Reklama

Reklama

Od chvíle, kdy jsme Julia Lavického (Jakub Štáfek) viděli naposledy (ano, bylo to tehdy, když „prodal" zápas, ale zapomněl na to, a dal krásný gól), uběhl více než rok. Lavi je, jak by řekl jeho agent Jarda (Jakub Prachař), pořád stejný dement, ale začalo se mu konečně dařit. A to jak ve fotbalovém, tak v osobním životě. S Vyšehradem postoupil do druhé ligy, kde vede tabulku střelců, opět po něm pokukují zámožnější kluby, dokonce požádal o ruku svou přítelkyni Lucii (Šárka Vaculíková), sestru Jardy... Na svatbě, která stála majlant, ale zjistí, že má už osmiletého syna, což novomanželku rozhodně nepotěší. Nedostatek financí se rozhodne řešit půjčkou od ne zrovna čestné party, zároveň se snaží nepřijít o manželku hned ve svatební den, postarat se o dítě, což je mu na hony vzdálené, dostat se z Vyšehradu někam výš, nebo se poprat s praktikami jistého fotbalového Taťky... Prostě už zase se řítí jak lavina – z jednoho problému do druhého! (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (513)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Seriál Vyšehrad se stal okamžitě kultem, ale nikdy neprodal plný potenciál. Tvůrci se naštěstí na delší dobu stáhli, aby svůj fenomén nepohřbili úplně. Pauza se ukázala jako správný krok a Lavi se vrátil ve velkém stylu. Film nabízí brutální nálož fekálního humoru i fotbalového buranství a na české poměry hromadu cameo rolí. Kdo byl někdy ve fotbalové kabině, tak jistě nemůže být šokován. Ostatní se alespoň můžou pohoršovat nad úpadkem lidského pokolení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Internetovou seriálovou podobu neznám, takže jsem skákal rovnou na hloubku. České komedie ukazují, že většinou fungují a baví, když se neberou vůbec vážně. Problém je, že většina z nich se vážně bere. Tohle ne. Nejsem fotbalový fanda, ale tohle bavilo. "Řiď" a netopýr rozsekali. Krausová mě dost baví a Kolesárová potěší v čemkoliv se objeví. ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Já vůbec nevím, jak mám tohle hodnotit. Ten film je příšerná pí*ovina, ale nestydí se za to a nepokrytě si to užívá. I jindy výborní herci tu místy hrají naprosto příšerně, ale je poznat, že je to záměr. Vtipy jako kdyby psala parta čtrnáctiletých, zhulených, fotbalem posedlých nadrženců, ale jako kdyby to psali od srdce. Když tomu dám tři nebo čtyři hvězdičky, tak to úplně nevystihne, co si o tom myslím, na dvě hvězdičky jsem se u toho až moc dobře bavil a pět hvězdiček tomu nemůžu dát, protože to už by si leckdo mojl fakt myslet, že mi totálně jeblo (stejně jako Lavi jebnul Lucčinu mámu). Ale jo, dám tomu čtyři a tenhle zbytečnej, vysvětlující komentář. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

V podstatě totéž co seriál, jen s tím rozdílem, že dějová linka ohledně pokusu o Laviho změnu působí velmi jednoduše. Na fekálnosti už jsem asi starej, ale nevadily mi, mnohem víc mi bylo líto, že při prdu se smálo celý kino, kdežto sportovní narážky ("Pověsil jsem kopačky na Hřebík"), či subtilnější druh humoru ("Do legend se přece nekope"), nepobral téměř nikdo. Jediný vyložený klad vidím v tom, že tímto filmem zaplavala česká kinematografie do vod, kde se často neocitá. A říkám si...jací budou Tři tygři ve filmu?? ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Fotbalem čas neztrácím a seriálovej Vyšehrad mě skoro k smrti unudil. Proto chci poděkovat kámíkům za společnej výlet na tuhle hovadinu, protože, světe div se, je to velká zábava. Samozřejmě, příběh je šablonovitý a žádné překvapení se nekoná, tudíž musí zachraňovat Kuba Štáfek a jeho vymydlený hovnomet, což se mu vysloveně daří. Už není tak nesnesitelný jako v seriálu a otcovská role do filmu vyloženě sedla (za dávání motorboatingu v 8 letech hodně velká závist). Zdatně tady ovšem se-kund-ují i vedlejšáci Vaculíková, Jenčík, naopak trapnej je vemeno Plesl. Vtípků na adresu fotbalu je tu dost, těch kvalitních je jako šafránu, ale když už, tak jsou na výbuch smíchu. Je to tak na dvě hvězdy, ale celkové překvapení z filmu zvedá hodnocení o level výš. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (18)

  • Zasedací místnost, ve které se objevuje místopředseda FAČR (Miroslav Hanuš), se ve skutečnosti nenachází v sídle fotbalové asociace na Strahově, nýbrž v Kongresovém centru na Vyšehradě. (Mara97)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama