Reklama

Reklama

Výbušnej koktejl

  • Francie Gunpowder Milkshake (více)
Trailer 2

Sam (Karen Gillanová) bylo pouhých 12 let, když ji její matka Scarlet (Lena Headeyová), elitní vražedkyně, musela opustit. Sam byla vychována nelítostným zločineckým syndikátem, pro který pracovala její matka. O patnáct let později se Sam vydává v matčiných stopách a stává se nemilosrdným, efektivním a loajálním zabijákem. Když se však riskantní zakázka zvrtne, musí volit mezi loajalitou k organizaci a ochranou života nevinné osmileté holčičky Emily (Chloe Colemanová). Po odmítnutí mise má jedinou šanci na přežití: znovu se spojit se svou matkou a jejími nebezpečnými kolegyněmi „Knihovnicemi“ (Angela Bassettová, Michelle Yeohová a Carla Guginová). Tři generace žen spojí své síly v pomstychtivé válce proti těm, kteří by je mohli připravit o všechno. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (103)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Navot Papushado není Najšuller, Stahelski, Evans ani Leitch a jde to znát.Na Gunpowder Milkshake jsem se po prvních trailerech těšil dost a nečekal jsem, že to bude ve výsledku tak rutinní a sterilní.Dějově je to velmi jednoduché a kdo má potřebu řešit příběh v akčních filmech, tak si může hvězdu klidně ubrat, já nad tím zlomil hůl už 10 let zpátky, takže se zaměřuji spíše na jiné věci, ale ani ty mě nedokázaly úplně uspokojit.Vizuál je solidní, hudba je fajn, maličká Chloe Coleman po My Spy je opět parádní a potěší i slušné Rko, ale velkým zklamáním je pro mne Karen Gillan, která jednak neumí moc hrát a roli nájemné assassinky jsem jí teda vůbec nevěřil, v akčních scénách je dřevěná, pomalá a kvůli tomu veškerá akce u mne postrádá razanci, drajv, šťávu i náboj, přitom akčních scén je poměrně dost a natočeny jsou přehledně, ale necítil jsem tam fyzično ani zápal a to je docela problém, alespoň ten Slowmo fight v kuchyňi si zaslouží i opětovné zhlédnutí.Kdo rád akční filmy, tak zhlédnutím vyloženě neprohloupí, zábavné i akční je to dost, akorát je to docela naivní a né příliš satisfakční jak jiné akční pecky i z ranku Female hrdinek ( Atomic Blonde).• Příběh 2/5, Akce 3/5, Humor 2/5, Násilí 4/5, Zábavnost 3/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Komediální, skoro až naivně pohádková variace na Johna Wicka s ženským obsazením, která co do scénáře je sice zoufale nenápaditá, ale svým stylizovaným vizuálem co nabídnout má - minimálně luxusní závěrečnou akční scénu. Karen Gillan se svým roztomilým kukučem se ale na rozdíl od drsňácké Leny Headey do téhle role moc nehodí. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Takovej ten splachovací snímek, co ho po shlédnutí spláchnete a dál ho již vyhledávat nebudete natož, abyste si na něj po týdnu vzpomněli. Nyní k hereckým výkonům. Myslel jsem, že je Sam se svým posláním spokojená, tak nevím, proč se u toho tváří tak kysele. Nebo to mělo být asi drsný. Každopádně se na tu její držku nedá koukat. Dále mi vadí, že se dělá, jako by zabíjení lidí byla ohromná zábavička, přímo k popukání. Nedivím se, že tam jsou lidi z toho pak zblbnutý a vypadá to u nich, třeba na středních školách, jak vypadá. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Postava Karen Gillian se teda celý film tvářila jako srašný asociál, ale docela se to k její postavě a její minulosti hodilo. Nejvíce mě to bavilo v knihovně, přišlo mi to jako skvělý nápad. Celkově má film trochu John Wick vibes, ale ne tolik. Nicméně já jsem se fakt bavila, nenudila jsem se. Bylo to akční, svěží, rychle to uteklo a klidně bych brala i pokračování. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně rychle se to začalo zajídat, což zamrzí. Navíc se to například s Atomic Blonde nebo Johnem Wickem nemůže vůbec srovnávat. I třeba Ava s Jessicou Chastain byla příběhovým brakem, ovšem s několika velmi slušnými akčními scénami. To tenhle americko-francouzský tým nabídnout nemůže. Stejně jako zajímavé postavy nebo snad herecké obsazení. Ani to výsledek nezachrání. Karen Gillan je sice sympatická, ale nemůže se opřít ani o scénář, ani o nějakou nápaditou akční choreografii. A parťačky jí kryjí záda jen občas. Celkově to chce být hrozně barevné a stylové, ale nakonec je to bez energie, tempo drhne, akce je po počátečním vizuálním „opojení“ sterilní. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (1)

  • Keď Sam (Karen Gillan) príde s Emily (Chloe Coleman) do nemocnice, vezme odloženú pištoľ (Glock 19) a vyberie zásobník, aby skontrolovala, či je zbraň nabitá. Vôbec však neskontroluje, či je náboj v komore a či je zbraň teda pripravená na streľbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno