Reklama

Reklama

Helstrom

(seriál)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 22 min (Minutáž: 45–56 min)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (19)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušná temná atmosféra, ktorá ale ku koncu začína napriek stupňujúcej sa akcii nudiť a do toho sa mieša linka vedľajšáku buzny, čo k tomu dodať. Škoda premárneného potenciálu, mohlo to byť naozaj niečo iné ako bežná Marvel tvorba, ale ono si to presralo svoju šancu. Za odlišnosť a celkom slušné spracovanie niektorých scén dávam slabšie tri hviezdy, ale inak zabudnutiahodný seriál, pri ktorom dokonca ani ten záverečný Cliffhanger vôbec nenavnadil na prípadnú druhú sériu, ktorú samozrejme už dávno vieme, že seriál nedostal resp. nedostane. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co napsat? Ústřední dvojice skládající se z ironické bulimičky a filozofujícího hošana s oidipovským komplexem mne nenadchla. Vlastně všichni mi byli děsně nesympatičtí, až na závěrečnou postavu (nebudu prozrazovat). Dějivá linka je nevýrazná, vše zmatené a neucelené. Dialogy povětšinou nudné a filozofující. Masky veselé. Nicméně akce docela dobrá, atmosféra místy hutná až temná, hudba dobrá a pár slzšných lekaček se taky našlo. Nejvetší chybu je deset dílů. Kdyby udělali maximálně tak šest, byla by to pecka roku. Takto jen mírně lepší průměr, ale opravdu jen mírně. Za mne 55%. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pociatocne dva-tri diely vas zrejme navnadia. Ja, hoci som mal po prvej epizode zmiesane pocity, ta nasledujuca, asi najlepsia v celej serii, ich rozptylila. Kazdym dalsim dielom som si vsak uz uvedomoval, ze cakajuc na nejaky zlom, sledujem len dalsi z radu serialov podobneho "nadprirodzeno - mystery" zanru, ktore som mnohokrat "utal" uz skor. A sice toho lacnejsieho - typu.. Lucifer, alebo podobnych, kde medzi sebou bojuju dva svety a pritahuju skor mladsie publikum. Chybala mi tam atmosfera, chytlavo podsuvany pribeh a hlavne neotravne a nenaivne dialogy. Trebars typu Penny Dreadfull, ci The Outsider. Mnohym vsak urcite sadne. Herci sympataci, exoticke postavicky a celkom napadito vykreslene strany "pribehu" a silna surodenecka a rodinna premisa. Mne vsak chybala atmosfera, napatie, ktore by ma drzali a dialogy, ci zvraty, ktore by ma naopak neunavovali. 45% Slaby priemer. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Helstrom nám nadobro uzavírá první vlnu MCU seriálů a to rovnou ve formě ponurého R-kového thrilleru. Škoda, že hororová exorcism atmosféra vydrží pouze první dva díly a seriál postupně přejde do polohy vcelku obyčejného supernatural dramatu, ze kterého se až do konce série už nezvládá vymanit. Helstrom navíc trpí problémem, který sužoval i původní netflixácké marvelovské seriály a to jest scénář, který vystačí leda tak na 4-dílnou minisérii a ne na 10 epizod. I přes kvalitní cinematography a herecké výkony se to zejména v druhé polovině řady dost táhne a konec mi připomněl předposlední série Supernatural, tedy neambiciózní a plný klišé. Supernatural měl však jiné kvality a po 15. sériích si to snad i mohl dovolit, kdežto Helstrom sklouznout do vod scenáristického průměru takhle brzo vskutku nemusel. Ale vzhledem k tomu, že byl seriál odepsán ještě dřív, než šel na obrazovky, je to vlastně i docela jedno. Tahle sympatická dvojka by si zasloužila lepší zacházení. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Solidní atmosféra zabitá totálním rozmělněním příběhu. Ten je reálně tak na 3 epizody, ale tady je roztáhnut na 10 téměř hodinových dílů. Helstorm je pak prakticky bez spádu, tempa, a solidní atmosféra mě bavila pouze 2, 3 díly, pak to i tak šlo do kopru. Příběh sourozenců, nějakých těch démonů a pár tajemství byl naštěstí po 1. sérii zrušen, a jsem za to moc rád. Tohle byla slepá ulička Marvelu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama