Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Stephen Fry a Hugh Laurie společně napsali a uplatnili svůj břitký intelektuálský humor v komediální britské "sketch show" A Bit of Fry & Laurie. (Pawlinkaaa)

Recenze (59)

repe 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám inteligentní humor. Je to prostě podáváno tak, že od vás nikdo nečeká, aby jste se zasmáli...Laurie s Fryem se skvěle doplňují. K mým nejoblíbenějším patří Piano masterclass, English strawberries, Mystery, Steffi Graf, Open University blooper...a mohl bych pokračovat. Žádný díl mě nezklamal a ani dodnes mě to neomrzelo. Absolutní špička. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je na youtube tak málo otitulkovaných scének. Jinak skvělý pořad s hvězdami Černé zmije "Melchettem" Fryem a "Georgem" Lauriem navazující na tradici Monty Python, s neméně zábavnými momenty. Oproti Pythonům zde nemáme surrealistické koláže, nýbrž vtipné a krásné písně od Hugha Laurieho. Nevím, jestli je dobré hodnotit, když jsem toho moc neviděl (deset scének = circa jeden díl), ale přesto dávám pět hvězd, u každé scénky, kterou jsem viděl, jsem se fakt bavil. Mimochodem v budoucnu vše hodlám napravit a stáhnu si všech 26 dílů. :-) ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Už jsem to dlouho neudělal, takže - "ARE YOU ARSING WELL HAPPY, YOU DISMAL MOANING FRENCH TWAT?!?!?!":))))) No dobře, tak jo, ještě nějaký ten kec k tomu. Ehmhmhm, můžeme: Dostali mě svojí přirozenou interakcí, ochotou dělat si ze sebe legraci, lingvistickou ekvilibristikou a občas vpravdě ani ne tak nepředvídatelnou jako naprosto šílenou gradací svých skečů. Kombinujte to s jejich značnými hereckými schopnostmi a dostanete zatraceně třeskutou směs, směs s logem "Fry & Laurie - Good Ass Mother Likers". 80%, protože někdy (podobně jako Pythoni) přetáhli strunu anebo ji taky vůbec netrefili...a taky proto, že Laurieho songy opravdu moc nežeru...až na Where Is The Lid, a to ještě jen kvůli tomu, co po ní následuje;) ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Britský humor je zkrátka těžké předčít, na druhou stranu tito pánové dávají na frak i řadě jiným britským komediálním sériím. Zařadil bych je nad Pythony, ale pod Mitchella a Webba, jejichž sketche mohu sledovat víronásobně s týmž požitkem. Ale kdo ví, po čase s k těmto talentovaným komikům možná také budu vracet. ()

Abet 

všechny recenze uživatele

To pravé pre milovníkov britského humoru. Je veľká škoda,že Hugh Laurie je v našich končinách známy len ako doktor House, pretože ako komik je skvelý a so Stevenom Fryom tvoria dvojicu,aká sa len tak nevidí. Rovnako ako pri pythonovcoch občas ich vtip nevypáli tak ako by mal,ale ked vypáli tak to stojí za to a niektoré skeče (a niektoré piesne) ma skoro dohnali až k slzám. Takže naozaj nie je Mystery,prečo tento seriál milujem. ()

Reklama

Reklama