Reklama

Reklama

Kukačky

(seriál)
Trailer
Česko, (2021–2023), 22 h 47 min (Minutáž: 52–59 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do života mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Chudobka k tomuto seriálu (4)

Epizoda 5 (2021) (S01E05) 

Seriál jsem dlouho odkládala. Znám totiž případ, který byl inspirací k tomuto dílu, celkem zblízka. Stal se ve vedlejší vesnici. Obyčejné rodiny, obyčejní kluci. V tomto příběhu jeden chlapec autista, což mi vadí -najednou je těch autistů všude nějak moc. Co mi ovšem vadí nejvíc, je počet epizod a jejich délka - je to zbytečně  zdlouhavé. Víc epizod vidět nemusím. I když Sabina Remundová byla výborná a líbil se mi i Marek Adamczyk. Problém je scénář a režie. ()

Epizoda 1 (2023) (S02E01) 

První série mě neoslovila, neviděla jsem všechny epizody, byly zdlouhavé a mohlo jich být míň. Druhá série pro mě touto epizodou asi končí, i když oceňuji herecký výkon Sabiny Remundové a Denisy Barešové. Režisér Biser Arichtev nepatří k mým oblíbencům. ()

Epizoda 3 (2023) (S02E03) 

Připadá mi, že kdykoliv si pustím televizi, pořád tam někdo řve. Včera Ondřej Vetchý a Tereza Ramba v minisérii Docent, dnes David Novotný. Občas mě taky ovládnou emoce, znám i pár hrozných choleriků, ale toto? Jednoznačně nejlepší výkon (kromě Remundové a Isteníka) podává Denisa Barešová. Je skvělá v každé roli. Závěr epizody - David Novotný huláká jak pominutý. Ne Novotný, ale B. Arichtev to podle mě značně přepískl. ()

Epizoda 13 (2023) (S02E13) 

Přiznávám, že jsem neviděla všechny díly. A pokud jsem nějakou epizodu viděla, nikdy ne celou. Takovou trpělivost nemám. Závěr už mě vůbec nepřesvědčil. Žít všichni pohromadě? Aby byli všichni nešťastní? Rodič je ten, kdo dítě vychovává. Problém mám s Martou Dancingerovou, podle mě to není moc dobrá herečka.  Na seriál jsem se dívala kvůli Denise Barešové. Ta je vynikající ve všem, co hraje. ()

Související novinky

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

04.01.2022

Dnes byly Sdružením české filmové kritiky zveřejněny nominace na výroční Ceny české filmové kritiky za uplynulý rok 2021. Celkem bylo nominováno 16 děl, z nichž nejvíc nominací (celkem 6) získalo… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama