenství…Finálová desítka patřila mezi vůbec to nejhorší, co jsem kdy viděl. Náhodou jsem si pustil úplně finále (v domnění že jde jen o jeden z finálových dílů – neměl jsem tušení, že to tak ořezali…) a no ty krávo…jediný kdo trochu zazpíval, byl ten, co skončil třetí, zbytek hodně slabé. Jak to že vypadli takoví bratři Mrázovi, které po jejich Uspávance všichni vynášeli až do nebes…? Nejslabší vítězka jakou jsem až do teď v Superstar viděl… ()

Reklama

tyna97 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za Palův zpěv hned v prvním díle. Dále uvidíme. Březen – porotci mají absolutní hudební hluch, slyší něco, co tam není a naopak neslyší to, co tam opravdu je. "Poprvé v historii 5 porotců". Proč?! Složenina z moderátora (ne, zpěvák to není), herečky, někoho, koho bohužel ani neznám, Bagárové (která se chová, jak kdyby daný "zpěváky" stvořila sama a která mě dost uzemňuje svými /za mě/ hrozně neupřímnými a umělými proslovy, o jejích podivných outfitech nemluvím, na to by Nova mohla udělat jinou "soutěž") a Pala, který si to všechno musí trpět již od samých začátků téhle nesmyslnosti. Životní příběhy vládnou všemu a když jej nemáš dostatečně zajímavý, silný a dojemný, NEpostoupíš. ()

dogma97 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, s chlastem v ruce a nejlépe se stejně uvolněnými společníky by se ty dvě hodiny daly přežít - pokud by se ovšem tento formát obešel bez aranžovaných scének "budí mě TV štáb a jsem nahá", nepokrytá kalkulace se "zamilovaným párem" a nesnesitelně slizského Mareše, který komentuje výhradně fyzický vzhled zpěvaček a jejich interakce s mužskými kolegy. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už je to tu zase! Opäť sa hľadá superstar. Tento krát ju má objaviť tupohlavá porota v zložení: socialistický pop rocker Paľo Habera, šalený východniar Marián Čekovský, vyšumelý český moderátor Leoš Mareš a akési dve hlupane, o ktorých som v živote nepočul. Mimochodom jedna z nich je cigánka, aby to bolo trendové a korektné. Ja im na to serem! Prdím na ich debilnú "SuperStar 2020". Fakt nemám chuť čumieť na bandu hlúpučkých somárov, čo si myslia, že z nich budú spevácke hviezdy. Je to opozerané, je to nudné, je to odpad! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Poprvé v historii mohli použít soutěžící kromě kytary také klavír. (TheSlezy)
  • V superfinále, které bylo 31. 5. 2020, přišlo celkem 675 000 SMS hlasů. (TheSlezy)
  • Závěrečný finálový díl soutěže Superstar sledovalo v průměru víc než milion diváků starších 15 let. Byl to nejlepší výsledek nedělního večera. (TheSlezy)

Reklama

Reklama