Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Má to niečo do seba a Langmajer tu exceluje vo všetkých svojich pózach. Jediné, čo mi vadilo bola prílišná vulgárnosť. V podstate tá je na mieste, ak sadne do danej situácie, ale tu sa stáva, že vulgarizmy vypĺňajú celý skeč, pretože tvorcovia ako by nevedeli, čo majú do neho dať. Tak si myslia, že pobavia diváka nadávkami. Ale ak je v jednej vete 5 vulgarizmov, tak to už je dosť presýtené. Inak ale fóry na koronu sa mi páčili, videl som tam podprahovú prdel z tých všetkých opatrení a lockdownov. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi pecka od Trech tygru. Tentokrat si herci vystaci bez postav, protoze hrajou sami sebe, ale prekvapive to naprosto staci, nehlede na to, ze je to jeste tak o 200% sprostejsi nez Tri tygri. Uprimne bych se klidne obesel bez Langmajera a spol, chlapci by si vystacili sami, ostatni herci je proste tezce nestihaj, ale jako celek to funguje perfektne. Co se tyce druhy serie (druhy vlny), tam uz je to trochu slabsi a zaverecnej dil v dole si mohli odpustit, ale i tak jako celek skvela zabava. Update po treti serii, pribylo hercu, ale ubylo hlasek, celkove furt super, ale prvni serie je neprekonatelna. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Pány z ostravského Divadla Mír jsem vůbec neznala, ale po téhle korona pecce si budu muset doplnit vzdělání v jejich další tvorbě. Zejména Štěpán Kozub bavil snad v každé scéně. Napomohla ale určitě také přítomnost známých tváří, které se nebály udělat si legraci samy ze sebe. Langoše tak zbožňuju zase o něco víc. "Víte, jakej má nick na Call of Duty? Kouba. Já jsem se kvůli vám nechal ostříhat, pane Kouba." ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Náš národ má jednu vlastnost, díky ní přežívá i ty nejtěžší chvíle ve své historii. Tou je, že si naprosto ze všeho dokážeme udělat srandu. Jestli to je plus, nebo mínus, nechám na zvážení každého z vás. Nicméně sKORO NA mizině je toho nádherným příkladem. Za mě to je ideální způsob, jak se s podobnou situací vyrovnat. Tím myslím už tento konkrétní případ. Divadlo je paralyzované zákazem a tak najde možnost, jak dál pracovat, něco málo si vydělat a taky se pořádně zviditelnit. Přiznám se, že doteď jsem divadlo Mír neznal. Už jen za ten nápad a odvahu si vysoké hodnocení zaslouží. Navíc mě to pobavilo a zvedlo mi to náladu při druhé vlně… bude i druhá série? Již jsem doporučil mnoha známým, líbilo se všem. Pokud by u nás podobně k současně situaci přistupovali všichni, bylo by to skvělé. Zvedám hodnocení na maximum a na maximu zůstává i po všech pěti dílech. Pětkrát bravo borci! ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to taková srandička pro Youtube natočená v době koronavirové karanténové izolace což je bráno s nadhledem. Peníze vybrali fanoušci, což trochu kopíruje děj seriálu. V druhém díle, kdy se peníze ztratí, nastupuje Langmajer jako hvězdná posila a předvádí oproti vážným rolím uvolnění, hravý výkon. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • Na konci epizody zazní píseň „Fotky z výletu“ od Nedivoč. (Duoscop)
  • V potitulkové scéně epizody je zmíněn pořad Partička (od r. 2011). (OJan)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama