Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Next of Kin

Trailer 1

Skupina tří prátel se vydává do komunity amišů natočit dokument o jejich životě, ale po čase zjišťují, že celá jejich návštěva možná nebyla až tak obyčejná a že se zde děje něco daleko horšího, než v co doufali. (TheEvilTwin)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (108)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

S asi nejslavnější found footage sérií jsem se sešel kdysi jen namátkově skrze její první díl, který se může pyšnit titulem nejvýnosnější film všech dob a poté v kině s jejím potenciálním závěrem. Ani jeden z těchto výtvorů mě nijak nezasáhl, doufal jsem, že po Ghost Dimension se už pokračovat nebude. Nedávné oznámení o resuscitaci značky skrze VOD službu Paramount+ mi tedy přišlo spíše k smíchu, včerejší recenze mě ale dokopaly horor zkusit. A díky bohu za to, protože tahle podívaná se na značce Paranormal Activity veze jen kvůli potřebě reklamy, jinak ji celou strká do kapsy a folkovým nádechem se blíží spíše Midsommaru nebo mému oblíbenému Blair Witch. Ukrutně dlouho mi u sledování hororu místy řádně nebušilo srdce. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Oproti posledným 2 dielom v sérii viditeľné zlepšenie. Pomohla zmena prostredia(odľahlá uzavretá komunita s náznakmi sekty), témy a aj zmena štýlu ( kamery v domácnosti skoro zmizli a prešlo sa viacmenej na klasický found footage). Vo výsledku to síce nie je nič svetoborné, nie je to určite najlepší diel série, ľakačkami to vylaká len málo koho, ale zas v závere najnovší prírastok PA série dáva zmysel, príbehovo drží pokope a posledných 20-25 minút je celkom intenzívnych, pričom ponúkne aj pár obstojných hororových výjavov(slow motion zábery, scény v podzemí kostola, pohyb po horiacej osade či úplný záver s policajtami). Správne nekompromisné ukončenie mi sadlo a všeobecne mám pocit že Eubank a Landon sa snažili. Vo výsledku teda pozerateľný priemer, ktorý sa vlastne ani nemusel volať Paranormal Activity a pri ktorom očakávam že sa tie 3* budú množiť ako huby po daždi. 55% ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

ma to nazev jak ta serie kde se otviraj a zaviraj dvere a padaj hrnce, ale je to pojaty spis jako blair witch, seznameni s postavama, cubka nataci dokument o tom, ze je adoptovana a jede se seznamit s rodicema, coz jsou totalni vidlaci v lese na totalni dedine bez internetu a signalu klasicky..mno a neco tam ze sklepa smrdi a zjistuje se co 🙂 natoceny je to fajn, je to dobry ale jsou tam nelogicky slowmo zabery..dal bych silny 3* 🙂 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je už len firemnou značkou. S pôvodným filmom už to nemá príbehovo nič spoločné. Dostanete dobre zvolené prostredie a vlastne prekvapivo vydarený vizuál. Hlavne záverečná tretina filmu sprevádzaná snežením za svitu kamery je dosť vydarená. Neblbé, neoriginálne, nenudné, kvalitné v rámci svojej kategórie. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Možná by to mohl být i slušný horor, byť nijak originální, což by až tak nevadilo, kdyby nebyl natočen přežitou formou FF. Sekta, nalákání (nejen Rituál), prokletí, kostel, tajemství. Satanské filmy jsou fajn a labyrint, připomínající Doupě bílého červa, sliboval hodně. Bohužel, tam se nepříjemný FF projevil naplno. Pokud byla z větší části filmu kamera obstojná, jelikož bez roztřeseného obrazu dnes umí točit i dítě, pak ten prasácký konec vše pohřbil. Alespoň v posledních minutách bych čekal normální formát, jelikož tam byl FF zcela neopodstatněný. Směšné pak u těchto filmů bývá, když postava s kamerou je v ohrožení života. Ve skutečnosti by kameru zahodila a utekla, jenže ona vše natáčí do poslední chvíle. No, to je ale hloupost. Nalákaly mne obstojné komenty, leč nelíbilo se mi. Jak píšu, téma by šlo, zpracování otřes. Asi už dám FF vale... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • I přesto, že název filmu spojuje snímek se sérií Paranormal Activity, nemá s předchozími filmy dějově nic společného. (NiWi)
  • Film měl být původně nasazen do kin, ovšem pandemie covid-19 způsobila, že byl snímek vypuštěn na streamovací platformě Paramount+. (NiWi)

Reklama

Reklama